My beauty products

20 huhtikuuta 2015
Heippa ja kivaa alkanutta viikkoa! Mulla on ollut hyvä maanantai, vapaapäivä johon on kuulunut mm. shoppailua, kirppiskierros, valokuvausta ja kahvittelua äidin kanssa. Nyt tulin esittelemään teille mun suosikki kauneudenhoitotuotteet! Mun kaapit pursuaa erilaisia purkkeja ja purnukoita enkä nyt aio niitä kaikkia esitellä, sillä muuten tämä postaus olisi ainakin kilometrin pitkä. Mä oon vuosien varrella kokeillut hirmuisen määrän erilaisia tuotteita etsien niitä itselleni parhaita ja nyt viimeisen vuoden aikana oon huomannut, että nyt oon muutaman lähes korvaamattoman yksilön löytänyt. Aloitetaan hiuksista! 

Hiustenhoitotuotteissa vannon kampaamomerkkien nimeen.  Joo ne on vähän arvokkaampia kuin marketista ostetut, mutta kyllä huomattavasti laadukkaampiakin! Mä oon tykästynyt paljon tähän Four Reasons:in värjätyille hiuksille tarkoitettuun sarjaan, jonka tunnistaa pinkistä purkista. Mulla on käytössä siis tuo shampoo sekä hoitoaine kahdessa eri muodossa, suihkeena ja pesunesteenä. Shampoo pesee hiukset hyvin, hoitoaine hoitaa ja jättää kutrit ihanan pehmeiksi, lisäksi nämä jättävät hiuksiin suloisen hedelmäisen tuoksun. Hinta on n. 10 € / purkki. Kun nämä loppuvat, käyn hakemassa lähimmästä kampaamoliikkeestä uudet tilalle, ei tule mielenkään enää käyttää mitään muita, hahah. 

Hiukseni olen harjannut jo useamman vuoden Tangle Teezer-harjalla, tämän violetin ostin pari kuukautta sitten. Nykyään tavalliset hiusharjat tuntuu tosi väkivaltaisilta, kun olen tottunut siihen, ettei harja yhtään revi hiuksia. Kuvaan pääsi myös uusi Baby Lips-huulirasva. Täydellisen hiuslakan metsästys on ollut pitkä prosessi, sillä tuntuu ettei mikään lakka pidä paksuja hiuksiani kurissa tai jos pitää, niissä on muita vikoja. Nyt mulla on pitemmän aikaa ollut käytössä tämä Tressemmé:n Freeze Hold-lakka, jota löytyy ihan tavallisista kaupoista. Tähän olen ollut kohtuullisen tyytyväinen, mutta vieläkin haluaisin kokeilla jos kampaamosta löytyisi joku parempi. Mä vaan oon niin arka enää ostamaan uutta lakkaa, kun niin monta kerta olen ostanut kalliin lakan, joka onkin sitten ollut ihan täyttä kuraa. Jos teillä on suositella jotain tosi hyvää ja pitävää hiuslakkaa, niin kertokaa ihmeessä! :)

Tähän kuvaan keräsinkin sitten useamman lempparin! Victoria´s Secret tuotteita löytyy pari minultakin, Forever Pink-bodymist sekä Pure Seduction-vartalovoide. Molemmat tuoksuvat aivan ihanilta, pakkaukset ovat kauniit ja voide kosteuttaa hyvin, näitä tekisi mieli ostaa useampikin. Guessin hajuveden sain joskus blogiyhteistyön kanssa ja tämä on kyllä paras tuoksu minkä omistan. Mä myönnän olevani oikein hajuvesiaddikti, mulla on ihan alaston olo ilman ympärilläni leijuvaa parfyymipilveä, hahah. Mä tykkään paljon Doven suihkusaippuoista ja siksi kylppärin hyllyltä löytyykin useimmiten juuri tämä kuvassa näkyvä purkki, se tuoksuu niin ihanalta ja vaahtoaa hyvin. Viimeisenä koko kosmetiikkavarastoni suosikit, nimittäin YSL:n pinkki kynsilakka sekä huulipuna, jotka sain Tonilta joululahjaksi. Paljon olen kyseisen merkin tuotteista hyvää kuullut ja voin kyllä itsekin kehuihin yhtyä, onhan nuo aivan ihania ja niin laadukkaita. Näitä lukuunottamatta mun meikit on markettikamaa, mutta nämä kaksi YSL-ihanuutta saatuani, tiedän kyllä minkä merkin meikkejä itselleni aion kerätä! 

Mä en käytä mitään kovin erityisiä ihonhoitotuotteita, sillä mun iho on aina ollut hyvin helppo hoitoinen. Pahimpina teinivuosinakaan mulla ei juurikaan ole finnejä ollut eikä ihoni keskitalven pakkasia lukuunottamatta kuivukaan. Kasvot pesen aamuin illoin ensimmäisellä saippualla joka käteen sattuu, ja jotain kosteusvoidetta nassuuni hipaisen iltaisin ja ennenkuin meikkaan. Yhden ihonhoitotuotteen tahdon kuitenkin mainita ja se on tämä Garnierin kasvovesi. Mulla on usein paljon meikkiä etenkin silmissä, eikä se sitten meinaa millään aineella peseytyä pois. Aina silmiin jää rajauskynää, ripsaria ja irtoripsien liimaa. Mutta sitten testasin kyseistä tuotetta ja huomasin heti miten hyvin se pesee iholta ne silmämeikitkin! Lisäksi huomasin sattumalta, että se irrottaa myös kulmakarvojen kestovärjäyksestä johtuvat värijäämät kulmien ympäriltä, vaikka kosmetologi varoitti ettei ne välttämättä lähde kuin kulumalla. Jos et ole tätä testannut niin suosittelen kyllä lämpimästi!

