Huvipuisto marraskuussa

15 marraskuuta 2015
Huhhuh mikä viikko takana, vaikka toisaalta perjantaisen Pariisin-tragedian jälkeen tuntuu tyhmältä valittaa yhtään mistään, omat murheet kun ovat tälläisen rinnalla niin kovin pieniä. Kuitenkin, olen viime päivinä juossut pää kolmantena jalkana erilaisten velvollisuuksien ja onneksi muutaman tosi mukavankin jutun perässä, vasta nyt sunnnuntaiaamuna istahdan ensimmäistä kertaa tietäen, ettei tästä tarvitse heti rynnätä mihinkään. Blogia en ole tästä syystä ehtinyt pariin päivään edes avaamaan, mutta uskon että tämä pikkuinen tauko teki pelkästään hyvää, nyt on taas nimittäin hirveä hinku päästä kirjoittamaan! 

Pääasiassa tämä viikko on mennyt töissä ja koulujuttujen parissa, mutta onneksi viikonloppuun sisältyi pari tosi hauskaa juttua! Torstaina mulle ja veljelleni tarjoutui nimittäin blogin ja videoiden kautta ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä yhteistyötä Alahärmän Powerpark-huvipuiston sekä sen liepeillä sijaitsevan Roadhouse-liikekeskuksen K-marketin kanssa! En voi valitettavasti kertoa vielä kovin tarkkoja yksityiskohtia tästä projektista, mutta sen voin sanoa, että kuvasimme eräänlaista jouluvideota. Tottakai jo itse videon kuvaaminen oli mukavaa, mutta kaikista parasta tässä oli bloggaajalle se, kun pääsin ottamaan kuvia suljetusta huvipuistosta, mikä on ollut mun lapsellinen haave jo pitkään! Tunnelma siellä oli vähän surumielinen kun kaikki nauravat lapset ja iloinen musiikki oli poissa ja kadut jäässä. Värikkäät laitteet ja rakennuksetkin näyttivät synkiltä harmaassa syyssäässä pakkasella. Kuvista tuli jokatapauksessa mielestäni ihan kivoja!
Alkuviikko oli kiireinen töiden ja koulun parissa, torstai meni töiden lisäksi tuolla Powerparkissa. Perjantaina taas oli Seinäjoen Torikeskuksen "sisustusmaailmassa" joulunavaus, jota olin järjestämässä työharjoittelupaikkani Sisustusliike Sapiran kanssa. Illalla olin kotona vasta klo. 22 ja lauantainaamuna klo. 5.00 suunnattiin poikaystäväni kanssa autokaupoille Kuopioon. Sieltä palattiin uuden BMW:n onnellisina omistajina. Tultiin taas myöhään kotiin, joten tämä päivä onkin mennyt ihan vain lepäillessä, jotta huomenna jaksaisi taas aloittaa uuden viikon. Vauhti on tämä jouluun saakka, mutta onneksi sitten saa hetkeksi hengähtää. Nyt menen saunaan ja pistän leffan pyörimään, viettäkää tekin oikein rentouttava sunnuntai-ilta!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Powerparkin sekä K-market Alahärmän kanssa.
----------------------------------------------------

FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA
Instagram: kristiina_laakso
Youtube: Kristiina Laakso

4 kommenttia

 1. Upeita kuvia, ja aivan mahtavan tilaisuuden sait! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, joo oli kyllä ihanaa päästä tuonne kuvaamaan! :)

   Poista
 2. Voi miten siistiä päästä kuvaamaan huvipuistoon kaikessa rauhassa! :) Mielenkiinnolla jään odottelemaan, mitä yhteistyö tuo tullessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, mulla oli tuolla kyllä niin kivaa! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.