Linkitä blogisi

29 joulukuuta 2014
Moi! Kaipailisin blogini sivupalkissa olevaan "Suosikit"-blogilistaan vähän uutta luettavaa, joten nyt sinulla on mahdollisuus saada blogillesi näkyvyyttä ja uusia lukijoita! Itse tykkään eniten lukea lifestyleblogeja, joissa on paljon isoja ja laadukkaita kuvia, sekä nopea päivitystahti. Asukuvat, ostokset ja sisustusjutut ovat plussaa!  Toki saatte linkittää mulle ihan kaikenlaisia blogeja, ehkä juuri Sinun blogista tulee suosikkini! ;)


Kirjoita kommenttiin linkki blogiisi sekä lyhyt esittely jossa, kerrot vähän itsestäsi, sekä siitä mitä blogisi käsittelee. Kommentteja vastaanotan  keskiviikkoon eli 31. päivään saakka, jonka jälkeen kirjoitan postauksen, jossa esittelen linkittämistänne blogeista parhaat ja lisään kyseiset blogit sivupalkista löytyvään blogilistaani! 

Ps. Kuinka kauan voi ihmisellä olla ihan jäätävä flunssa? Nimimerkillä tänään alkoi kolmas viikko... 


Nyt linkkejä tulemaan!

52 kommenttia

 1. http://teeitseparemmin.blogspot.fi/

  Blogi jatkuvasta itsensä kehittämisestä ja kaikenlaisen uuden kokeilusta. Kuvat suuret -laatu vaihtelevaa, pyrin päivittämään kerran päivässä, löytyy asu- ostos- ja sisustusjuttuja mutta ehkä vähän erikantilta katsottuna :). Tällähetkellä menossa arvonta :).

  VastaaPoista
 2. Www.mypotterlife.blogspot.com

  Olen 18 vuotias Potterholisti, olen kohta kaksi vuotta kirjoittanut ns anonyymista Harry Potter blogia

  VastaaPoista
 3. http://sintunsalaisuuksia.blogspot.fi/?m=1 Täällä kirjottelee pirtsakka ja iloinen 16-vuotias tyttö Sievistä. Käyn lukiota, jonka jälkeen ois tarkotus opettajakouluun hakea. Kirjotan lifestyletyylistä blogia, joka on kuitenki ihan omanlaisensa. Postaan melko tiheästi ja postaukset sisältävät suuria ja hyvälaatuisia kuvia. Toteuttelen erikoispostauksiakin tasaisin väliajoin. :) Kirjoitan blogiani positiivisella otteella ja tykkään pohdiskella paljon asioita. Tervetuloa tutustumaan blogiini! :)

  VastaaPoista
 4. http://makemesmile-sofia.blogspot.fi/

  Pian 15-vuotias tyttö kirjoittelee lifestyle, DIY ja muoti tyylistä blogia! :-) Blogista löytyy myös muita postauksia, n. kolmesti viikossa :-)

  VastaaPoista
 5. Parikymppisen pikkukylän kasvatin ruokaan, kauneuteen, sisustukseen ja lifestyleen keskittyvä blogi. Suurikokoiset & hyvälaatuiset kuvat, vinkkejä sisustukseen, tarinaa aknesta ja sen jälkitiloista, hyviä ruokaohjeita ja kaikkea muuta.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 6. http://saijabbloggaa.blogspot.fi/

  Nimessään kalasoppaa kantava blogini kertoilee 18 vuotiaan kokkiopiskelijan tilkkutäkkielämästä yhden kissan ja pompulapäisen miekkosen kera. Kirjoittelen fiilispohjalta ja tekstiä tulee aina silloin kun on tullakseen :) Tämä on tämmöinen hyvänmielen blogi, minkä ylläpidon kanssa en pidä pahempia paineita! Tervetuloa lueskelemaan jos yhtään tärppäsi ^^

  VastaaPoista
 7. Www.from-e-to-a.blogspot.fi
  Lahtelaisen lähihoitajaopiskelijan blogi joka päiväisestä elämästä. Suuret ja laadukkaat valokuvat, postauksia n. Joka toinen päivä. Blogista löytyy kaikkea aina ruuanlaitosta&leivonnasta matkailuun, valokuvauksesta mielipiteisiin sekä ihan perus päiväkirjamaista höpöttelyä. :)

  VastaaPoista
 8. http://aurooraamurusko.blogspot.fi/

  Auroora Aamurusko on pienen punapään monipuolinen lifestyleblogi. Blogista löytyy tyttöhömppää meikkitutoriaaleineen ja hiustenhoitovinkkeineen, mutta vastapainona pohdintoja,mielipiteitä ja sairaus nimeltä endometrioosi. Rakastan laulamista, joten bändin keikkoja ja muuta musiikkia löytyy myös! Ulkoasu päivittyy loman aikana ja kuvian laatukin paranee,sillä uusi kamera saapui taloon jouluna!

