Blogin nimi ja osoite vaihtuu!

17 marraskuuta 2017
Heippa! Mä oon kirjoittanut tätä blogia Pitsisiivin kohti unelmia-nimellä neljä vuotta ja mä oon tykännyt siitä, mutta nyt noin vuoden verran olen miettinyt sen vaihtamista omaan nimeeni. Instagramissa ja Youtubessa olen nimelläni Kristiina Laakso ja mua häiritsee se että blogi on eri nimellä. Lisäksi nykyinen nimi on mun mielestä liian pitkä eikä oikein edes tarkoita mitään tai kuvaa blogini sisältöä. 

Kauneudenhoito on aina ollut mun intohimo, rakastan kokeilla erilaisia meikkejä ja hiustyylejä, mutta sitä puolta itsestäni en ole täällä blogissa kuitenkaan niin paljon tuonut esille ja nyt haluan tehdä siihen muutoksen. Niinkuin jotkut vanhat lukijat ehkä muistaa olen tehnyt rakennekynsiä ja nyt syksyllä aloitin ripsienpidennyskoulutuksen tarkoituksenani tehdä tästä alasta itselleni ammatin. Koska blogin sisältö tulee muuttumaan kauneuspainotteisemmaksi niin nimenkin vaihtaminen tuntuu nyt tässä kohtaa oikealta. Myös blogin ulkoasuun teen pieniä muutoksia, banneri ainakin vaihtuu uuden nimen myötä, pahoittelen että täällä näyttää vielä vähän keskeneräiseltä. Blogin uusi osoite on tästä eteenpäin www.kristiinalaakso.fi mutta tänne pääsee edelleen vanhallakin osoitteella. Innolla odotan mitä kaikkea tämä uudistus tuo tullessaan, toivottavasti tekin! 

banneriin1

5 kommenttia

 1. Tosi kiva idea vaihtaa blogin nimi omaan nimeen! Ihana kuva♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiva kuulla että olet tuota mieltä! :)

   Poista
 2. Tämä uudistus kuulostaa todella positiiviselta, innolla ootan uusia postauksia! =) Toi uus banneri on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, itsekin odotan innolla kaikkia tulevia juttuja! :)

   Poista
 3. mun mielestä on hyvä että osoite on nyt lyhyempi!

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.