| TUBECON |

11 elokuuta 2014
Moi! Halusin vain tulla pikaisesti kysymään, että kuinka moni teistä on menossa lauantaina Helsinkiin TubeConiin Hartwall Areenalle?  Jos joku ei tiedä mistä on kyse, lue alla oleva teksti ja tsekkaa tapahtuman kotisivut TÄÄLTÄ! Mä olen paikan päälle menossa, noin upeaa tapahtumaa ei vain voi jättää välistä, jos yhtään aihepiiri kiinnostaa! Jos ootte sinne tulossa ja mut bongaatte niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan! :-)

"Tubecon on täysin uusi ja mullistava tapahtumamuoto, jossa yhdistyy valtava määrä YouTubesta löytyviä ilmiöitä. Kymmeniä tubettajien miittejä, musiikkia, paneeleja, pelialue, urheilualue, disko ja Awardsit. Sen ei ole tarkoitus olla konsertti, messut eikä festari. Se on ainoa ja ensimmäinen laatuaan. Tule mukaan tekemään historiaa!
Tapahtuman ohjelmistotyöryhmä muodostuu n. 100 Suomen YouTube-yhteisön jäsenestä, joka on tapahtuman sielu. “Me päätettiin järjestää Suomen suurin tubemiitti, jossa pistetään kaikki ennätykset uusiksi: eniten osallistujia, eniten tähtiä ja parhaat artistit lavalla. Tehdään miljoona sekuntia nettivideoita yhdessä! Tubeconissa tapaat meitä kanavien staroja ja uusia ja vanhoja kavereita.
Tubecon on ihan kaikille tubettajille ja yleisölle! Kaikkien aikojen supermiitissä tapaa toisensa koko jengi: Vloggarit, pelaajat, sketsikanavat, extremejengi, skedet, scoottaajat, mangat, mopot, meikit, ponit ja ihan kaikki muut mitä tubesta löytyy!  
Ai niin, ja vanhemmat voi heittää aikuisparkkiin. Siellä niille selitetään mistä tässä tubettamisessa on kyse."


Ketä muita on TubeConiin menossa?

1 kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.