| Juhlameikki Syksyyn |

14 syyskuuta 2014
Moi! Syksy on juhlien aikaa ja tänään esittelen teille helppojen ohjeiden kera kuinka minä tänä syksynä meikkaan juhliin. Tai toki tämä käy hyvin arkeenkin, jos tykkää silloinkin panostaa meikkiin vähän enemmän kuin pelkän ripsivärin verran! Tämä meikki on ihan älyttömän simppeli ja onnistuu varmasti ihan keneltä tahansa eikä se vaadi mitään kovin ihmeellisiä välineitä. Se on myös helposti muokattavissa paremmin omiin mieltymyksiin sopivaksi. Itseasiassa tämä on niin yksinkertainen, että ensin vähän mietin onko tästä mitään järkeä sen kummempaa tutoriaalia tehdä, mutta päätin nyt kuitenkin tämän teille näyttää! Ei kai kaiken nyt tarvitsekaan aina olla niin valtavan monimutkaista näyttääkseen hyvältä? 


Tässä näette lähtötilanteen. Kaikki meikki on pesty pois eli tässä näette miltä mun meikitön naama näyttää, mikä jostain syystä ihmisiä tuntuu niin kovasti kiinnostavan! :-D Aloitan meikkaamisen laittamalla IsaDoran meikkipuuteria ja sen päälle vielä kerroksen Lumenen CC-puuteria, jotka molemmat kuuluvat meikkipussini vakio varusteisiin. Sen jälkeen piirrän kulmat Lumenen kulmakynällä, jonka sävy on harmaanruskea. Lopuksi vahvistan vielä kulmien väriä alla olevassa kuvassa näkyvällä IsaDoran luomiväripaletista löytyvällä tummalla ruskealla. 


Pitkään etsin luomiväripalettia, jossa olisi juuri haluamani sävyiset ruskeat vaaleasta tummaan ja lopulta sellaisen löysin IsaDoralta. Tämä on yksi meikkipussini lemppari tuotteista ja aika usein laitan tuota keskimmäistä ruskeaa luomilleni ihan arkenakin. Tällä kertaa kuitenkin käytin näitä kaikkia kolmea; tummimmalla ruskealla rajasin silmien ulkonurkat kevyesti, keskimmäistä sävyä laitoin liikkuvalle luomelle ja lopuksi vaaleinta väriä kulmaluulle. Muista häivyttää värit toisiinsa huolellisesti! Voit halutessasi vaihtaa ruskeansävyt vaikka mustaan ja harmaaseen, jos haluat vähän tummemman meikin. Joissain kuvissa näyttää jostain syystä siltä niinkuin mulla ei olisi luomiväriä ollenkaan, mitä ihmettelen kovasti sillä luonnossa sen kyllä huomaa tosi selvästi! :-D 


Sitten on ripsivärin vuoro. Lumenen Natural Code-ripsari on ollut mulla käytössä jo pitkään ja se on hoitanut hommansa hyvin. Mä inhoan ylikaiken ripsareita, joissa on iso harja, niillä en saa kuin sotkua aikaan. Toisaalta liian pienikään ei ole hyvä. Tässä Lumenen yksilössä harja on juuri tuollainen keskikokoinen ja se pidentää sekä antaa volyymia ripsillesi. Lisäksi sen pinkki purkki on syötävän suloinen, mulla on joku obsessio pinkkiin kosmetiikkaan, hahah! 


Lopuksi viimeistelin meikin kirkkaanpunaisella IsaDoran huulenrajauskynällä. Koko meikin ilmeen saa muutettua vaihtamalla punaisen huulipunan vaikka pinkkiin, nudeen tai violettiin! Itse tosin tykkään eniten juuri tästä punaisesta, se antaa meikille kauniin klassisen ilmeen ja näyttää kivalta tummien hiusteni kanssa. Tosin mun pitäisi ostaa joku muu tuon käyttämäni IsaDoran rajauskynän tilalle, sillä sen pysyvyys huulilla on nolla. Nyt meikki on valmis! 


Toivottavasti tästä oli hyötyä jollekin!
 Miten te meikkaatte juhliin?

6 kommenttia

  1. Eikö sulla todella ole meikkivoidetta näissä kuvissa ? En ole koskaan saanut puutereilla noin hyvää jälkeä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi IsaDoran meikkipuuteri peittää ihan yhtä hyvin kuin meikkivoidekin, mutta kiiltoa se ei vie tarpeeksi kasvoilta, joten siksi lisään vielä tavallista puuteria päälle! :)

      Poista
  2. Sun kannattaisi rajata huulia myös sisältä niin ei jää tuollaista huultenväristä aluetta keskelle huulia :) Ja lisätä päälle vähän samansävyistä huulipunaa.
    Jos haluut pysyvän huulimeikin niin ensin pohjustus (puuteri+ vähän pohjustusvoidetta tai vaikka nestemäistä peitevoidetta/meikkivoidetta) sen päälle hieman hyvää huulirasvaa, huultenrajauskynä ja huulipunaa/huulirasvaa/huulikiiltoa :) Ylimääräisen värin voi varovasti taputella vaikka nenäliinalla tai talous/vessapaperilla pois niin pysyy varmemmin. Kannattaa myös lisätä hieman poskipunaa, kirkastaa ilmeen ja antaa loppusilauksen.

    Kuitenkin hyvä meikki ja sopii sinulle! Olet tosi nätti nuori nainen ja sun blogia on aina ilo lukea!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Oi, olet upea nuori nainen! Virkistävää syksyä Sinulle ja innostavaa opiskelua , ihana että olet olemassa <3

    VastaaPoista
  5. Voi että huomasin vast nyt että sulla on älyttömän kauniit silmät :3!<3 ja toi on tosi kaunis meikki!

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.