Uusi suunta elämälle

23 helmikuuta 2019
P2211275P2211297

Perjantaiaamuna sain yllättävän puhelun: "Olit hakenut meille töihin, milloin pystyisit aloittaa?" Totta tosiaan olin tammikuun alussa hakenut yhtä kaupan alan työpaikkaa, mutta koska sieltä ei ollut kuulunut mitään niin olin varma että sen sai joku toinen. Työ edelleen kiinnosti ja sovittiin, että aloitan 5. päivä maaliskuuta. 

Marraskuussa jäin sairaslomalle, irtisanouduin silloisesta työpaikastani ja tammi-helmikuun ehdin olla työttömänä. Tänä aikana hain useaan eri paikkaan ilman toivomaani tulosta ja olin varma että joutuisin töitä etsimään vielä pitkään. Kotona oleminen alkoi toden teolla ahdistaa, joten tuo puhelu ei olisi voinut enää parempaan aikaan tulla. Vihdoin pääsen takaisin normaaliin arkeen. 
Elämä on aika hassua, vain pari postausta takaperin pohdin mitähän tämä vuosi tuo tullessaan ja jo nyt tiedän, että ainakin työpaikka on olemassa. Jatkossa on taas niin paljon helpompaa suunnitella elämää eteenpäin. Nyt haluan nauttia viimeisestä vapaasta viikosta ja sitten palata takaisin töihin energisenä ja hyvin levänneenä. Aurinkoista viikonloppua, Kristiina. 

2 kommenttia

  1. Onnea uudesta työpaikasta! <3 Työpaikka kyllä mahdollistaa enemmän haaveilua tulevasta, kun kaikki ajatukset eivät pyöri vain sen ympärillä, riittävätkö rahat elämiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, se kyllä helpottaa elämää kovasti! :)

      Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.