| Iphone 4S |

18 elokuuta 2014
Moi! Edellisestä postauksesta on niin kauan että ihan hävettää, mutta koulun alku ja muutto toi mun elämään sellaisia asioita, joiden takia postailu on jäänyt. Niistä lisää myöhemmin. Muutenkin mun kone pursuaa kuvia ja keskeneräisiä postauksia, joista haluaisin niin kovasti tulla teille kertomaan. Nyt kuitenkin syvälliset aiheet sikseen, nimittäin mulla on uusi puhelin! Mä oon Iphonea itselleni himoinnut jo iäisyyden ja nyt pitkän odotuksen jälkeen kävin sellaisen itselleni Helsingistä TubeCon-reissulla ostamassa enkä voisi olla enää tyytyväisempi! Mä en enää yhtään ihmettele miksi niin monet kyseisen puhelimen omistavat, tää vaan on ihan täydellinen niin toiminnoiltaan kuin ulkonäöltäänkin. 


Mä halusin tulla vaan kertomaan mun uudesta rakkaudesta sekä ilmoittamaan, että oon hengissä! Yritän palailla aktiivisemmin blogin pariin heti kun pystyn ja samalla selittää tarkemmin mun postaustaukoa! :-) 

Onko muita Iphonen omistajia, 
onko teillä kertoa siitä vinkkejä tai kokemuksia?

22 kommenttia

 1. Moi!

  Minulla oli itsellä ensimmäinen iphone joskus 2011 vuonna ja rakastuin samantien kyseiseen puhelimeen noh 2012 päätin hankkia nokiaa,samsungia yms ja niitä käytin nyt tähän vuoteen asti voin sanoa että parempaa puhelinta ei ole kuin iphone! minusta on käytevää se että voi esim. iphone---> toiseen ihphonee kirjoitella ILMAISEKSI jos on netti nii viestejä! :) ja se on käyttöjärjestelmältäänkin selkeämpi verrattuna windowssii tai androidii :)) Eli hyvän valinnan teit!! :)

  VastaaPoista
 2. itellä on ollut juurikin iphone 4s pian 2,5 vuotta enkä ole kyllä ostamista kertaakaan katunut! hirveen monella menee nopeesti lasit rikki, mutta eiköhän se ole ihan käsittelijästä kiinni millaisena kännykkä säilyy, nimim. näiden parin vuoden aikana ei yhtäkään säröä. huipun puhelimen kyllä ostit! :) muistanko väärin vai saitko jouluna lumian? oliko se susta millanen sitten?

  VastaaPoista
 3. Mulla on iphone, ja tää on ihan paras! (:

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Muista aina sulkea avonaiset sovellukset ja safarista turhat ikkunat! :) ainiin ja asetuksista löytyy ilmoituskeskus mistä saat kaikki turhien sovelluksien ilmoitukset pois käytöstä, eikä tule sitä ärsyttävää punaista palloa numeron kera joka kohtaan :D kannattaa myös lataa esim. kuvat omaan icloudiin, jotta ne ei katoa jos joudut palauttaa asetukset!! (Nimim. Kokemusta on)

  VastaaPoista
 5. Itellä 5s enkä applesta enää luovu!!

  VastaaPoista
 6. Mulla on kans iPhone 4s, ihan täydellinen puhelin :) vaihdoin aikanaan Samsungista Appleen, enkä oo kyllä katunu.

  VastaaPoista
 7. Muutama vuosi sitte meni hankkimaan käytetyn iPhone 3g:n. Hurahdin pahasti ja sen jälkeen on ollut ihan selvää että tulevatkin puhelimet ovat i merkkisiä. Itselläni on tällähetkellä myös tuo 4s ja harkinnassa 6, kunhan ensin ilmestyy. Hyvän valinnan teit :)

  VastaaPoista
 8. Ihan uteliaisuuttani kysyn, miks ostit noin vanhan mallisen iphonen etkä uudempaa? :-) Ite oon vannoutunut Samsungin käyttäjä, enkä vaihtaisi iphoneen vaikka ipad mulla onkin, jota puolestaan en vaihtaisi pois :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin ihmetyttää.. :/ itselläni on 5s jonka sain 18vuotis lahjaksi perheeltäni. Toivoin Samsung S3:sta mutta empäs saanut, koska oon kans vannoutunut Samsungämmä :D paljon on Samsungeja elämässä ollut :)

   Poista
 9. mul on kans iphone, ja oon tykänny ihan hirveesti!! en kans ihmettele yhtään miks kaikki kehuu niitä niin paljon!

