Levin upea Aurora Sky

16 helmikuuta 2018
Hei pitkästä aikaa! Niin täällä blogin puolella kuin muuallakin somessa on ollut hiljaista tämän mun uuden työn takia, tekemistä on tuoreella yrittäjällä riittänyt ja olen halunnut keskittyä täysillä siihen. Niinkuin mua pidempään seuranneet saattaa muistaa meillä on ollut tapana käydä aina talvilomalla mun perheen kanssa Levillä ja reissuun lähdettiin tänäkin vuonna, mutta ensimmäistä kertaa oltiin Tonin kanssa ihan vaan kahdestaan. Lomalla äidin, isän ja pikkuveljen kanssa on aina ollut mukavaa, mutta olihan se nyt ihan luksusta kun saatiin olla kahden. Yhteistä aikaa on ollut harmittavan vähän kun molemmilla on ollut kokoajan töitä ja omia menoja, joten tämä loma tuli kyllä tarpeeseen. 

levi2
levi3
levi4

Me lähdettiin Leville viime lauantaina ja tultiin takaisin kotiin keskiviikkona ja vaikkei me oltu siellä edes koko viikkoa niin ehdittiin kyllä taas tekemään monenlaista. Me vierailtiin Husky Parkissa, rentouduttiin kylpylässä ja käytiin ostoksilla, mutta parhaiten mulle jäi mieleen Levin Iglut ja niiden yhteydessä sijaitseva upea Aurora Sky-ravintola, jossa käytiin syömässä useampaankin kertaan. 

Ravintola on kahdessa kerroksessa, alakerrassa voi ruokailla tunnelmallisesti takkatulen ääressä ja yläkerta taas on ihan mieletön lasi-ikkunoineen ja kattauksineen. Me oltiin enimmäkseen tuolla ylhäällä maisemia ihastelemassa, siellä kyllä kelpasi aamiaista nauttia. Yllätyttiin positiivisesti siitä miten rauhallista tuolla oli, saatiin joka kerta olla tuolla ylhäällä kahdestaan ja niin ruoka kuin asiakaspalvelukin oli erinomaista. Suosittelen kyllä lämpimästi tuolla käymään. 

levi golden crownlevi aurora skylevin iglut 
Igluja päästiin ihastelemaan tällä kertaa vain ulkoapäin, sillä kun matkaa meille varattiin niin ne oli arvatenkin kaikki varattuja. Päätettiin kyllä että joskus tuonne on pakko päästä edes yhdeksi yöksi, niin upeilta ne näyttivät. Me sitten vuokrattiin meille mökki, jota esittelen teille myöhemmin videon muodossa. Myös kuvia tuli otettua lomalta sen verran paljon, että teen niistä vielä toisenkin postauksen.  Hyvää viikonloppua toivottaa Kristiina! 

levi1

4 kommenttia

  1. näyttää aivan upealta paikalta, kiva kuulla susta taas täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti sitä se kyllä oli, alan nyt taas päivittää blogia ahkerammin! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.