Kurkistus kotiin

04 tammikuuta 2015
Heippa! Tänään on mun viimeinen lomapäivä ja se on kulunut kotia siivoillen, ruokaostoksilla käyden ja ihan vain sohvalla rentoillen. Loma kesti pari viikkoa mikä teki ihan älyttömän hyvää, tunnen oloni nyt paljon pirteämmäksi ja levänneemmäksi kuin loman alussa.  Huomenna palaan taas työssäoppimispaikalleni Sapiraan, koulua mulla on seuraavan kerran vasta helmikuussa. On niin ihanaa aloittaa taas ihan tavallinen arki, mä jotenkin kaipaan elämääni niitä tiettyjä rutiineja, jotka töistä ja koulusta syntyvät. 

Perjantaina käytiin Tonin kanssa ostamassa meille uusi keittiönpöytä, mulle työpöytä, sekä muita vähän pienempiä juttuja kotiin. Vaikka ollaan täällä Seinäjoella jo reilut puoli vuotta asuttu, en ole teille meidän kotia esitellyt ja sitä onkin moni ihmetellyt. Syy on ollut se, ettei perfektionistiKristiina vaan halua esitellä tosi keskeneräistä kotia! :-D Vieläkin on mielessä vaikka mitä juttuja mitä asuntoon pitäisi hankkia, mutta päätin nyt teille kuitenkin jo muutaman kuvan meidän kodista napata, vaikkei täällä vielä näytäkään ihan siltä kuin toivoisin.  Tälläisenä talvisena iltapäivänä oli tosi hankalaa saada hyviä kuvia, kun valoa on liian vähän. Siksi mulla jäi kokonaan keittiö kuvaamatta sillä kuvista tuli pimeyden takia tosi kökköjä..Mutta nyt kun pääsin alkuun niin lupaan teille esitellä loputkin kodistamme ja kirjoitella sisustusjuttuja enemmän! 


Meidän asunnossa päävärit on valkoinen, musta ja harmaan erisävyt, väripilkkuna toimivat Lexingtonin tuotteet, kuten kuvissa näkyvät tyynyt. Mulle on asunnossamme tärkeintä on valoisuus sekä tietynlainen yksinkertaisuus, vähemmän on enemmän. Pöydillä on hyvin vähän mitään koriste-esineitä ja muita tavaroita eikä seinillä ole mitään ylimääräistä. 


Löysimme Jyskistä tämän ihanan yksinkertaisen valkoisen ruokailuryhmän ja se sopii asuntoomme hirmu kivasti. Sopivat tabletit siihen pitäisi vielä löytää! 


Haluatteko nähdä vielä lisää kuvia kodistamme?

17 kommenttia

 1. Näiden kuvien perusteella ainakin asuntonne vaikuttaa tosi kivalta ja näiltä. Todellakin olisi mukava nähdä loputkin asunnosta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos tosi paljon, esittelen sen teille myöhemmin! :)

   Poista
 2. Huhhuh, aika "hulppeasti" sisustettu opiskelijakämppä, mun tuntemilla yksin tai kumppanin/kämppiksen kanssa asuvilla opiskelijoilla huonekalut ja sisustuselementit on tyyliin kirpparilta tai sukulaisten varastoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustaminen on mulle intohimo ja mulle on tosi tärkeää, että koti on kaunis, joten olen valmis siihen rahaa käyttämään. Aika paljon asiat riippuu siitä, mihin haluaa käyttää rahaa ja mihin ei. :)

   Poista
  2. Kyllä sitä opiskelijallakin on varaa kauniiseen sisustukseen, jos vaan malttaa säästää, eikä tuhlaa rahojansa esimerkiksi bilettämiseen tai tupakkaan (mikä on melko tyypillistä monille opiskelijoille). :)

   Poista
  3. En kyllä tajua miten opiskelijalla olisi varaa edes säästää, ellei käy opiskelujen ohessa töissä.

   Poista
 3. Oi, onpa tosi ihanan ja tyylikkään näköstä teillä!! :) Kauniita yksityiskohtia ja noi värit sopii ihan passelisti yhteen! :) Ehdottomasti lisää sisustusjuttuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos paljon kehuista, kiva että tykkäät! :)

   Poista
 4. Aivan ehdottomasti olisi ihana nähdä lisää kuvia asunnosta <3 Ja ai että tuo teidän sohva on ihanan näköinen, tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 5. Kauniisti sisustettu kämppä ja ehdottomasti lisää kuvia!<3
  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihana asunto!! Sulla on vähän samanlainen maku kun mulla! ;) Ehdottomasti halutaan lisää kuvia noin kauniista asunnosta! :)

  VastaaPoista
 7. tää nyt ei postauksen aiheeseen liity MUTTA etkö joskus sanonut että anoreksiasta toipuminen vie sen 7vuotta? mutta sulla lukee jo tuolla sivussa että ex-anorektikko? aika nopeesti oot siis parantunu :D enkä siis tätä pahalla sano missään nimessä, ihmettelen vain! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, anoreksiasta lopullisesti toipuminen psyykkisesti kestää keskimäärin sen 7 vuotta, mutta mun anoreksia on jo niin hyvin hallinnassa, että vaikka se onkin olemassa, en enää laihduta tai muuten käyttäydy niinkuin anorektikko. Siitä on kuitenkin jo pian kolme vuotta kun anoreksiani oli pahimmillaan ja jouduin osastolle, joten vaikka syömishäiriö mulla on edelleen olemassa ajatuksissani, koen olevani ex-anorektikko, jos vertaa heihin jotka jatkuvasti tälläkin hetkellä eivät syö juuri ollenkaan ja muuten ovat sairauden kriittisimmässä vaiheessa. Edelleen mulle tulee välillä takapakkia ja syöminen tuntuu hankalalta, mutta ei mulla enää mitään hätää ole. Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin! :)

   Poista
 8. Tohon anoreksiaan liittyen, Käytkö vielä sh yksikössä? Itekin käyn, ja oon ollu Seinäjoella nuoriso-osastollakin anoreksian takia vaikka ei mulla oo kovin paha kyllä. :) onko sun omahoitaja yksikössä kuka? T. R., veikkaan? Vai joku muu? :) saisko sun kaa keskustella jossain yksityisesti?

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.