Elämää Instagramissa

13 lokakuuta 2015
Heippa! Mä rakastan syksyä ja se on viime päivinä näkynyt hyvin myös mun Instagramissa. Olen innostunut lisäämään sinne kuvia taas monta kertaa päivässä ja etsin uusia tilejä seurattavaksi, joten kommentoi tähän postaukseen omasi niin saatat saada minusta uuden seuraajan! ;) Minut löydät instasta nimellä @kristiina_laakso, helpoiten pääset mua seuraamaan blogin sivupalkista löytyvän Instagram-gadgetin kautta! Tässä muutama kollaasi lähiaikoina lisäämistäni kuvista, minä lähden nyt joogaan. Kivaa tiistai-iltaa! 

1. Syksyinen selfie, oon taas innostunut pitämään hiuksia rennosti nutturalla. 2. Pitkän odotuksen jälkeen sain käsiini Sofi Oksasen uutuskirjan nimeltä Norma ja vielä nimmarilla varustettuna. Upea kirja, vaikka eroaakin paljon Oksasen aiemmasta tuotannosta. 3. "Look deep into nature, and then you will understand everything better." 4. Pakollinen kengät ja syksyn lehtiä-kuva. 

1. Olen tosi innostunut uudesta kasvisruokavaliostani joten ostin elämäni ensimmäisen keittokirjan! Jos etsitte hyviä kasvisruokareseptejä, niin suosittelen ehdottomasti tätä kirjaa. 2. Selfie, syksyn myötä huivit kuuluvat taas mun jokaiseen asuun. 3. Rakastan näitä maisemia.. 4. ..Ja värejä! 

1. Lenkki eräänä viileänä syysaamuna. 2. Rakastan tätä Ninni-kissan hölmistynyttä ilmettä. 3. Tämä syysloma on kulunut pääasiassa kutoessa joululahjoja. 4. Pitkään olen käyttänyt pelkästään piilolinssejä, mutta nyt oon taas ihastunut mun silmälaseihin. 

12 kommenttia

 1. Ihana kissa ja tosi upeet maisemat! *0* Tollasen vegaanin reseptikirjan taitaisin kyl tarttee iteki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo ehdottomasti suosittelen tota kirjaa! :)

   Poista
 2. seuraanki sua jo instagramissa ja tykkään sun kuvista paljonkin :)
  omani on: marenkipulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla! Käyn katsomassa sun tilin! :)

   Poista
 3. Ninni on tosi soma~~ >w< mut löytää instagramista nimellä Kirahvilapsi

  VastaaPoista
 4. mut löytää instasta nimellä _jenzxy_

  VastaaPoista
 5. Jostain syystä mä vaihan aina talven tullen piilarit laseihin. :D Onks toi Oksasen uus kirja millaista luettavaa, aiemmat kun ei tosiaankaan oo ollu sieltä kevyemmästä päästä? Ig: idaaasd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo lukenut sitä vielä loppuun, mutta ei tämäkään kovin kevyt ole, vaikka hyvin erilainen tosiaan! :) Käyn katsomassa sun tilin!

   Poista
 6. Mää seuraankin jo sua, ihania syksyisiä kuvia ♥

  Oon instassa nimellä:
  fuckinmarshmallow

  :3

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.