Dear Santa...

26 marraskuuta 2015
Heippa! Pahoittelut hiljaisuudesta, mutta mun tietokone on rikki. Se ei jostain syystä mene enää millään nettiin eikä vika ole lähtenyt kotikonstein, joten huomenna joudun viedä sen liikkeeseen korjattavaksi. Toivottavasti saisin sen pian takaisin, blogijutut kun hoituvat omalla koneella aina niin paljon helpommin kuin tabletilla tai toisen omalla. Anyway, koska en nyt pystykään postaamaan suunnittelemiani juttuja, siirryn varasuunnitelmaan ja esittelen teille tämän vuoden joululahjatoiveeni! Joko te olette kirjoittaneet Joulupukille? ;)


Lapsena joululahjalistan tekeminen oli vuoden kohokohta ja ainakin mun oma oli aina niin pitkä, ettei kaikki toiveeni olisi millään toteutuneet, vaikka olisin ollut kuinka kiltti. Nyt kun oikein yritin miettimällä miettiä mitä tarvitsisin niin mieleeni ei tullut mitään sellaista, mitä ilman en pärjäisi. Uusi tablettikotelo oli ainut edes vähän sinne päin, mutta jos oikein laitan käden sydämelleni niin kyllä tuon vanhankin kanssa pystyn elämään. Kosmetiikka, vaatteet, asusteet ja sisustustavara toimii aina, joten keräsin niistä muutaman suosikin ylläolevaan kollaasiin. Vuosi vuodelta lahjahössötys jää vähemmälle ja tärkeimmäksi nousee rakkaimpien kanssa vietetty aika ja joulun tunnelma. Rakastan ostaa muille lahjoja enkä ole koskaa ymmärtänyt kuinka siitä voisi stressaantua, eihän mikään ole niin ihanaa kun miettiä mistä toinen eniten ilahtuisi! Tykkään kutoa ja pukinkonttiin onkin menossa useammat sukat läheisten kylmiä varpaita lämmittämään. Mä rakastan joulua ja olen iloinen siitä, että vaikka sen merkitys ehkä iän myötä muuttuu, on siitä kuitenkin lupa nauttia niin nuorena kuin vanhana! 

En haluaisi jokaisessa postauksessa valitella kiirettäni, mutta nyt täytyy vähäsen ettette ihmettele jos täällä on hiljaista! Nämä viimeiset viikot ennen joulua ovat nimittäin aika hässäkkää töiden ja etenkin koulun kanssa, näyttöpapereita ja etätehtäviä on tekemättä vino pino. Mielenpäällä on lisäksi sata muutakin stressinaihetta, joista lisää myöhemmin, mutta ehkä pitkä joululoma tuntuu sitten erityisen hyvältä kunnon raatamisen jälkeen, hahah. Toivotaan, että saan pian tietokoneeni takaisin ja pääsen sen myötä säännölliseen postausrytmiin kiinni, lupaan pitää teidät ajantasalla! Mukavaa torstai-iltaa ja hei kertokaa mitäs te olette toivoneet joululahjaksi? 

----------------------------------------------------

FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: kristiina_laakso
Youtube: Kristiina Laakso

8 kommenttia

 1. Ihania juttuja, tosi pastellista <3

  VastaaPoista
 2. Kamalaa huomata, että en minä oikeestaan paljon mitään toivo... Sellasta realistista siis, tottakai esimerkiksi uus läppäri (mieluiten joku 15-17") ois tosi kiva. Tai tabletti tai joku.
  Mutta en minä toivo kuin yhtä kirjaa ja Hävyttömien kolmatta kautta dvd:llä. Ja koirille toki juttuja, mutta eihän niitä nyt lasketa :D
  Kaikkein tärkeimmäksi tänä vuonna on muodostunut toive saada viettää vielä ainakin yksi joulu meidän terrierivanhuksen kanssa. Sitä ei turhan usein pääse näkemään, ja se on kuitenkin meidän perheen ensimmäinen ja siksi sillä on valtava paikka sydämessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkien toiveiden ei onneksi tarvitsekaan olla materiaa, ihanaa joulunaikaa! :)

   Poista
 3. Minäkin haluan nuo kaikki ...ei vaiskaan tykkkäään samoin ostaa ja antaa lahjoja ja itse tehdyt lahjat on aina erityisen arvokkaita .suloisen valkoista ja kimaltavaa Joulun odotusta ja levollista Adventin-aikaa T.Rouva Lumiruusu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, eikö olekin ihania juttuja! :)

   Poista
 4. ihanan suloinen ja hento kollaasi kauniista tavaroista!:) itsekin tykkään ostaa lahjoja ja antaa niitä muille, mutta oma lahjalista on oikeastaan olematon. on jotenkin kiusallista kun joku sukulainen tai kaveri tulee kysymään mitä haluan lahjaksi, enkä osaa sanoa muuta kuin "en tiedä".

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.