| NEW IN |

22 helmikuuta 2015
Heippa! Tilasin itselleni vähän kevätvaatteita EMP.stä ja kasasin niistä teille kollaasin. Mun kaapissa on paljon vaatteita niille päiville kun haluan olla vaaleanpunainen ja tyttömäinen, mutta hyvin vähän sellaisia joita voisin käyttää silloin, kun tekee mieli pukeutua mustiin vaatteisiin. Päätin korjata asian ja perjantaina postiin saapuikin iso kasa uusia vaatteita ja koruja.  Yleensä mulla ei ole ollut kyseisestä nettikaupasta muuta kuin hyvää sanottavaa, mutta tällä kertaa yksi tilaamani toppi jäi tulematta ja tilalle oli lähetetty miesten toppatakki...Noh aina ei voi voittaa, täytyy lähettää takki takaisin ja valita sen tilalle jotakin muuta! 


Voi tätä materialismionnellisuutta,  etenkin tuo Jawbreakerin toppi oli rakkautta ensi silmäyksellä!  Mä oon jo kauan ihaillut tuollaisia choker-kaulakoruja (mikähän mahtaa olla suomeksi?) ja nyt päätin itselleni sellaisen hankkia ja tykkäilen hirmuisesti! Otin eilen vähän asukuvia, niissä näette sitten miltä tuo koru ja Jawbreakerin toppi näyttävät päällä. Lisäksi ostin vielä kolmet legginsit sekä mustan bandeau-topin. Kyllä, uusia venytyskoruja tilasin myös. Mullahan oli toisessa korvassa jo 16mm ja toisessa 10mm venytys, mutta sitten ne kipeytyivät niin pahasti, että päätin ottaa ne pois. Muutaman kuukauden annoin korvien palautua, ja ne palautuivatkin niin pieniksi, että pystyin käyttää hyvin tavallisia korviksia. Tosin, molemmissa ne reiät olivat tosi ruman näköiset,  veljeni sanoi mua p*llukorvaksi, mikä ehkä antaa jonkinlaisen viitteen siitä, miltä ne näyttivät...xD Siispä aloitin taas venyttämään molempia korvia, nyt toisessa 6mm ja toisessa 4mm. Tavoitteena saada ne taas sen kokoisiksi kuin aiemmin olivat. Uudestaan venytyksen aloittamalla tosin vain siirrän tuota rumien korvien ongelmaa myöhemmäksi, mut yolo, eipä ainakaan tarvi nyt rumista korvista kärsiä. Eli jos päätätte aloittaa venyttämään, niin varautukaa siihen että vaikka korvat palautuisivat hyvin, ne saattavat jäädä kuitenkin aikas ikävän näköisiksi, kuten mulla kävi. :-D Mulla on huomenna vapaapäivä ja sen ajattelin käyttää bloggaamisen, LoL.llin pelaamiseen sekä kodin sisustamiseen. Ensi lauantaina lähdetään Tonin ja muun perheen kanssa Leville, vielä pitäis koittaa viikko jaksaa töitä niin sitten saa viikon verran ottaa rennosti, ihanaa! 

Mitäs tykkäsitte mun ostoksista?

12 kommenttia

 1. Jännä, että kutsut näitä vaatteita "rock-henkisiksi" kun EMP on nimenomaan gootti-henkinen kauppa, eikä noikaan vaatteet edusta oikein rokkityyliä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gootti tai rock, whatever, muokkasin tekstiä niin etten määrittele noita vaatteita väriä kummemmin, koska aina kun sanot vaatteita tietyn tyylisiksi, ihmisille tulee erimielisyyksiä. :-D

   Poista
 2. tykkään ihan hirveesti sun blogista ja tosi kivoja vaatteita! Munki on pitäny ostaa tommonen choker mutta mulla ei kyl oo mitää vaatteita mitkä menis sen kanssa nii en sitte ostakkaa XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti, joo noi chokerin on kyllä ihania! :)

   Poista
 3. Onko nuo nyt sitä gyarua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gyaru ei tarkoita pelkästään vaatteita vaan sitä tyylikokonaisuutta johon kuuluu laitetut hiukset, suurentavat piilolinssit, tekoripset jne. Gyaru tunnistetaan nimenomaan noista, ei niinkään tietynlaisista vaatteista, riippuen toki mitä tyyliä edustat. Nämä vaatteet sopivat hyvin rock gyaruun eli rokkuun, mutta eivät esim. prinsessamaiseen hime gyaruun. :)

   Poista
 4. ihanii noi vaatteet varsinki toi hame :) psst jos jäät koukkuun chokereihin ebaystä löytyy vaikka mimmosii hyvään hintaan :)

  VastaaPoista
 5. veljes ei selvästi ole nähnyt pillua kovin läheltä. :D

  VastaaPoista
 6. Mitä sulle kuuluu?:) Viime postaukset on ollu positiivisempia, joten toivottavasti sun mielikin on ollut iloisempi ja aurinkoisempi :)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.