Chanel

04 toukokuuta 2015
Heippa ja kivaa maanantaita!Ensinnäkin kiitos hirmuisesti kaikista rohkaisevista kommenteista, joita edelliseen postaukseen jätitte, ihanaa huomata millainen tukijoukko mulla on siellä ruudun toisella puolella! Mä tapasin tänään sitä ravitsemusterapeuttia ja sain häneltä uuden ateriasuunnitelman. Kovasti tuota käyntiä jännitin, mutta ihan hyvillä mielin sieltä sitten kuitenkin lähdin takaisin kotiin. Tästä kuitenkin lisää vasta myöhemmin, puhutaan nyt mukavammista asioista! Kauneudenhoito on lähellä mun sydäntä ja mulla on tapana käydä säännöllisesti tutkimassa onko Emotioniin tullut jotain kivoja uutuuksia. Oon etsinyt The Täydellistä luomiväripalettia, jossa olisi muutama eri ruskean sävy ja nyt sellaisen sitten sieltä löysin ja ostin! Vertailin eri merkkien tuotteita keskenään ja lopulta päädyin tähän Chanelin Les 4 Ombres-palettiin sävyissä 226 Tissé Rivoli. Mun arkimeikkiin kuuluu lähes poikkeuksetta ruskea luomiväri ja tämä onkin päässyt ihan jokapäiväiseen käyttöön. Sävyt on tosi kivat, mutta pigmenttiä olisi voinut olla enemmänkin. Pakkauksessa on peili ja kaksi vaahtomuovisivellintä, ja huomasin että juuri noilla pakkauksen mukana tulleilla siveltimillä saa mielestäni parhaan lopputuloksen. Sormia tai karvasivellintä käyttäessä lopputulos jää mun makuun liian haaleaksi. Pakkaus on tyylikäs ja kiva lisä meikkikokoelmaani! Teen lähipäivinä meikkitutoriaalin, jossa sitten näette miltä tämän paletin luomivärit näyttävät käytössä. Onko teillä kokemuksia Chanelin kosmetiikasta? 

2 kommenttia

  1. Kiva että käynti sujui hyvin :) Mun meikkipussista löytyy Chanelin puuteri. Se on hienojakoisempi kuin useammat, tykkään kyllä :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on yksi chanelin luomiväri, kans tota ombre essentle sarjaa. Ja siis ihan sairaan ihana väri nimittäin kultanen! Tykkään tosi paljon ;)

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.