Back To Youtube

25 toukokuuta 2015
Heippa! Vuosi sitten mä lopetin vloggaamisen ja olin varma, etten koko harrastuksen pariin enää palaa, jotenkin ei vaan enää yhtään huvittanut koko homma. Lisäksi koin, ettei mun aika riitä sekä blogiin että videoihin. Piilotin kaikki videot kanavaltani ja katosin Youtuben puolelta ihan kokonaan. Mua on kaduttanut tuo vloggauksen lopettaminen niin paljon, mun olisi pitänyt vaan antaa itselleni aikaa ja pitää tauko kyseisestä harrastuksesta. Mä oon jo monta kertaa meinannut vloggauksen aloittaa uudestaan, mutta se on sitten kuitenkin jäänyt. Tänään mulle tuli sellainen nyt tai ei koskaan-fiilis ja kuvasin ensimmäisen videoni pitkän tauon jälkeen! Tosi vaikealta tuntui puhua kameralle pitkästä aikaa, mutta eiköhän sekin ala taas pikkuhiljaa sujumaan, hahah. Mun tämä päivä on kulunut tuon videon kuvaamisessa ja siinä ohessa nappasin muutaman kuvan teille tänne. Oon taas innostunut kokeilemaan päivittäin vähän erilaisia meikkejä, asuja ja hiustyylejä. Mitäs pidätte tästä lookista?

Mua jaksaa huvittaa se, kuinka ainakin mun omiin korviin kuulostan ihan pikkulapselta tai niinkun joku joskus kommentoi, vähän Viiru ja Pesonen-piirretyn Viiru-kissalta! :-D Jos siitä huolimatta haluatte videon katsoa niin se löytyy tuosta alhaalta, hahah. Tässä linkki* Youtube-kanavalleni, tilatkaa ihmeessä niin näette heti etusivullanne uudet videoni! Toivottavasti jaksatte videoistani innostua vielä näin vuotta myöhemminkin!


                                           

17 kommenttia

 1. Ihanaa että aloitit taas tekemään videoita! :) ♡

  VastaaPoista
 2. Jei! Mä niin tykkäsin katsoa sun videoita sillon joskus, joten tosi kiva, kun alotit taas!

  VastaaPoista
 3. Sun ääni on ihana!! Ihania kuvia, oot tosi siro ja pieni:) Ja siis en nyt tarkota, että pieni niinkun lapsenäkönen, vaan pienikokonen:D Ja oon niin innoissani, ku alotit taas vloggaamaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi kiitos! :) Joo ei pituutta mulla on kun se 155 cm! :-D

   Poista
 4. Aww oot tosi söötti ja ihana ääni:)

  VastaaPoista
 5. oon seurannu sun blogia pari vuotta nyt ja kommentoin nyt vasta ekaa kertaa. no parempi kai myöhään ku ei millonkaan. pakko sanoa että vaikutat tosi ihanalta tyypiltä. voin samaistua suhun aika paljon eri asioissa ja on mukava lukea blogia jota lukiessa tulee fiilis että "aijaa en ookkaa ainoa joka aattelee noin!" oon saanu blogistas inspistä vaikka mihin. toivotan sulle paljon onnea ja kaikkea hyvää. pidä pääs ylhäällä tapahtu mitä tahansa, oot vahva ja pystyt mihin vaan kun tosissas haluat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! :) Kiitos ihan älyttömästi kauniista sanoistasi! <3

   Poista
 6. Jeii! Mahtavaa saada sulta videoita :)<3

  VastaaPoista
 7. luit niin mun ajatukset! mietin yks päivä, että vitsi, kun et enää vloggaile, kun jotenki (vaikka muulta tuntuisi) oot hirveen luonnollinen videoilla, oot yhtä ihana videon välityksellä kun sillon ku viimekski vloggailit ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, hahah joo oon oikeesti ajatustenlukija! ;)

   Poista
 8. Aivan turhaan epäilet omaa ulkonäköäsi, olet ihan älyttömän kaunis! Täydellinen jopa <3

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.