Linkitä blogisi - Top 5

29 lokakuuta 2015
Heippa! Pyysin teitä linkittämään minulle blogejanne ja nyt onkin sitten aika esitellä niistä suosikkini. Sain paljon linkkejä ja teillä on kyllä tosi kivoja blogeja, kiitos hirmuisesti kaikille! Valitettavasti joudun kuitenkin valitsemaan vain muutaman esiteltäväksi, kaikki blogit kävin kuitenkin katsomassa ja tykkäsin niistä kovasti! Valitsemissani blogeissa viehätti erityisesti suuret ja laadukkaat kuvat, nätti ulkoasu sekä mielenkiintoinen sisältö. Oon taas kipeä ja olo on tosi nuutunut, onneksi sain nyt blogeistanne paljon mukavaa luettavaa flunssaista päivääni piristämään! Kaikkien bloginsa linkittäneiden kesken arvottiin yllätyspaketti kosmetiikkaa, ja arvonnan voitti nimimerkki namehisa. Voittajaan olen yhteydessä sähköpostitse. Tässä teille muutama blogi luettavaksi, mukavaa viikonloppua! "25-vuotias oululainen ja kirjottelen lähinnä arjen kuulumisista, asuista, ostoksista ja kosmetiikasta. Panostan blogissani paljon kuviin, mutta myös tekstiä kirjoitan ajatuksella. ""Olen 24-vuotias nainen Oulusta. Kirjoitani lifestyleblogia, mutta tykkään kovasti tehdä postauksia asuista, resepteistä ja kosmetiikasta. Eli laidasta laitaan aiheista jotka kiinnostavat minua. "

"Blogini on diy-henkinen sisustusblogi, joskaan ei niin perinteisellä tavalla. Tule katsomaan jos löytäisit itsellesi jotain kivaa! "

"24-vuotiaan valokuvaajan blogi pullollaan kuvia. Aiheita löytyy laidasta laitaan ja enemmän annankin kuvien puhua puolestaan. Joten jos valokuvaus aiheena kiinnostaa, käyhän kurkkaamassa! "


"19-vuotiaan naisen lifestyle- ja kauneusblogi, josta löytyy mm. asukuvia, meikkausta ja ruoanlaittoa. "

10 kommenttia

 1. Toi alin blogi oli munkin lemppari noista linkatuista ^_^ Ja hiii voitinko todella jotakin`? :D Onpas historiallinen hetki :D

  VastaaPoista
 2. Voi ihana yllätys oli tämä:) Kiva jos tykkäät!

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva ylläri löytää oma blogi täältä suosikeista. :)

  VastaaPoista
 4. Oi apua, hetkeen olekaan ehtinyt koneella pyörähtämään ja sitten löytyikin tällainen ylläri täältä! Kiitos tuhannesti sulle! :)

  VastaaPoista
 5. muistaakseni sanoit, että kaipaat sivupalkista löytyvään seuraamiesi blogien listaan lisäksi blogeja, ainakin niin ymmärsin, mutta yksikään näistä blogeista ei siellä ole..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentista! Joo olet ihan oikeassa ja olen noita blogeja koittanut tuohon blogini sivupalkin listaan lisätä, mutta bloggerin kanssa on ollut ongelmia eikä ne jostain syystä sinne ole tallentunut lukuisten yritysten jälkeen. :/ Äsken kokeilin ja nyt ne vihdoin sinne sain! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.