  VastaaPoista
 10. Itellä ollut nyt vuoden päivät Iphone 4. Vaan kerran on käynyt huollossa, koska se mun kapula oli semmonen ns. maanantai kappale. Mutta aivan huippu puhelin, vaikka akun kesto on aivan sairaan huono.
  Itelle selvis ihan äsken, että akku latautuu huomattavasti nopeammin lentotilassa! Ihan vaan vinkvink!;)

  VastaaPoista
 11. ittelläni on sama iphone ja aika uus myös. oon tosi tyytyväinen ja joo kannattaa pitää silikoni kuoria niin pysyy hyvin kädessa

  VastaaPoista
 12. Joo, just sama iPhone mullakin :) enkä kadu sen ostamista hetkeäkään!! :) näyttö ottanu "vähä" osumaa, mut toimii silti, niinku esim lumiassa jos tuli pieniki särö nii koko näyttö ei toiminu :D teit täydellisen valinnan!!

  VastaaPoista
 13. Itsellä tuo samainen puhelin kesti 4 vuotta hajoamatta :3

  VastaaPoista
 14. Jos kotinäppäin lopettaa toimimasta / alkaa temppuilemaan, niin mulla ainakin toimi tämä vinkki: Avaan jonku sovelluksen joka on ollut puhelimessa automaattisesti alusta alkaen (esim. ite käytän kalenteria tarvittaessa), sitte painan sulkemisnapin pohjaan niin kauaksi aikaa et siihen tulee se sammutus-toiminto. Heti ku se ilmestyy, päästä nappi pohjasta ja paina kotinäppäin pohjaan niin kauaksi aikaa, et se ohjaa automaattisesti sut siihen alotussivulle. Nyt se on kalibroitu, eli pitäs pelittää :-) siks tän laitoin, koska tuo on ikävän yleinen ongelma iphoneissa, ja moni vie puhelimen kalliiseen korjaukseen ilman kalibrointia. Tietenki vika voi olla myös napissa, mutta joskus ei. En oo varma et onko 4s:ssä tätä, mutta jos on niin myös Assistive Touch -asetus toimii tuossa tapauksessa, eli tuo virtuaalisen kotinäppäimen jos oikea nappi lopettaa pelittämästä.
  Sit kannattaa laittaa suojakalvo näytön päälle jos on tullu paketissa, jos ei niin kannattaa hankkia.

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 15. itel 5s ja en tajuu et miks ostatte aik vanhan puhelimen sil 400e (??) ku viel pari sataa lisää nii saa paremman 5s :D ois kantisnu säästää vaa koska kohta apple tekee jonku ohjelmisto päivityksen nii 4s ei enää toimi kunonolla (niikuin tapahtu 3 kun ios 7 tuli)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi kukaan maksaa puhelimesta 700e kun ihan hyvän saa 50 €:lla? :D

   Poista
 16. En ikinä ostais iPhonea, ihan vaan siksi että niissä on aina se satanen-pari merkkilisää hinnassa, kuten muillakin Applen tuotteilla. Kun eivät kuitenkaan ole "puhelinta kummempia". Toisaalta kyllä mun silmää miellyttääkin enemmän esim. monet Lumiat kuin iPhonet, ja siitä syystä sellaisen omistankin ja oon ollut tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
 17. pettymys että sun blogistaki pitää lukee iphoneilusta, vaikka kännykkähän se vaan on. iphone koska iphone; riistotyövoima ja sillee. muotoiluki miellyttää tasan vaa koska hype

  VastaaPoista
 18. Onnee. :3 Sitten ku alkaa iPhonen ulkonäkö kyllästyttään niin suosittelen jailbreakkaamaan sen, sain itekkin ihan kivaa jälkeä aikaseks (+salasanat whatsappiin,kuviin ja kik messengeriin) yms. http://aijaa.com/H12gOR
  http://aijaa.com/XLZNpF
  Mut voin sanoo et toi iphone 4s oli hyvä hankinta, paljon sul on muistii siinä?

  VastaaPoista
 19. Tää ei nyt liity mitenkäään tähän postaukseen mutta juu :D !
  Ihailen sua ja sun taistelua nuita sairauksia vastaan <3 olet upea ja kaunis ihminen ! Itselllä menee nyt vähän huonommin niin on ihana lukea näitä sun vanhoja(kin) postauksia, koska niistä saa tietyllä tapaa voimaa ja jaksamista<3
  Kaikkea hyvää sulle ja voima haleja sairauksia vastaan <33

  VastaaPoista
 20. Meiän perheessä on ollu applen vempeleitä oikeestaan niin kauan kun jaksan muistaa. Sillon joskus kun iPhone 3G ilmesty, niin en jaksanu välittääkkään, nokia oli sillon paras. Sitten menin ja rakastuin iPadeihin ja samoihin aikoihin myös ipuhelimet (erityisesti tuo 4) alko kiehtoa. Nyt on mullakin tuo 4S, jonka sain iskältä sen vaihtaessa 5C:n, enkä tuu katumaan ikinä! Tää on vaan parempi kun mun edellinen kämänen samsung surkeine akunkestoineen ja muistinkäyttöineen.

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.