Hankintoja kotiin

27 tammikuuta 2015
Heippa! Tänään ei todellakaan ole ollut mun päiviä ja vielä kaiken huipuksi mun auto hajosi ihan varoittamatta. Varmaan pitää aamulla hypätä bussiin, jotta pääsen töihin, vaikka sillä en mielelläni kuljekaan kun olen omaan autoon tottunut. Juuri tälläsinä hetkinä osaa todellakin arvostaa sitä, että poikaystävä on ammatiltaan autoasentaja, hahah. Toni lupasi, että auto on kunnossa taas tuota pikaa! Mutta autoista ihan muihin aiheisiin, nimittäin ajattelin näyttää teille muutaman viimeaikaisen sisustushankintani Lexingtonilta sekä Riviéra Maisonilta! 


Tykkään hirmuisesti Riviéra Maisonin sisustustuotteista ja siksipä niitä tuleekin työssäoppimispaikaltani sisustusliike Sapirasta säännöllisesti hankinttua. Olen pitkään etsinyt meille leipälaatikkoa ja juuri sopiva sitten löytyikin kyseiseltä merkiltä! Rottinki on minusta tosi kiva materiaali sisustuksessa ja etenkin leipälaatikossa se on hyvin käytännöllistä. Leivät eivät nimittäin homehdu rottinkisessa laatikossa niin helposti kuin metallisessa, hengittävyytensä ansiosta! 


Myöskin RM.ltä löytyi tämä ihana Touch of Silk-käsivoide, joka on muuten nimensä mukaisesti silkin pehmeää! 


Ja vielä uudet servetit ja rottinkitarjotin, myöskin Riviéra Maisonilta. Nuo ranskankieliset tekstit ovat niin kauniita! 


Lopuksi viimeisin hankintani Lexingtonilta, nimittäin käsisaippua kylppäriin pyyhkeiden kaveriksi. En voi tarpeeksi ylistää heidän tuotteidensa laadukkuutta! 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Sisustusliike Sapiran kanssa.

Mitä piditte ostoksistani?

11 kommenttia

 1. Moi! Oon lukenu sun blogia jo kauan ja tykkään tästä tosi paljon! Tää postaus oli todella kiva!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihania juttuja olet löytänyt! <3

  VastaaPoista
 3. Miten ois se lauluvideo? ;)

  VastaaPoista
 4. Tuota leipälaatikkoa oon ihaillut pitkään, mutta en ole raaskinut sitten ostaa. :D Itsekin rakatan Riviera Maisonin tuotteita ja käyn välillä Sapirassa niitä ihailemassa♥ :D

  VastaaPoista
 5. Tosi ihania uusia sisustus-ostoksia <3 Kelpais kyllä mullekin! :)

  VastaaPoista
 6. Musta on vähän sääli että tää blogi on mennyt mm Lexingtonin ja Riviéra Maisonin ylistämiseksi, vaikka ne kivoja merkkejä onkin ja niiden tuotteet on ihania. Kirjoituksistasi puuttuu nykyään oma "henki" ja tuntuu että tää on vaan sellainen mainosblogi. toivottavasti kirjoittaisit välillä ihan henkilökohtaisemmin niin kuin ennen.... ^______^ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sun kanssa samaa mieltä. Kaipaan ite kanssa niitä henkilökohtasempiakin tekstejä:/ toki tää on Kristiinan oma blogi, että hänellä on oikeus kirjottaa niistä asioista, mistä ite haluu, mitkä häntä kiinnostaa. Mutta juu tosiaan sääli välillä.

   Poista
 7. Yhdyn ylempään kommentoijaan. Sinänsä en ihmettele jos kommentit ja lukijat laskee mikä on toki harmi :-/

  VastaaPoista
 8. Siitä on jo aikaa, mutta onko sulla enää yhtään hime gyary vaatetta/hiuskoristetta enää jäljellä myytäväksi? ^^"

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.