Christmas Vibes by Riviéra Maison

22 marraskuuta 2015
Heippa! Tänne Seinäjoellekin saatiin viikonloppuna lunta ja ehkä osittain siitäkin syystä olen jo ihan joulutunnelmissa! Olen yrittänyt kirjoittaa nyt jo pitkään tähän jotain kaunista, hyvin kuvien kanssa yhteen sopivaa tekstiä, mutta koska siitä ei tunnu tulevan enää näin illalla yhtään mitään, annan kuvien puhua puolestaan. Meidän joulu on tänäkin vuonna valkoinen hopeisilla ja vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla, koristeista vastaa Riviéra Maison. Voitte vaan kuvitella kuinka ihanaa tälläiselle joulufriikille on olla töissä sisustusliikkeessä, joka on tulvillaan kyseisen merkin joulutuotteita! Joko teidän kodeissa näkyy joulu? Rauhallista sunnuntai-iltaa! 


----------------------------------------------------

FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: kristiina_laakso
Youtube: Kristiina Laakso

5 kommenttia

 1. Oi että noi vaaleenpunaset kuusenkoristeet on nättejä! Mä en oo löytänyt mistään meijän läheltä mitään vaaleenpunasia koristeita :( Enkä myöskään netistä. Osaisitkohan neuvoo mua? :D Kuusenkoristeita pitäis tulevan vauva huoneeseen saada :D Ja mullakin on hirvee joulufiilistely mikä alko just kun saatiin lunta tännekkin! :) Ihanaa! Ja hyvää joulunodotusaikaa sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Nuo kuvassa olevat vaaleanpunaiset koristeet olen saanut lahjaksi, mutta muut koristeeni olen ostanut Halpa-Hallista ja Stockmannilta! :)

   Poista
 2. Nää tällaiset on mun lempparipostauksia, ehkä kun on paljon kuvia (eikä aina yhteistyöjuttuja.... : D)

  VastaaPoista
 3. Missä sisustusliikkeessä olet töissä ? <3

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.