| #FASHION |

18 huhtikuuta 2015
Heippa ja kivaa lauantaipäivää! ♥ Vietän viikonloppua tuttuun tapaan taas täällä porukoiden luona, oon vaan ottanut rennosti ja nauttinut auringonpaisteesta. Viime viikko oli henkisesti niin raskas kaikkine lääkärikäynteineen ja ikävine uutisineen, että nyt vaan yritän tyhjentää pään kurjista asioista ja tehdä juttuja, jotka tekevät mut iloiseksi. Oon kuunnellut musiikkia ja samalla koonnut muutaman asukollaasin Polyvoressa, ja ajattelin tulla ne tänne teillekin jakamaan. Auringonpaiste näkyy myös näissä kollaaseissa, sillä niistä tuli hyvin kesäisiä, mutta sitä kohtihan tässä ollaan onneksi kokoajan menossa, hahah. Te ootte kovasti toivoneet muotiaiheisia postauksia ja olkoon tämä nyt ensimmäinen siihen kategoriaan menevä postaus, koitan myöhemmin sitten esitellä vähän omasta kaapistani löytyviä suosikkivaatteita yms. Myös hius,- ja meikkiaiheiset postaukset on suunnitteilla. Kasasin kolme aika erityylistä asukokonaisuutta ja mun oma suosikki on ehdottomasti tämä ensimmäinen. Mun kesätyyli on eniten tätä muistuttava, vaaleat farkkushotsit ja valkoinen paita yhdistettynä pastellisiin asusteisiin. Kukkaseppeleet, aztec printit ja erikoiset aurinkolasit kuuluu mun kesään! Toisaalta usein päältäni löytyy tummempiakin kokonaisuuksia toisen kollaasin tyyliin. Kertokaahan mulle mikä näistä on teidän suosikki! 

1. SUMMER GIRL


Own way


2. RED AND BLACK

Black


3. FLOWER GIRL

PINK

Mun lauantai jatkuu rennoissa merkeissä Netflixiä katsellen, illalla taas olisi tarkoitus viettää iltaa kaveriporukan kanssa. Huomenna sitten suunnataan taas takaisin Seinäjoelle. Miten teidän viikonloppu on sujunut? Entä mikä oli kivoin kollaasi? 

9 kommenttia

 1. Mun mielestä tuo nro 3 Flower girl on kaikkein kaunein; ehkä sen takia, kun siinä on mun lempparivärejä, jotka heti "kolahti" :)
  Mä oon ottanut ihan rennosti, kävin kaupungilla kuljeskelemassa & mukaan tarttui pari lehteä: Antiikki & design- lehden retro- numero sekä uusin Elle-lehti. Niiden ja höyryävän kahvikupposen seurassa on kiva löhötä soffalla = koti-ilta tiedossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sekin on kyllä kiva vaikka itse sanonkin! :) Oi kuulostaa tosi kivalta, mukavaa lauantaita sulle!

   Poista
 2. Oijoi tykkään jotenki näistä kaikista! Ihania kokonaisuuksia! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään kaikista asukokonaisuuksista, mutta suosikkini on numero 2. Tykkään liikaa mustasta ja se näkyy oman vaatekaapin sisällössä.

  VastaaPoista
 4. Numero 1 summer girl ja 3 flower girl ovat aivan ihania, täällä missä minä asun on myös todella kaunis ilma☺

  VastaaPoista
 5. Toi kukkalookki on mun lemppari! Se on niin pehmeä ja tyttömäinen.

  VastaaPoista
 6. Red&Black ehdottomasti kivoin :)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.