Syksyn tunnelmaa olohuoneeseen

02 lokakuuta 2018
P9170750 P9170763P9170738-4P9170770

Mulla on ollut tapana joka syksy ostaa näitä viininpunaisia callunoita meidän portaille, mutta tänä vuonna päätin tuoda yhden myös meidän olohuoneen pöydälle. Tuossa se ilahduttaa ja tuo syksyn tunnelmaa myös sisälle. Pallovalot ripustin koristetikapuihin roikkumaan ja varsinkin iltaisin ne tuovat olkkariin mukavasti lisää valoa. Tuo Riviera Maisonin rottinkinen kori oli äidin kirppislöytö ja sain sen häneltä lahjaksi kun hän muisti että kyseisestä merkistä tykkään. Ja hyvin äiti kyllä mun maun jo tuntee, sillä tuo sopii meidän kotiin kyllä tosi kivasti.

Olkkari on meillä pysynyt samanlaisena siitä asti kun tänne taloon muutettiin ja kun tuo keittiö saadaan valmiiksi niin seuraavaksi remonttia pitäisi alkaa tekemään siellä. Tapetit on vanhat ja rikkinäiset, listoja puuttuu ja lattian saisi uusia. Myös melkein kaikki huonekalut on peräisin meidän vanhasta asunnosta Seinäjoelta ja niihinkin kaivattaisiin kyllä jo päivitystä. Mutta pikkuhiljaa kohti meidän unelmakotia. Tämän illan ohjelmassa on vielä omenoiden säilöminen, juuri tuossa vitsailin kavereille että olen oikeasti varmaan tulossa vanhaksi kun ihan mielelläni käytän aikaa sellaiseen. Mutta kun niitä on tullut paljon sekä meidän omasta puusta että mummolasta niin täytyyhän niille jotain tehdä. :) Kivaa tiistaita teillekin! 

2 kommenttia

  1. säilö vaan kaikki omenat,niistä saa hyvää hilloa.itse tehnyt jo yli 10 litraa.mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki omenat säilöin ja vähän jätin jääkaappiin mistä niitä annan sitten meidän kanille eli pääsevät kyllä hyötykäyttöön! Mukavaa syksyä sinullekin! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.