Ja viimeisenä muutamat tuotteet meikkipussistani. Kuten sanottu, näissä ei mitään erikoisuuksia ole, ihan perustuotteita marketin hyllyltä. Mä oon testannut monenlaisia nestemäisiä rajauskyniä ja kuvassa näkymä Maybellinen yksilö on kyllä ollut ehdottomasti paras. Mun mielestä sellaisilla siveltimillä on tosi hankala saada tarkkoja rajauksia, mutta tällä kapeaa tussia muistuttavalla kärjellä onnistuu hyvin siistit rajaukset. Tuo on myös hyvin riittoisaa,  tää rajauskynä on ollut mulla tosi pitkän aikaa, mutta vieläkin siinä on väriä jäljellä. Mä oon jo kauan sitten lopettanut meikkivoiteen käytön, sen sijaan teen meikkipohjan meikkipuuterilla. Se peittää hyvin pikkuvirheet ja kiillon, mutta ei tarvitse läträtä minkään voiteen  kanssa. Kulmat teen kulmakynällä, ripsarina mulla on tällä hetkellä tuo pinkki Lumenen Natural Code, mikä on ihan hyvä perusripsari. Kuvassa näkyy myös suloinen sininen piilarikotelo, jossa isot ruskeat silmäni säilytetään, hahah. Tulossa on gyaru meikkitutoriaali heti kun sen saan kuvattua! Onko sulla joku kosmetiikkatuote johon olet täysin rakastunut? 

18 kommenttia

  1. Hyvä postaus, oon ite aatellu ostaa ton tangle teezerin mut en oo hinnan vuoks viel uskaltanu. Ehkäpä nyt oon saanu jo tarpeeks vakuuttelui siitä :)
    Omalla kohalla yllättävän hyväksi meikkituotteeksi on paljastunut h&m mattahuulipuna.
    Jos haluaaahalvalla hyvän huulipunan, niin kannattaa suunnata H&M! Ite aattelin et varmaan
    ihan kuraa mut ku 4e vaan makso niin ostin. Kannatti todellakin, peittää tosi hyvin jopa omia huulia vaaleammissa sävyissä, ja kuivuu huulille niin että kärsi syödäkin kevyesti eikä lähtenyt pahasti :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen kyllä tuota Tangle Teezeriä kokeilemaan! :) Kiitos vinkistä, täytyy käydä katsomassa noita huulipunia!

      Poista
  2. Ihana teksti ja kuvat!! Ja toinen hajuvesiaddikti ilmoittautuu! Mulla on niitä varmaan 5 ja bodymistejäki aikalailla XD tykkään kans paljo tangle teezereistä vaikka en "aitoa" omistakkaan mutta kyllä nuo feikit ajaa saman asian ihan hyvin :) samaten toi kuvassa näkyvä baby lips on tosi hyvä ja käytin niitä 2 talven aikana .. :D ostin kanssa kokeiluun tos Lumenen pinkin ripsarin ja voin sanoo että se on yks parhaista mitä oon käyttäny!

    VastaaPoista
  3. Tuo tangle teezer ilmeisesti tosiaan toimii, 6- ja 8-vuotiaat lainatytötkin suostuu harjaamaan hiuksensa, kun keksin hankkia niille tommosen hienouden.
    Mutta niistä hiuslakoista, eikö kampaamotuotteissa ole niitä pieniä ns. matkakoon pakkauksia? Sellanen ei varmaan ois niin kallis kun iso pullo, eikä sitten harmittais niin paljon jos ei olekaan hyvä. (Itsehän tosin käytän tasan yhtä vahaa hiuksiini, kun nämä on taas sivuilta lyhyet ja keesi pitäis saada jotenkin järkevästi aina välillä :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä hyvä! :) Kiitos ideasta, totta tosiaan kannattaisi varmaan ostaa sellainen pieni pullo! :)

      Poista
  4. Täällä vannotaan tangle teezerin nimeen! Ostin omani serkun suositeltua ja en ole kyllä päivääkään katunut. Omistan todella hauraat ja hennot hiukset ja olen huomannut ns. "normiharjojen" repivän hiuksiani paljon, jolloin seuraksena on katkeilevat hiukset. Tangle teezeri taas on aivan toista maata, hiukseni tuntuvat paksummilta, eivätkä ole katkeilleet lähes ollenkaan, lisäksi takkujen selvittäminen on todella helppoa. Tykkään kyllä todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä huippuhyvä harja munkin mielestä! :)

      Poista
  5. Suosittelen lämpimästi OSIS+ -sarjan hiuslakkoja! Mulla on sama ongelma, että hiukset ei meinaa millään pysyä aloillaan/kihartumatta, ja kyseinen lakka on pelastanut monen päivän :)

    VastaaPoista
  6. itekki etin hyvää hiuslakkaa, omat hiukset on itsepintaisesti tikkusuorat ja kun kiharran niin ne eivät pysy kiharina millään lakalla ja ne ovat suorat
    (ehkä hieman laineikkaat) jo vartin päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löydät täydellisen juuri sun hiuksille! :)

      Poista
  7. Olipa kiva postaus! Olisi ollut vielä mielenkiintoista nähdä enemmän sun kasvojenhoitotuotteitakin :)

    VastaaPoista
  8. Kyseinen Garnierin tuote ei ole kasvovesi vaan Micellar puhidistusves, jos pilkkua viilataani. Käsittääkseni kasvovesi ja micellarvesi ovat kaksi eri asiaa.... :)

    VastaaPoista
  9. Seppälässä myytävä pinkki hiuslakka on parasta!

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.