Luonnollinen arkimeikki

28 helmikuuta 2019
arkimeikki

Nuorempana tykkäsin meikata reilulla kädellä. Nykyään viihdyn paremmin kevyessä meikissä, jonka tarkoitus ei ole peittää mitään vaan pelkästään korostaa  omia piirteitäni. Meikkipohja, ripsari, kulmat, huulikiilto - valmis! Kulmiini on tehty microblading mikä helpottaa niiden meikkaamista paljon, kun ammattilainen on kerran ne tehnyt symmetrisiksi niin niihin on aamuisin helppo itse vain lisätä vähän meikkiä. Koska työskentelin vuoden tällä alalla multa löytyy itseltä hyvä kulmien kestoväri, jolla välillä värjään kulmiani. Microbladingin ongelma on nimittäin mun kohdalla ollut se, että kun väri laitetaan ihoon niin itse kulmakarvat jäävät entiselleen. Eli jos sinulla on vaaleat karvat niinkuin minulla niin lopputulos näyttää ainakin mun mielestä kivemmalta kun karvat ja ihoon tehty microblading ovat molemmat yhtä tummia. Ripsienpidennyksistä tykkään kovasti ja varmaan sellaiset otan taas joskus mutta on ollut ihan mukavaa olla välillä ilmankin. 

arkimeikki

Mä en ymmärrä kuinka mä olen aiemmin jaksanut joka aamu käyttää meikkaamiseen niin valtavasti aikaa. Nykyään jos saan valita että meikkaanko puoli tuntia vai nukunko sen sijaan vähän pidempään niin todellakin valitsen yöunet. Juhliin sitten tälläydyn pidemmän kaavan kautta ja se tuntuukin kivemmalta kun  se ei ole päivittäistä.

Vaikka en käytä enää aamuisin meikkaamiseen niin paljon aikaa niin se on silti mulle tärkeä aamurutiini. Kun istahdan mun meikkipöydän ääreen niin sen hetken keskityn pelkästään siihen ja saan pienen lepohetken ennen päivän hommiin ryhtymistä. Samalla kuuntelen hyvää musiikkia ja hörpin kahvia. Mulla alkaa työt ensi viikon tiistaina, joten yritän nyt vielä ottaa kaiken irti näistä pitkistä rauhallisista aamuista kun ei ole mihinkään kiire. Paljonko sinä käytät aamuisin  aikaa meikkaamiseen? Onko se mukava aamurutiini vai välttämätön paha? Kivaa torstaipäivää! 

2 kommenttia

  1. Ihana arkimeikki! Mie käytän aivan hävyttömän vähän aikaa meikkaamiseen aamulla.. jos meen 6.30-7.30 välillä, en edes harkitse meikkaavani, kasin jälkeen alkaviin vuoroihin voikin jo meikata :D mutta vartissa selvitään niinäkin aamuina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo ei tässäkään kyllä varttia kauempaa mene! :D

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.