Minusta tuli sopimusyrittäjä

13 joulukuuta 2017
Heippa! Mun haaveena on jo vuosia ollut se, että saisin työskennellä kauneudenhoitoalalla, olen tehnyt rakennekynsiä ja alkusyksystä aloitin ripsienpidennyskoulutuksen. Ihastuin siihen hommaan kertaheitolla ja aloitin juuri työt Lapuan Kauneuskeskus Luxissa ripsiteknikkona, lisäksi teen kulmien ja ripsien värjäystä sekä kulmien muotoilua. Myöhemmin olisi tarkoitus  tehdä taas niitä kynsiäkin. Toki edelleen vasta harjoittelen, mutta asiakkaita on ollut alusta saakka mukavasti ja on palkitsevaa huomata oma kehitys. 

Olen ollut Luxin asiakas jo pitkään ja tuntui upealta päästä osaksi heidän ammattitaitoista tiimiään. Työt on alkaneet tosi hyvin ja päivä päivältä pääsee hommaan enemmän ja enemmän sisään. Tietysti näin alkuun tuntuu, että vuorokaudesta loppuu tunnit kesken, mutta ehkä tämä tästä tasaantuu vähitellen. Minusta tuli sopimusyrittäjä niinkuin tällä alalla on tavallista ja olen siitä tosi innoissani, mutta varsinkin nyt aluksi on ollut niin paljon asioita hoidettavana etten ole blogiakaan ehtinyt päivittää. Muutenkin videoiden kuvaaminen on viime aikoina inspiroinut kirjoittamista enemmän, joten käythän tilaamassa Youtube-kanavani täällä! Aion kyllä taas tännekin kirjoittaa aktiivisemmin kunhan työkiireet helpottaa.

Olen kyllä ollut vähän pyörällä päästäni, silleen hyvällä tavalla, sillä tämä uusi työ alkoi todella lyhyellä varoitusajalla. Enhän mä edes ole töitä oikein etsimällä etsinyt, tälläinen tilaisuus nyt vaan tarjoutui ja siihen täytyi tottakai tarttua. Niinkuin vanhemmat lukijat varmaan muistaakin mä oon aina ollut todellinen jouluihminen, mutta tänä vuonna en ole oikein vielä kerinnyt sitäkään mitenkään valmistelemaan. Kaikki aika ja energia on mennyt yrityksen perustamiseen ja erilaisiin tähän alaan liittyviin koulutuksiin. No onneksi tässä on vielä vähän aikaa jäljellä!

Mun arki tulee tämän uuden työn takia muuttumaan tosi paljon kun en ole enää niin paljon kotona ja vapaa-aikaa tulee olemaan vähemmän ja olenkin miettinyt pääni puhki sitä että pitäisikö mun vaan suosiolla keskittyä pelkästään joko blogiin tai videoihin, sillä tuntuu ettei mun aika enää millään riitä molempien somekanavien ainakaan kovin säännölliseen päivittämiseen. Molemmat harrastukset vaan ovat mulle niin rakkaita etten kumpaakaan haluaisi lopettaa, mutta toisaalta on stressaavaa yrittää pitää hengissä molempia. Mitä olette tästä mieltä?

Hetken päästä täytyy taas lähteä ajelemaan kohti Lapuaa erään asiakkaan volyymiripsihuoltoa varten, halusin vaan tulla moikkaamaan teitä pikaisesti pitkästä aikaa! Mikäli asut täälläpäin ja haluaisit ripset kuntoon, niin mulla on vielä vapaita aikoja ennen joulua, uudet volyymit ovat 60€ ja klassiset ripset 50€. Lisätietoja löydät täältä! Mukavaa keskiviikkopäivää toivoo Kristiina.

ripsikollaasi5

4 kommenttia

 1. Mie pidän sekä siun blogista, että youtube-kanavasta. Oisi surullista, jos lopettaisit jomman kumman päivittämisen. :( Mut siun täytyy tehdä just niin kuin siust itestäs tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja ihana kuulla että tykkään seurata molempia, mä oon tullut siihen tulokseen että ainakin nyt toistaiseksi jatkan molempia mutta vaan hitaammalla päivitystahdilla! :)

   Poista
 2. Hienoa että oot löytänyt oman juttusi ja pystyt työllistämään sillä itsesi! ( :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen siitä itsekin tosi iloinen ja kiitollinen! <3

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.