Baby Pink

25 tammikuuta 2015
Heippa! Koko kuluneen viikon niin minua kuin monia muitakin bloggaajia on kiusannut jatkuvat tekniset ongelmat Bloggerin kanssa, minkä takia viikko oli täällä blogissa niin hiljainen. Nyt tuntuu, että kaikki alkaa olla ok, toivottavasti Blogger toimii taas jatkossa normaaliin tapaan. Viikonlopun vietin vanhempieni luona, tultiin Tonin kanssa kotiin tänne Seinäjoelle vasta ihan äsken. Mulle on muodostunut tavaksi ottaa asukuvia vanhempieni luona käydessäni, sillä minusta on mukavaa kun kuvat saa ottaa rauhassa kotipihalla, poissa ulkopuolisten katseilta, joilta ei voi täällä kaupungissa kuvatessa välttyä, hahah. Ostin perjantaina itselleni uuden talvitakin H&M.stä, ja olen siihen ihan rakastunut!  Yleensä en kyseisestä kaupasta mitään löydä, mutta kerrankin toisin! Halusin, että takki olisi vaalea, lyhyt sekä tyköistuvaa mallia, ja tämä ostamani täyttää kaikki kriteerini. Takana on rypytykset, jotka korostavat kivasti vyötäröä. Plussana vielä kauniit kultaiset yksityiskohdat, sekä halpa hinta! Takki maksoi vain 30 € vaikkei se ollut edes alennuksessa. Kävin viime viikolla laitattamassa pienen tauon jälkeen taas ripsenpidennykset, voi miten mulla olikin niitä niin ikävä!  Samalla kulmat muotoiltiin ja värjättiin, olen kyllä lopputulokseen tosi tyytyväinen.  Kuten kuvista näkyy, ulkona oli ihan hirveä tuuli, minkä takia hiukset lentävät miten sattuu eikä otsatukkani tule taaskaan yhtään edukseen. Ripsetkin jäi kampaamatta ja näyttävät harottavilta. Ärsyttävää, mutta aina ei voi voittaa. :-D


Tyylini on muuttunut aina vain naisellisempaan ja hempeämpään suuntaan, jotenkin vaaleat värit vaan inspiroivat mua tällä hetkellä. Suunnitelmissa olisi myös mennä kampaajalle lähiviikkoina, kun en edes muista koska olen siellä viimeksi käynyt. Tykkään itse värjätä ja leikata hiukseni, mutta välillä on ihanaa kun saa vain istua ja joku tekee sen kaiken puolestasi. Onko teillä suositella mulle hyvää kampaamoa täältä Seinäjoelta? 

Mukavaa ensiviikkoa!

9 kommenttia

 1. Hair house ja parturi kampaamo black. Itse tykkään enemmän blackistä.

  VastaaPoista
 2. Tuo takki on tosi kivannäköinen! Olisiko sinulla biisivinkkejä, joita kuunnella?

  VastaaPoista
 3. Tosi söpö takki! Itsekään en H&M'stä koskaan mitään löydä, mutta nykyään siellä on jopa ihan OK vaatteita.
  Oon koko viikon odottanut, että blogger alkaisi sun kanssa taas yhteistyöhön. Oon niin odotellut postausta! :-D
  Kivaa alkavaa viikkoa sulle! :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi rupes blogger toimimaan taas !
  Ihana takki ja nätti sinä :)!

  VastaaPoista
 5. mistä oot ostanu ton huivin? :)

  VastaaPoista
 6. Rakastuin tohon takkiin jo kun näin sen sun päällä instassa. Sit luin tän postauksen. Wautsiwau, nyt tekis mieli piipahtaa H&M:llä.. :)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.