Hiustenpidennykset

03 marraskuuta 2015
Heippa! Niinkuin joku teistä saattaa muistaa, mulla oli yhdessä vaiheessa aina hiustenpidennykset. Siitä asti kun leikkasin hiukset lyhyemmiksi ja luovuin pidennyksistä, olen ikävöinyt mun paksuja punaisia kutreja. Lopulta ikävä kasvoi sietämättömäksi ja tilasin itselleni uudet 50cm  pitkät clip-on hiustenpidennykset Rapunzel of Swedeniltä. Valmiiksi oikean sävyisiä punaisia pidennyksiä ei löytynyt vaan tilasin tummanvaaleat, jotka sitten värjäsin kotona samalla värillä kuin omat hiukseni. No, kaikki jotka ovat hiustenpidennyksiä joskus värjänneet tietävät, ettei se tietenkään ollut noin yksinkertaista. Tänään olenkin sitten koko päivän värjäillyt vuorotellen niin omaa päätäni kuin pidennyksiä jos jonkinlaisilla aineilla, jotta saisin ne juuri samanvärisiksi. Nyt ne alkaa onneksi olla jo aika hyvät! Samalla testasin piilolinssejä ja tekoripsiä pitkästä aikaa ja vaikka näytän samalta kuin 16-vuotiaana, tykkään lopputuloksesta kovasti! :-D Mitäs mieltä te olette? 

8 kommenttia

 1. Jestas sulle sopii kyllä tosi hyvin jokainen tyyli missä oot mennyt! Itse meinasin leikata lyhyet hiukset, mutta nyt mietin kans että voisin tilata pidennykset!:) Pelkään vaan ettei tuu oman väriset pidennykset, kun en oo ikinä värjänny enkä haluais värjätäkkään omia hiuksia!:D Olisko mitään neuvoja? Vai leikkaisinko vaan lyhyet?:) Apua kun tulee pitkä teksti!:D Sanon vielä vaan että tuntuu että ollaan samanlaisia (saatan olla aivan väärässäkin) että molemmilla on joko tai:D eli esim. tosi pitkät hiukset tai sitten ne lyhyet, ei väliltä:D Sano toki jos oon vääräs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, kiva kuulla! Leikkaa hiukset lyhyemmiksi tai hanki pidennykset, ihan mikä kampaus susta vaan on sellainen, jossa parhaiten uskot viihtyväsi! :) Pidennyksissä on tosiaan se ärsyttävä puoli, että on monesti hankalaa saada niistä juuri omien hiusten väriset! :/ Hahah joo mä oon kyllä monessakin asiassa tuota joko-tai-tyyppiä :D

   Poista
 2. Sopii sulle tosi hyvin :--) Valitettavasti mä en osta enää itse Rapunzell of Swedeniltä pidennyksiä, kun viime pidennykset osoittautu niin pettymyksiksi. Niitä sai kirjamellisesti harjata koko ajan, että ne näyttäis luonnollisilta, eikä muuttuisi sellaisiksi 'naruiksi' päässä ja erottuisi samantien joukosta. Mutta toivottavasti sulla on paremmat kokemukset :--) ihanat on ja kaipaan kanssa pitkiä hiuksia, mutta taitaa mennä peruukein ja kasvattamalla mun kohalla nyt vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Moni on valittanut että on huonoja kokemuksia Rapuzelilta, mutta itse olen sieltä monesti tilannut eikä ole ollut mitään muuta kuin hyvää sanottavaa :o

   Poista
 3. En tiedä mikä siinä on mutta muutos muutokselta muutut ulkoisesti kauniimmaksi :D olet sä kyllä todella kaunis mutta jotkut valinnat ei oo ihan täydellisesti sopinu sulle. Tästä tykkään <3 oot kyllä ihana ihminen, eikä muiden mielipiteiden pidä vaikuttaa suhun. Tsemppejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voi kiitos, kiva että tämä tyyli miellyttää, itselläni ainakin nyt hyvä olo tässä lookissa! :)

   Poista
 4. Tosi kivan näköiset! Harmi vaan, että aina kun uppoudut guarympaan suuntaan niin alkaa ongelmat myös syömishäiriön osalta... toivottavasti ei tällä kertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo kieltämättä näin on aiemmin ollut, mutta nyt mulla on jo jonkin aikaa mennyt niin, ettei syömishäiriö ole juurikaan oireillut, joten olen ihan luottavaisin mielin! :) Mutta ihanaa kun huolehdit! <3

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.