  Täytyy vielä sanoa, että tää sun blogi on todella mielenkiintonen ja tykkään sun tavasta kirjoittaa! :)

  VastaaPoista
 9. http://jebbiksensalainenmaailma.blogspot.fi/
  "Jennan Salainen Maailma" kertoo parikymppisen helsinkiläisen matkasta masennuksen kourista irti pääsemiseen. Mukana koulu, ratsastus ja leivontaharrastus sekä alati kupliva vauvakuume. Blogissa jaan paljon ajatuksiani ja käsittelen niitä, liittyen sitten luuri masennukseen tai ihan muihin arkisiin asioihin. Tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 10. Heips! Oon syksyllä Seinäjoelle muuttanut tyttö, aloitin silloin opiskelut ja viimein "yhteisen" elämän poikaystävän kanssa kun muutettiin ekaan yhteiseen kotiin. Blogi päivittyy muutaman kerran viikossa ja postaukset on juurikin asukuvia, arjen juttuja, hömppää, videoita, joskus sisustus ja ruokajuttujakin! :) Toivottavasti tykkäät! :)
  idabloggaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. http://yksipienielefantti.blogspot.fi/

  20-vuotiaan naisen elämää ja unelmia. Opiskelen nettilukiossa, josta valmistun joulukuussa 2015. Blogi on lifestyle tyyppinen.

  VastaaPoista
 12. Www.kunpandaputosiihmemaahan.blogspot.com

  16 vuotiaan lukiolaisen cosplay rikkaasta elämästä. Vaikka blogi onkin aika cosplay painoitteinen niin lifestyle tyyppisiä postauksia on paljon. Kerron elämästäni, sen hyvistä kuin huonoistakin puolista ^^

  VastaaPoista
 13. jasmintuomi.blogspot.fi
  Nollaykkösen lifestyle ja muoti tyyppinen blogi! Välillä myös valokuvaus postauksia! Päivitän blogia mahdollisimman paljon, mutta en yleensä ehdi posteilla usein. Tätä asiaa yritän parantaa. Blogiin on tulossa joitain ulkoasun muutoksia!

  VastaaPoista
 14. Olen parikymppinen Tamperelainen, räväkkä ja tempperamenttinen bloggaaja täynnä itseluottamusta. Omimmillani olen kameran molemmin puolin. Suhtaudun loppumattomalla intohimolla harrastuksiini, sekä terveelliseen ja liikunnan täyteiseen elämäntapaani.

  MK's Diary käsittelee suoraa ajatusmaailmaa, henkilökohtaista muotia, sekä perhe-elämää sen kaikessa komeudessa: välillä itketään, välillä nauretaan. Nautitaan ja selviydytään kaikesta, mitä elämä meille tarjoaa. Yhdessä.

  maijukristiina.blogspot.fi

  BLOGI AVATAAN ULKOASU -TAUON JÄLKEEN 1.1.2015 EDELTÄVÄNÄ YÖNÄ !

  VastaaPoista
 15. http://antanblogi.blogspot.fi/

  15 vuotiaan tytön lifestyle blogi. Kerron blogissa elämästäni shoppailun, kuukauden suosikkien ja kuvien kera. Blogia yrittelen päivitellä muutaman kerran viikossa. Olen tehnyt myös blogiin videoita (kuukauden suosikit, italian matkavideo, ostoksia...)
  Teen myös mielelläni erilaisia erikoispostauksia! :-)

  VastaaPoista
 16. http://catrih.blogspot.fi/

  Parikymppisen opiskelijaneidin positiivisella energialla varustettu lifestyle-blogi. Blogin aiheet pyörivät mm. arjen ilojen, liikunnan, ruuan, sisustuksen, kauneuden, luokanopeksi opiskelun, vaatteiden sekä parisuhteen ympärillä.

