Loma Levillä numeroina

16 helmikuuta 2018
levikeskus

9 tunnin ajomatka joka menee joka kerta yllättävän nopeasti, sillä olen aina tykännyt istua autossa kuulokkeet korvissa ja fiilistellä vaihtuvia maisemia. 

1 vastavalmistunut mökki, jossa yövyttiin. Jos olisin miljonääri niin olisin heti soittanut ja kysynyt että millä summalla sen voisin ostaa omaksi! 

4 hyvin nukuttua yötä pehmeissä valkoisissa lakanoissa, joista inspiroituneena ostin meille kotiinkin kaikki uudet petivaatteet. 

1 ilta kylpylässä, rakastan sitä kuinka sekin on rakennettu Levin luontoteeman ympärille! 


1 aamupala Aurora Skyn yläkerrassa kauniita talvisia maisemia samalla ihastellen, ruokaa otettiin buffetista ihan liikaa kun valikoimaa oli niin paljon mutta tila vatsassa rajallinen. 

5 ulkona syötyä ateriaa mikä tuntuu näin jälkeenpäin todella paljolta, mutta kai lomalla voi vähän joustaa omista periaatteista.

4 kertaa käytiin reissun aikana saunassa mikä tuli tosi tarpeeseen, sillä meidän kotona saunaa on vasta juuri alettu rakentamaan. Sen valmistumista odotellessa!

7 astetta pakkasta oli keskilämpötila koko reissun mikä oli ihan sopiva lukema. 

poro

1 ihana valkoinen poro Levin Huskyparkissa jota ollaan käyty silittämässä jo kerran aiemminkin, rohkeimmat antoivat sille pusun mutta ihan niin lähelle me ei kyllä uskallettu mennä. 

Ainakin 5 eri matkamuistomyymälää josta yritettiin epätoivoisesti metsästää kotiväelle kivoja tuliaisia ja lopulta siinä onnistuttiin. 

0 baaria tai after ski-bileitä, oltiin iltaisin niin väsyneitä päivän aktiviteeteista että nukahdettiin aina hyvissä ajoin ennen puolta yötä. 

2 kassillista tavaraa joita ei tarvittu reissun aikana kertaakaan, miksi en ikinä opi pakkaamaan mukaan vain oikeasti pakollisia juttuja?

levi ravintolapystykorva

2 söpöä pörröistä koiraa jotka hengailivat Husky Parkissa meidän kanssa ja kuuntelivat innoissaan oppaan kierrosta, vaikka ne varmaan kiertävät sen aika monta kertaa päivässä! 

5. Levinreissu jolla Toni oli mukana, on ihanaa että voidaan nyt kahdestaan jatkaa meidän perheen perinnettä! 

1 unohtumaton reissu jota muistellaan vielä monet kerrat, nyt on kiva palata taas arkeen kun on saanut vähän levätä välillä.

2 matkalaukkua eteisessä jotka vielä odottavat purkajaansa, miksi reissuun pakkaaminen on aina niin paljon kivempaa kuin takaisin tullessa laukkujen purkaminen?

Lue lisää: Levin upea Aurora Sky

- Kristiina

2 kommenttia

  1. Ihanan kuuloinen reissu!♥ Levi on kyllä niin nätti paikka! Kävin siellä viimeksi kolme vuotta sitten ja olisi mukava päästä sinne taas verestämään niitä muistoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Joo tuolla oli kyllä ihanaa, toivottavasti säkin pääset taas pian siellä käymään! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.