Kosmetiikan luottotuotteet

26 helmikuuta 2019
kosmetiikan luottotuotteet zuii poskipuna

Mulle on kertynyt vuosien varrella aika hyvä kokoelma sellaisia kosmetiikkatuotteita, joita en enää muihin vaihtaisi. Tykkään testailla uusia tuotteita, mutta kun löydän jotain mistä todella tykkään ostan aina uuden samanlaisen loppuneen tilalle. Tässä meikkipussini tämänhetkiset vakiovarusteet:

Zuii Organic poskipuna 

Ostin Zuiilta kokeiluun ripsivärin, meikkivoiteen ja sitten tämän poskipunan. Ripsiväristä en hirveästi pitänyt, mutta meikkivoide ja varsinkin tämä poskipuna olivat tosi kivoja. Meikkivoide on loppunut jo kauan sitten, mutta onneksi mulla on vielä tämä poskipuna jäljellä. Tuo persikkainen sävy on täydellinen! 

kosmetiikan luottotuotteet anastasia luomiväri

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance 

Tämä luomiväripaletti oli ensimmäinen Anastasian tuote mitä testasin ja sen jälkeen olen ostanut monta muutakin juttua kyseiseltä merkiltä. Sarjan luomivärit ovat parhaita mitä itse olen koskaan kokeillut, pigmenttiä riittää ja ne levittyy tosi kauniisti. Niinkuin kuvasta näkyy niin varsinkin noita vaaleita sävyjä on kyllä käytetty. 

kicks beauty meikkisiveltimet

KICKS Beauty meikkisiveltimet

Sain joskus lahjaksi pari Kicksin sivellintä ja myöhemmin ostin niitä sitten itse vielä lisää. Tykkään siitä, että niissä lukee mihin mikäkin on tarkoitettu, joten oikea sivellin oli ostovaiheessa helppo löytää. Ne ovat kivannäköisiä ja laadukkaita perussiveltimiä, jotka on valmistettu synteettisestä karvasta.

kosmetiikan luottotuotteet anastasia contour kit

Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Korostukset ja varjostukset tykkään tehdä tällä Anastasian contour kitillä, sillä siinä on mun iholle juuri sopivat sävyt. Tuote on erittäin pigmenttinen ja helposti työstettävää iholla. Vaikka paletti oli kallis niin se on ainakin mun käytössä ollut tosi riittoisa.

kosmetiikan luottotuotteet smashbox primerizer

Smashbox Photo Finish Primerizer


Tässä Smashboxin primerizerissa on pohjustusvoide ja kosteusvoide samassa paketissa. Mulla on tosi kuiva iho varsinkin talvella joten tälläinen kosteuttava tuote on juuri se mitä kaipaan, meikkivoide levittyy tämän päälle tosi nätisti. Iho näyttää ihanan freesiltä! Myös tämä on todella riittoisaa tavaraa, yksi pieni pumppaus pullosta riittää koko kasvoille. 

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Tykkään vedenkestävistä tuotteista ja myös tämä on sellainen, paljun ja saunankin jälkeen kulmat on vielä paikoillaan! Multa löytyy myös Anastasian kapea kulmasivellin jolla saa tosi tarkkaa jälkeä. Suosittelen!

Smashbox Studio Skin 24h Consealer

Tämä Smashboxin vedenkestävä peitevoide peittää hyvin, kestää iholla koko päivän ja sitä löytyy niin monessa eri sävyssä, että jokaiselle löytyy varmasti sopiva. Itse ostin tämän Kicksistä ja myyjän kanssa yhdessä testailtiin mikä olisi mulle oikea sävy. Tämä on ollut niin kovassa käytössä, että kohta täytyy taas hakea uusi tilalle. 

Mitkä ovat teidän luottotuotteita? Entä oletteko testanneet jotakin näistä? 

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.