Syyskuussa

01 lokakuuta 2018
syyskuu

-Syyskuu oli ensimmäinen kuukausi kiireisen kesän jälkeen kun töitä alkoi olla vähän vähemmän ja tuntui  hyvältä kun kalenteri oli tyhjempi ja aikaa jäi enemmän muille asioille. 

-Sain taas kiinni säännöllisestä lenkkeilyrytmistä ja ollaan Toivo-koiran kanssa nautittu päivittäin  ulkoilusta kirpeässä syyssäässä.  Mä niin rakastan tätä vuodenaikaa! 

-Mosaic-kynsikoulutus alkoi elokuun lopulla geelilakkauksilla ja harjoitustöitä portfoliota varten oon saanut tehtyä tässä kuussa hyvällä tahdilla. 

-Yhtenä torstai-iltana vietettiin työpaikalla mukavat synttärijuhlat kun Kauneuskeskus Lux täytti 4-vuotta. Tuntuu niin uskomattomalta että olen itsekin tuolla ollut töissä jo kohta vuoden, aika menee niin nopeasti. 

- Näin pitkästä aikaa parhaita lapsuudenystäviäni Vaasassa ja ihastun tuohon kaupunkiin aina vaan enemmän joka kerta kun siellä vierailen.

-Ostin ihanan pinkin villakangastakin ja siihen sopivan huivin, nyt saa pakkaset tulla! 

-Vietin paljon aikaa sohvalla viltin alla koira ja mies kainalossa, illat alkaa hämärtymään aina vaan aikaisemmin.

-Kärsin koko kuukauden sellaisesta ärsyttävästä nuhasta, joka ei oikein kunnolla tule päälle muttei tunnu menevän ohikaan.

-Hankin ensimmäiset joululahjat ja ripustin muutamat tunnelmavalot sisälle. :) 

-Kuun viimeisellä viikolla parina aamuna oli jo autonlasit jäässä ja pistin to do-listalleni uusien käsineiden ostamisen. Kaiken kaikkiaan syyskuu oli mukavan rauhallinen kuukausi täynnä ihan sitä tavallista arkea mistä eniten nautin. Kivaa lokakuun ensimmäistä päivää toivottaa Kristiina! 

2 kommenttia

 1. Ihanan kuulonen syyskuu sulla ollu :3
  Toi vaaleanpunainen takki on kyllä aivan ihana! Sopii sulle hyvin. Uusilla vaatteilla odottelee kyllä aina paremmalla mielellä vuodenaikojen vaihdosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, joo toi takki on kyllä osoittautunut loistavaksi ostokseksi ja on ollut joka päivä mun päällä siitä asti kun sen sain! Se on niin piristävän värinenkin! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.