| Mökillä |

06 elokuuta 2014
Moi! Viime torstai oli mun viimeinen päivä kotona ennen muuttoa. Tuo torstai-ilta oltiin vanhempien vuokramökillä perheen kesken, oli ihanaa viettää viimeistä yhteistä iltaa kauniissa järvimaisemissa. Mä en oo mikään mökki-ihminen, mutta tälläinen yhden illan vierailu virkisti kyllä kovasti ja mikä parasta pääsin valokuvailemaan noita kauniita maisemia. Koirani Misty oli myös mökillä mukana, joten saatte nyt niitä kauan toivottuja kuvia siitäkin. Tuo ihana nallekoira on kyllä varastanut sydämeni täysin, sitä tulee kyllä niin ikävä kun se ei enää tassuttele ympärilläni jatkuvasti. Mutta pitemmittä puheitta tässä kuvia meidän mökkireissusta, mä jatkan nyt Q&A-postauksen toisen osan kirjoitusta! ;-) 


Mikä kuvista oli sun suosikki?

14 kommenttia

 1. Eka kuva on kyllä upea, ihana maisema :) Mä tykkään mökkeilystä, miehen perheellä on joen varressa. Vähän isompi vesistö on ja paljon saaria ja sivujokia, veneellä on mukava ajella siellä, tosi kaunista. Lempparipaikka semmonen kapea virta missä ei oo mökkejä pienellä matkalla yhtään, metsää ja kivikkoa molemmilla puolilla, kaatuneita puita ja mutkittelee.. Paljon lintuja ja majaviakin näkyny :)

  Ja voi että mikä luttana karvakasa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! (: Oi että kuulostaa aivan ihanalta paikalta tuo!

   Poista
 2. Kiva postaus :) Mun suokikkikuva on ehdottomasti toi viides kuva, wau! :)

  VastaaPoista
 3. Aiotteko ottaa Tonin kanssa Mistyn joskus teille hoitoon ihan vaikka pariksi päiväksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla asiaa suunniteltu´mutta ehkä joskus :)

   Poista
 4. Misty on kyllä tosi kaunis koira! <3

  VastaaPoista
 5. Näyttää mielestäni vähn hölmöltä, kun oot muokatassa/kameranasetuksilla laittanut noi värit noin kirkkaiks. Paulin paita oikeen hohtaa tota sinistä esimerkiks. Mut muuten tosi kiva postaus ja kyllä ne taita noi Mistyn kuvat olla ne kivoimmat. ;)

  VastaaPoista
 6. kui vanha misty on? c:

  VastaaPoista
 7. Kuka on toisils vikassa kuvassa

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.