Punatukkainen

03 helmikuuta 2015
Moi. Viime aikoina mulla on ollut inspiraatio ihan hukassa niin blogin kuin oman ulkonäkönikin suhteen. Niinkuin te tiedätte, mä kaipaan jatkuvasti vaihtelua mun lookkiin ja nyt olen taas vaihteeksi kriiseillyt hiusteni kanssa. Aluksi se oli punainen, sitten tuli pinkki ja nyt pitkään mulla oli tummanruskeat hiukset. Mä jo hetken kuvittelin, että oon löytänyt mulle ruskeasta pysyvämmän hiusvärin, mutta kyllä se vaan alkoi tuntua niin älyttömän tylsältä ja mitäänsanomattomalta. Punaisia hiuksia mä oon kaivannut takaisin jo tosi pitkään, mutta jotenkin olen ajatellut sen olevan taas vain ohimenevä mieliteko. Ajatus punaisista kutreista kuitenkin vaivasi mieltäni niin, että päätin eilen hiukset värjätä. Pari värinpoistoa, punainen väri päähän, otsatukan parantelua, ja se on siinä! Mulle tuli heti paljon parempi olo ja nyt tunnen taas näyttäväni enemmän itseltäni. Voihan se olla että pian taas kyllästyn ja vaihdan värin toiseen, mutta ainakin tällä hetkellä musta tuntuu. että tältä mun hiusteni kuuluu näyttää. Punainen korostaa niin kivasti sinisiä silmiänikin!


Mä en ole viime aikoina ollut yhtään tyytyväinen ulkonäkööni ja jotenkin se on vaikuttanut myös siten, ettei blogiin kirjoittelu ole ollenkaan huvittanut. Välillä tuntuu, että pitää vaan saada elää omaa elämäänsä rauhassa, ilman että siitä raportoi nettiin. Lisäksi oon taas kriiseillyt sen suhteen, mitä tänne kirjoittaisin. Jotenkin stressaan koko blogista ihan älyttömästi, vaikkei tarvitsisi. Mä en jotenkin koe tämän hetkistä bloggaustyyliäni ollenkaan omakseni, blogini oli ennen paljon parempi ja nautin kirjoittamisesta aikaisemmin enemmän, kun kerroin itsestäni ja tunteistani avoimemmin. Nykyään mä mietin ihan liikaa sitä, mistä voin täällä puhua ja mistä en. Olen ehkä yrittänyt liikaa tehdä blogistani "täydellisen", mutta loppujen lopuksi mun ei olisi pitänyt lähteä tätä niin rajuin ottein muuttamaan toisenlaiseksi, sillä nyt tuntuu että olen ihan hukassa tämän suhteen. Uskon, että juuri se avoimuuden puute on ajanut tän blogin siihen, että minä itse tai ehkä te lukijatkaan, ette ole blogiini enää niin tyytyväisiä? Mä haluaisin jatkossa taas  kirjoittaa henkilökohtaisemmin turhaan miettimättä sitä, mitä muut minusta ajattelee. Siten bloggaus varmaan antaisi enemmän niin minulle itsellenikin, kuin teille lukijoillekin. Toivotaan, että uudistuneet hiukset ja sen myötä blogin uusi ulkoasu antaisi mulle taas ideoita ja inspiraatiota kirjoittamisen suhteen!  

Mielipiteitä punaisista hiuksistani?

8 kommenttia

 1. Tiedätkö, juuri ennen kuin avasin bloggerin ja huomasin uutta postaustasi, mä ajattelin (ja ajattelen edelleen) ihan samoja juttuja. Ulkonäköpaineet, blogipaineet... On hassua, miten vaikea on löytää omaan blogiin se "oma juttu". Toivon kuitenkin että sekä sinä että minä itse löydetään se "kultainen keskitie" ja oma tapa blogata. Ja nyt sä olet taas punapää, tämä blogi tuntuu heti enemmän Kristiinamaisemmalta... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, joo jotenkin punaiset hiukset vaan on se mun juttu! :)

   Poista
 2. Sulle kyllä sopii älyttömän hyvin noi punaset hiukset! :) Tykkään!<3

  Mustakin olisi kiva, jos alkaisit taas puhumaan avoimemmin sun ajatuksista ja tunteista. Tää blogi on aivan ihana ja syvälliset postaukset tuovat siihen vielä lisää sisältöä ja mielenkiintoa!! Rohkeesti vain!

  Ymmärrän kuitenkin sen, että kun on paljon lukioita ei välttämättä halua kaikkien tietävän liian henkilökohtaisia asioita ja se voi ahdistaa. Muista kuitenki, että ollaan sun tukena. Sun pitää saada kirjoittaa SUN blogiin mitä ikinä haluutkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti! :) Joo jotenkin oon viimeaikoina miettinyt ihan liikaa sitä mitä muut minusta ajattelee, mutta pitää vain olla avoin ja oma itsensä, se vie eteenpäin!

   Poista
 3. Kattelin itsekin, et viime postaukseen oli joku kommentoinut siitä, että piti enemmän siitä tavasta miten ennen kirjoitit. Hassua sikäli, koska suht vastahan kirjoitit itsekin postausta siitä, ettet haluaisi enää täällä keskittyä sairauteesi ja niihin huonoihin juttuihin, mutta totta on toki sekin, että niistäkin puhumalla tulee enemmän sellainen... henkilökohtainen fiilis. Tiät varmaan mitä tarkotan. Loppujen lopuksi on kuitenkin sinun oma päätös, mistä haluat kirjoittaa, mutta itsekin olen sitä mieltä, että antamalla itsestään tiettyjä, ei-niin-täydellisiä juttuja ulos saa myös paljon takaisin! Mielestäni sellaisia postauksia on myös mukava lukea, joissa puhutaan syvällisemmistä jutuista. Niin ihania kuin Riviera Maisonin tuotteet ovatkin, lukisin itsekin mielelläni enemmän _sinun_ kuulumisia, koska sinun vuoksihan tätä blogia luen! ^__^ Toivottavasti en saanut tota kuulostamaan mitenkään loukkaavalta/stalkkaavalta, haha :D

  VastaaPoista
 4. Punaset hiukset sopii sulle :)! Mulla itelläni on stressiä ihan joka ikisestä asiasta. Koulusta, ulkonäöstä, ruokavaliosta... Jopa niinkin pienestä asiasta, kun että onko meikkivoide oikean värinen vai ei! Joka yö kun yritän nukkua niin stressaan ja stressaan vaan. En tiiä miten saisin tän stressin pois!

  VastaaPoista
 5. Tykkään todella paljon sun punaisesta tukastasi. Se on kkivannäköinen ja sopii sulle tosi hyvin. :) Tykkäisin lukea erittäin paljon mielipidepostauksia ihan mistä vaan aiheesta ja sun omaa pohdintaa vaikka sitten eläintenoikeuksien toteutumisesta tai ihan mistä itse haluatkaan kirjoittaa. Ruokaohjeet ois myös kivoja. Muistaakseni oot tainnut mainita täällä blogissa pitäväsi ruuanlaitosta. Muistanko oikein?

  VastaaPoista
 6. Noi punaset sopii sulle tosi hyvin :-) ja mitä luin näitä sun uusia postauksia niin paranemisia sulle! Muuten kun joskus tykkäsit (en tiiä tykkääkö enää nii menny aikamuoto) niistä gyaru-jutuista ja muista nii en muista olikse just sinä mut ois kiva jos tekisit jotain kynsijuttuja lisää joskus. :) Ne oli tosi kivoja!

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.