  VastaaPoista
 17. http://radioacgirl.blogspot.com
  15- vuotiaan tytön höpinää kaikesta tyttömäisestä (ja välillä ei-niin-tyttömäisestä)

  VastaaPoista
 18. http://nuffex.blogspot.fi/

  19-vuotiaan merkonomiopiskelija liestyle-blogi. Tykkään valokuvata (vaikka viimeaikoina on ollut kamera niin kortilla...) ja kirjoittaa. Uutta vuotta ja uutta elämää odottelevana. :)

  VastaaPoista
 19. http://switchblade-babe.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lähihoitaja opiskelijan lifestyle blogi, johon päivittelen kaikenlaisia elämässäni tapahtuvia asioita, mm. ostoksia, leivonta juttuja, asukuvia ja tavallisia arjen asioita :-)

  VastaaPoista
 20. http://andmaybethatsonlyanattraction.blogspot.fi/

  19-vuotiaan lahtelaisen tytön blogi, päivitän yleensä blogia joka päivä, joten postaustahti on kohdillaan :) Tykkään kuvailla paljon, joten kuvia blogissa riittää. Käyn iltalukiota, joten siitäkin on välillä juttua, samoin kahdesta kissasta ja omasta kodista, johon muutin syksyllä. Tunnustaudun myös himoshoppaajaks, joten ostospostauksiakin on vähän turhan usein... Toivottavasti tykkäät :) ♥

  VastaaPoista
 21. www.nenasofias.blogspot.com

  Olen 18 vuotias parisen vuotta sitten espooseen muuttanut ex-tamperelaistyttö. Nykyään asustan yhdessä parikymppisen miehenalun, kuusi vuotiaan sekarotuisen koiran sekä alati kasvavan kynsilakkakokoelmani kanssa opiskelijakaksiossa. Kynsiblogia olen kirjoittanut lokakuusta asti, juttuja löytyy niin akryyli- kuin luomukynsistäkin isojen kuvien kera. Postailen lähes päivittäin, tosin juuri nyt postaustahti on hieman harvempi kun vietän joululomaa Virossa, mutta uusia kynsijuttuja ilmaantuu silti useamman kerran viikossa. Tervetuloa tutkimaan! :)

  VastaaPoista
 22. http://breathingmaterial.blogspot.fi

  Ruudun takaa löytyy kaksikymppinen tamperelaisnainen, avovaimo ja 8/12 syntyneen pojan äiti, joka rakastaa kahden miehensä lisäksi vaatteita ja pukeutumista. Blogistani voit lukea meidän pikkuperheemme arjesta, materialistisesta haaveilusta ja kaikesta siltä väliltä :)

  VastaaPoista
 23. http://hannankuvailua.blogspot.fi/
  Olen 17-vuotias tyttö Rovaniemeltä ja opiskelen lähihoitajaksi. Blogissa tulee kirjoiteltua kaikenlaista, tykkään valokuvata ja videoitakin tulee silloin tällöin. :)

  VastaaPoista
 24. http://lillinelamassa.blogspot.fi/

  25-vuotiaan yrittäjän lifestyle-blogi, mistä löytyy asiaa talon rakentamisesta, leivonnasta, sisustuksesta, päivän asuista, mietteistä, kosmetiikasta yms. Kuvat ovat isoja - laatu vaihtelevaa. Blogin teksteissä ja kuvissa pyörivät myös aviomies ja kolme kissaa.

  Hyvää Uutta vuotta!

  VastaaPoista
 25. http://eemmaot.blogspot.fi

  20-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi, joka on sävyttynyt positiivisella elämänasenteella, kiinnostavalla tekstillä ja valloittavilla kuvilla. Painotus muodissa, opiskelijan arjessa ja juhlassa sekä teemapostauksissa; muun muassa sisustusta, harrastuksia ja mielipiteitä.

