New laptop

07 tammikuuta 2015
Sanokaa, etten mä oo ainut, jolla on loman jälkeen pahoja vaikeuksia palata arkeen? :-D Aamulla ei jaksaisi millään nousta töihin, koska nukkuminen tuntuu niin paljon houkuttelevammalta vaihtoehdolta - etenkin kun ulkona odottaa umpijäässä oleva auto, joka pitäisi kaivaa ylös metrin lumihangesta ennenkuin töihin pystyy edes lähtemään. Salilla käymisestä on ollut pitkä joulutauko, eikä sinnekään ole yhtään motivaatiota lähteä, Netflix ja suklaalevy vievät voiton, hahah. Onneksi muutkin ovat valittaneet samaa, eiköhän tämä taas tästä kun arki kunnolla alkaa ja siihen tottuu taas.

Mun vanha tietokone vaipui koomaan, joten mun oli pakko ostaa tilalle uusi, päädyin tähän Asuksen valkoiseen kannettavaan. Multa on puuttunut täältä meidän asunnosta sellainen bloginurkkaus, jollainen mulla vielä kotona asuessani oli, joten uuden tietokoneen myötä hankin itselleni sellaisen. Nyt mulla on oma työpöytä ja uusi tietokone, kyllä nyt kelpaa taas bloggailla! Työpöydästä en tosin vielä saanut kuvaa, koska on niin pimeää, tämä talvi on kyllä valokuvaajalle niin hankalaa aikaa. Voin sanoa, että nämä uudet tarvikkeet nosti mun bloggausinpiraation ihan uudelle levelille, vanhan koneen kanssa oli niin vaivalloista kaikki. Olen aina haaveillut valkoisesta kannettavasta ja pinkistä hiirestä, ihanaa kun nyt mulla on ne molemmat! 


Onko teillä hankaluuksia arkeen palaamisessa?

15 kommenttia

 1. On! Arkirytmi on ihan hukassa ja aamulla kouluun herääminen täyttä tuskaa. Kaipa tämä tästä helpottaa, toivottavasti sullakin. :)
  Ps. Sun blogi on mukavaa luettavaa, mutta en voi liittyä lukijaksi(ei google-tiliä tms.) Jatka samaan malliin :) Aurinkoista ja toivottavasti piakkoin motivoivaa alkuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Eiköhän se tästä pikkuhiljaa! ;)

   Poista
 2. Ootko käynyt koskaan ulkomailla? :)

  VastaaPoista
 3. On todellakin!:D pitää herätä joka aamu viimeistään seitsemältä, mutta tulee kyllä joka yö valvottua niin että sitten illalls väsyttää liikaa ja nukahdan jo ennen kuutta. Eilen menin puol viideltä nukkumaan ja heräsin kymmentä vaille seitsemän. Ja sitte nukahin illalla kaheksalta ja heräsin hetki sitten yheltä.. Hups. Kyllä se arkeen palaaminen kohta kai luonnistuu :'D söpö hiiri muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, toivottavasti alkaa pikkuhiljaa helpottamaan! :)

   Poista
 4. Arkeen palaaminen on mulle aina ollut erittäin vaikeaa. Unirytmi taas on totaalisesti päin persettä. Mä oon niitä ihmisiä joille aamuisin sängystä nouseminen on todella hankalaa. Lintsasin eilen koulusta, koska valvoin lähes koko yön, koska en saanut unta. Mä olin niin väsynyt, että olisin luultavasti kävellyt päin seiniä ja vaan nukahdellut tunneilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kuulla! :( Tsemmpiä! :)

   Poista
  2. Onneksi on nyt vähän helpottanut. Odotan vaan kevättä ja valoa.

   Poista
 5. No joo, ainahan se arkeen palaaminen loman jälkeen on vaikeaa! :D Varsinkin nyt, kun oli parin viikon kestävä loma. Lomalla mulla on aina tapana valvoo tosi pitkään, siihen asti kun silmät meinaa mennä kiinni itsestään, eli usein tulee valvottua noin klo 4-5. Sängystä ylösnouseminenkin venyy sitten helposti iltapäivään. Oon kuitenkin nyt päässy arkeen mukaan yllättävän hyvin vaikka nukkumaan meno aikaisin tuntuu mahdottomalta ja aamukuudelta herääminen on yhtä tuskaa. xD Sinnittelen sit jotenkuten hereillä tylsillä tunneilla, joskus vaan ei silmät tahtoisi pysyy auki. Ja tottakai on ärsyttävää se, että kun lähtee aamulla seiskan jälkeen bussipysäkille on pimeetä, ja sitten kun tulee koulusta kotiin neljän jälkeen niin silloinkin on taas pimeetä! :( Väsyttää jo valmiiksi niin sitten vielä pimeys saa väsymään tuplasti...
  Vähän aikaa vielä kuitenkin kestää et tottuu kokonaan taas normaaliin arkirytmiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Toivotaan, että tämä tästä alkaa helpottamaan! :)

   Poista
 6. Kivannäköinen kone ja söpö hiiri! :) Kuinka paljon nuo maksoivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kone oli muistaakseni n. 400 € ja hiiri 15 €, Expertistä tilasin. :)

   Poista
 7. Onko netflix ostamisen arvoinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on todellakin, jos tykkää leffoja ja sarjoja katsoa! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.