I pad air

27 huhtikuuta 2015
Heippa ja kivaa maanantaita! ♥ Niinkuin edellisessä postauksessa taisin mainita, ostin itselleni Ipad Air-tabletin ja nyt tulin esittelemään sen teille! Mä oon jo pitemmän aikaa tuosta haaveillut ja nyt täytyy kyllä sanoa, että se on aivan ihana. Mitä minä tällä nyt sitten teen? No katson Netflixiä, surffaan netissä ja pelaan pelejä.:D Netin käyttö on kyllä paljon mukavampaa nyt kun ei tarvitse enää aina raahata sitä kannettavaa joka paikkaan tai vaihtoehtoisesti yrittää selata sitä Facebookkia pikkuruiselta puhelimen näytöltä. Myös blogiin kirjoittelu ja kommentteihin vastailu käy tällä mukavasti! Glitteristä löytyi sille vielä suloinen kukkakuvioinen suojakotelo. 

Mulla on ollut nyt pari päivää jotenkin tosi hyvä fiilis, oon jaksanut touhuta kaikenlaista. Tänään ja vielä huomennakin mulla on vapaata, tosin tämä päivä kului pääasiassa koulujuttuja tehden. Huomenna mulla on tapaaminen sh-hoitajan kanssa, sitten dkt-ryhmä ja iltapäivällä käyn laitattamassa ripsenpidennykset muutaman kuukauden tauon jälkeen. Tälläiset rennot päivät on parhaita! Mutta nyt jatkan iltaa Fitness päiväkirjat-sarjaa katsellen ja uudella tabletilla netissä surffaillen. Onko teillä ehdottaa Ipadille jotain kivoja appseja? 

6 kommenttia

  1. Haha hassua, tein just ite postauksen kans uudesta iPad ministä :D Harmittaa kun moni sovellus onkin muuttunut matkan varrella maksullisiksi, esimerkiksi PhotoWonder josta kovasti tykkäsin. Kannattaa ladata sanajahti, koukuttavin peli ikinä (Y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on kyllä harmi kun joistakin sovelluksista tulee maksullisia! Juu sanajahti on kyllä hyvä! :)

      Poista
  2. Kuten ylemmässä kommentissa niin itsekin oon koukussa sanajahti-peliin. Itselläni on Asuksen tabletti ja oon ollut tyytyväinen, mutta itselle sopivien sovellusten on ollut hieman hankalaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sanajahti on mulle jo ennestään tuttu, se on kyllä superkoukuttava! :D

      Poista
  3. Sanamania jos löytyy

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.