Sateinen sunnuntai

25 lokakuuta 2015
Mä niin rakastan sunnuntaiaamuja. Yleensä mua ei saa sängystä ylös ennen kuin on aivan pakko, mutta tänään nousin vapaaehtoisesti jo ennen yhdeksää, sillä tiesin että se kannattaa. Poikaystävä nukkuu raskaan työviikon jälkeen puoleenpäivään, joten kun herään aikaisin saan tämän oman pienen rauhallisen hetken kun hämärässä olohuoneessa kynttilän valossa saan istahtaa sohvannurkkaan blogin pariin. Täydellisen hiljaisuuden rikkoo vain tietokoneen näppäimistön naputus, kissan kehräys sekä kahvinkeitin, josta hiljalleen tippuu pannullinen lämmitystä tähän viileään syysaamuun. Päivä kuluu kotihommissa, kaupassa täytyy käydä ja illalla joogaan. Vähän tekisi mieli leipoa jotakin. Kun sunnuntain kerää voimia harrastusten parissa, jaksaa sitten aloittaa uuden viikon virkeämpänä. Mitä teidän sunnuntaihin kuuluu, entä olisiko jotain toivepostauksia? Rauhallista sunnuntaipäivää! 

6 kommenttia

 1. Aivan ihana postaus jälleen!♥ Sun blogi on yksi mun suosikeista ja siksi käynkin usein tarkistamassa ootko postannut lisää ihania juttuja. Sun blogia on mukava lukea, teksti on selkeää ja sopivan rennolla otteella kirjoitettu, lisäksi kauniit kuvat tuovat ihanaa värikkyyttä postauksiin. Vaikutat todella upealta ihmiseltä, sekä kaiken lisäksi oot todella kaunis!:) ps. Olisiko mahdollista saada sulta postausta, jossa esittelisit kaikki tatuointisi ja myös lävistykset (myös korvikset), joita sulla on tai on ollut? Olisi kiva lukea sun toteuttamana tuollainen postaus. Myös kasvisruoka reseptit ovat ehdottomasti tervetulleita, koska täällä ruudun toisella puolen naputtelee eräs vegaani. :D Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista, ihanaa saada tälläistä palautetta! :) Voin tehdä myöhemmin postauksen tatuoinneista ja lävistyksistä, myös kasvisruokareseptejä on tulossa! Kivaa maanantaipäivää!

   Poista
 2. Olisiko sulta mahdollista saada postausta koskien sun lapsuusaikaa, siis aikaa ennen kouluikää? Vanhat lapsuuskuvat olisivat ihania postauksen piristyksiä. Suuri kiitos jos viitsit toteuttaa tämän idean!:) oon lukenut sun blogia lähes alkuajoista alkaen, mutta tällaiseen en ole kait vielä täällä sun blogissa törmännyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta postausideasta, voisin sellaisen myöhemmin toteuttaa! Ihanaa että olet blogissani viihtynyt jo pidempään! :)

   Poista
 3. Päiväni kuvina postaus olisi kiva tai videopostaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, päivä kuvina-postaus on itseasiassa jo suunnitteilla! ;)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.