  Tule kurkkaamaan! :)

  VastaaPoista
 26. www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  17-vuotiaan Oulusta Kuusamoon vuodeksi muuttaneen valokuvaus-opiskelijan blogi. Tulevaisuudessa tarkoituksena toimia valokuvaajana, blogi on kuvapainotteinen eikä sisällä niinkään tekstiä. :)

  VastaaPoista
 27. http://sonjatuuliak.blogspot.com/

  19-vuotiaan opiskelijan lifestyle -blogi, joka sisältää sisustamista, fiilistelyä, tyttömäistä hömppää, mielipiteitä, rakkautta vaatteisiin, elämän iloja ja suruja, piirtämistä, haaveiluja ja paljon muuta. :)

  VastaaPoista
 28. http://kalanruotounelmia.blogspot.fi/

  Maailmalta pakopaikkaa etsivän lukiolaistytön blogi. Aloitin kirjoittamaan tuohon osoitteeseen vasta jonkin aikaa sitten, joten postauksia ei ole kerennyt tulla vielä kovinkaan montaa. Käsittelen blogissani lifestyle-juttuja, valokuvausta ja saatanpas antaa aina välillä muutamia kirja- tai musiikkivinkkejä.

  VastaaPoista
 29. http://idasta-lanteen-ja-takaisin.blogspot.com

  Muutin loppukesästä jenkkeihin ja ajatus koko blogista lähti mun opolta joka tarjos mulle kurssimerkintää jos kirjottelisin jotain täältä käsin. :D Oon ollu kyl älyttömän laiska raapustamaan tonne mitään mutta lähinnä sen takia, että mulla on kokonaista kaks lukijaa joka tappo motivaation ihan kokonaan, vieläpä kun panostin tohon aika paljon. Anyways oisin ilonen jos joku vilkasis, tarkotuksena ois ruveta taas päivittelemään jos joku ois vaan valmis lukemaan. Blogi keskittyy lähinnä mun arkielämään, tykkään myös valokuvata ja tekotaiteelliset luontokuvat kuuluu asiaan.

  VastaaPoista
 30. http://www.chaosengineinside.com/

  ei-lifestyleä, mutta mua on sanottu persoonalliseksi ja hauskaksi, vaikeista ajoista huolimatta. päivitän usein (liiankin? :DDD). skitsofreniaa, mutta myös kaikenmoisia höpötyksiä päiväkirjatyyppisesti. pian 25-vuotias, joka kokee erottuvansa hyvällä tavalla massasta kirjoitustyylinsä avulla. blogi on henkireikäni ja rakkaani :3 :---DDD toivottavasti jaksat vilkaista :3 t. Elina

  VastaaPoista
 31. http://hobitinpesa.blogspot.fi/

  Hobitinpesästä löytyy 18-vuotiaan tytön pohdintoja elämisen hienouksista ja vaikeudesta. Valokuvaus, kirjallisuus ja psykologia kiinnostavat ja näistä aiheista usein löytyykin juttua.
  Tervetuloa tutustumaan!

  P.S Flunssassa itsekin parhaillaan... :'/

  VastaaPoista
 32. http://dreamingmakesyoustronger.blogspot.fi/

  15-vuotiaan höperön lifestyle-blogi, jossa on juttua ihan normaalista arjesta, ja aina joskus innostun höpöttelemään muka-syvällisiä. Kuvia on paljon! :)

  VastaaPoista
 33. http://julia-annaliisa.blogspot.fi/

  18-vuotias abiturientti Varsinais-Suomesta kirjoittaa lifestyle blogia. Sydäntä lähellä musiikki ja urheilu. Blogissa kirjoitan paljon siitä mitä minulle tällä hetkellä kuuluu ja mitä milloinkin tapahtuu/on tapahtunut

  VastaaPoista
 34. httoo://elisabethlydia.blogspot.fi/

  Tätä blogia pitää yllä nuori mutta iloinen tyttö, joka rakastaa päivitellä blogiinsa päivän asuja, ostoksia, kuulumisia sun muuta tyttömäistä hömpötystä :-) Blogissa on suuret ja mahdollisimman laadukkaat kuvat sekä suhteellisen paljon tekstiä!
  Hyvää uutta vuotta Kristiina :-)

  VastaaPoista
 35. http://www.wwinglessangels.blogspot.fi/

  Mä oon tosiaan Kristiina (kaima:D). Oon 15 ja oon nyt pitäny jonkin aikaa life style blogia. Postailen sinne uusista ostoksista, tapahtumista joissa käyn ja muutenkin vain normaalista arjestani.

  VastaaPoista
 36. http://picgirrrl.blogspot.fi/


  16-vuotiaan valokuvaukseen hurahtaneen tyttösen höpöttely blogi. Paljon pinnallista ja ei niin pinnallista jaarittelua.

