Sunday feelings

11 tammikuuta 2015
Hei ja pahoittelut muutaman päivän hiljaisuudesta! Mä oon ollut tämän viikon hirmu väsynyt ja siksi en ole töiden jälkeen jaksanut konetta avata. Lomalla unirytmi kääntyi ihan päälaelleen, ja nyt on ollut kova homma kääntää se taas arkeen sopivaksi. Nyt loppuviikko on kuitenkin mennyt jo huomattavasti helpommin, kun aikaisempaan heräämiseen alkaa taas tottumaan. Kävin hetki sitten salilla testaamassa Bodybalance-tunnin ja nyt tuntuu kuin olisin uudestisyntynyt! :-D Joogaan, pilatekseen sekä Tai Chiin perustuva tunti rentoutti ja antoi voimia, tuolla alan kyllä käymään säännöllisesti. Huomenna mulla on vapaapäivä töistä, mutta  se kuluu koulujuttujen parissa. Tässä teille pari kollaasia Instagramissa julkaisemistani kuvista! 

Blogia en ehdi joka päivä päivittää, mutta Instaan tulee lisäiltyä kuvia ihan päivittäin, joten sitä kautta on helppo seurata elämääni! Löydät minut sieltä nimimerkillä kristiina_laakso.

1. Leikkasin itselleni pitkästä aikaa otsatukan, tykkään paljon! 2. Eilen otettu kuva meidän keittiönpöydältä. Rakastan noiden vaaleanpunaisten tulppaanien ja valkoisten ruusujen yhdistelmää! 3. Uusi kannettavani, josta näitte kuvia täällä bloginkin puolella. 4. Kissanpentu Nelli. Instagramiin päivittelen usein kissakuvia, tosin pääasiassa niissä näkyy vain tämä meidän Nelli, sillä Ninni on niin vilkas, ettei siitä ikinä saa hyvää kuvaa! :-D 

1. Jos saisin päättää, mun elämä olisi tätä! :-D 2. Nelli, en kestä miten suloinen se on! Ninnistä näkyy taas vain korvat.. 3. Nelli. 4. Tämä Michael Korsin laukku on ollut kyllä huippuostos, se on ollut jokapäiväisessä käytössä siitä asti kun sen ostin!  

Hyvää alkavaa viikkoa!

10 kommenttia

 1. Heei tosi ihania noi tulppaanien ja rusujen yhdistelmä. Teillä on kaunis koti . Sun postauksista ja kuvista tulee tosi paljon iloa ja inspiraatiota blogiin ja arkeen :)!

  VastaaPoista
 2. Kissakuvat on munkin salainen pahe! :D

  VastaaPoista
 3. Apua toi otsatukka... en tajua miten ilkeet ees kertoa pitäväs siitä kun toi on jäätävän ruma. Sulle varmasti sopis otsatukka ja sulla on sievät kasvot mutta huomaat varmaan itekki että ei toi sun otsiksen leikkaus oo ihan onnistunu... säälittää kyllä kun kampaajalla oisit saanu siitä oikeesti nätin ja suoran, ei sellasen jossa on jäätävä kolo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiesin, että joku kirjoittaa jotain tälläistä! :D Mulla on luonnonkiharat hiukset, ja toi kuva on otettu loppupäivästä, jolloin mun hiukset on alkaneet kihartua reippaasti, mikä luo sellaisen efektin, että otsatukassa on kolo. Todellisuudessa se on kyllä suora ja siisti. Itsekin kauhistelin, ettei tule kyllä kampaus oikein edukseen, mutta päätin kuvan kuitenkin julkaista. :)

   Poista
 4. Toi otsatukka on oikeesti nätti!:) Itellä ei oikee onnistunu joskus ku leikkasin ite, mutta iha hyvä seki oli (: ja awws mite söpö kisu :33 <3

  VastaaPoista
 5. Mikähän noissa Ninni-kissoissa on vikana, kun meidänkin Ninni on ihan kamala hulivili! :-D ikää sillä on melkein kaks vuotta, niin alkaa kyllä tuntua ettei se tuosta ainakaan kovin paljoa enää rauhoitukaan.. No, on ainaki kämpässä elämää ku kissa temppuilee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah hauska sattuma, että teidänkin Ninni on vilkas kisu! :D

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.