  VastaaPoista
 37. http://holyfacepalm.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön elämää lifestyle blogin muodossa vähän pohjoisemmasta päin iloisella elämänasenteella :) Blogissa päivän asuja, kuulumisia, toivepostauksia, videoita..

  VastaaPoista
 38. janica.spreadyourwings.blogspot.com

  19-vuotiaan Helsinkiläisen tytön lifestyle blogi :-)

  VastaaPoista
 39. http://linssin-takana.blogspot.fi/

  17-vuotiaan valokuvausta harrastavan tytön blogi. :)

  VastaaPoista
 40. jenzkusmile.blogspot.fi 15/lifestyle&valokuvaus/seinäjoki

  VastaaPoista
 41. http://oonlyrocknroll.blogspot.fi/
  Olen 16-vuotias tyttö Helsingistä ja blogiini pääosin kirjoittelen vain elämäni tapahtumista, ei sen kummempaa.

  VastaaPoista
 42. littleworldbyselma.blogspot.fi

  16 vuotiaan tytön lifestyle tyylinen blogi! Kirjoittelen aktiivisesti niin tavallisesta elämästä, päivän asuista, ostoksista jne tietenkin kera isojen ja myös laadukkaiden kuvien, videoita tykkään tehdä, eli niitäkin löytyy välillä :-)

  VastaaPoista
 43. Hetalovisa.blogspot.fi kerron nyt näin nopeesti. Oon siis 14 Siilinjärveltä harrastan ratsastuksesta, mutta blogini on täysin lifestyle/valokuvaus -blogi. :)

  Nyt tulee nimettömänä kun en ole tällähetkellä omalla koneella ja tässä on kaverini tunnukset nyt :D

  VastaaPoista
 44. Oon 20-vuotias tamperelaistyttö ja kirjoitan lifestyle blogia. Oon kirjottanu melkeinpä neljä vuotta. :) Kerron arjesta ja juhlasta ja esittelen uutuuksia, sekä pohdin välillä maailmanmenoa :)

  http://heltsyy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 45. http://doo-sha-nah.fi/
  Elikkäs minä olen 15-vuotias, maanläheinen savolaistyttö, ja kirjoittelen blogiini kuulumisia kuvien kanssa. Isoja ja laadukkaita kuvia, yleensä luontoaiheisia. :-) Valokuvausta olen harrastanut kolmisen vuotta!

  Toivottavasti tykkäät blogista, ja onnea uudelle vuodelle. ♡

  VastaaPoista
 46. http://lifeascinderella.blogspot.fi/

  19-vuotias, lukiossa opiskeleva nuori naisen alku, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu!

  VastaaPoista
 47. http://amandajosefiina.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön blogi, jossa postauksia esim. sisustamisesta, matkailusta, kosmetiikasta ja päivän asuista :)

  VastaaPoista
 48. http://oratleastthisone.blogspot.fi/

  ^^ kaikenmoisia juttuja täällä

  VastaaPoista
 49. Perhettä, kokkailuja, itsetehtyjä juttuja sekä hyvää mieltä ja fiilistä:

  http://tipulassa.blogspot.fi/

  Tervetuloa kurkkaamaan! :)

  VastaaPoista
 50. Oijoi, taidan olla vähän myöhässä, mutta toivon että käyt tsekkaamassa blogini!

  sometimesbeyourownhero.blogspot.fi

  Olen 16-vuotias lukiolainen, joka asuu vielä vanhempiensa luona pienessä tuppukylässä. Kirjoitan lifestyle blogia. Koulu, poikaystävä sekä eläimet ovat iso osa arkeani joten niistä blogini sisältö enimmäkseen koostuu. Tietenkin mukaan mahtuu myös ostosten esittelyä, mydaytä sekä muita erikoispostauksia.

  VastaaPoista
 51. Sama juttu ,että olen hieman myöhässä .

  aadaofhearts.blogspot.fi

  VastaaPoista
 52. Pahoittelut jos olen myöhässä...

  Olen 18-vuotias lukiota lopetteleva tyttö, joka kirjoittaa blogiaan kertoakseen mitä minulle on tapahtunut sitten viime kerrasta ja mitä kuuluu. Kirjoitukset voivat olla iloisia ja pirteitä, tai synkkiä ja surullisiä sekä pintapuolista kertomista ja syvempää pohdintaa. Kirjoitan siis ihan mielialan mukaan ja mitä mielessä liikkuu.

  http://birdwonderland.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.