| TOIVEITA? |

03 huhtikuuta 2015
Heippa! Haluaisin kuulla taas, että minkälaisia postauksia te haluaisitte tänä keväänä lukea! On aina niin kiva saada teiltä postausideoita, sillä usein ne ovat sellaisia, joita en muuten olisi ollenkaan keksinyt kirjoittaa. Eli kommentoikaa tähän postaukseen, jos teillä on jokin toivepostausidea mielessänne! Viime aikoina olen kirjoittanut taas enemmän syömishäiriö/masennus aiheisia postauksia, joten jos teille on vaikka jäänyt jokin siihen liittyvä asia epäselväksi niin vastaan kysymyksiin postauksen muodossa mielelläni. Tai sitten se voi olla jotain paljon positiivisempaa, mm. vaatteisiin, sisustukseen, meikkeihin yms. liittyvää,  ihan kaikenlaiset ehdotukset ovat tervetulleita! Jos sulle tulee mieleen joku aiemmin kirjoittamani postaus josta erityisesti tykkästi niin voit kertoa siitäkin, sillä siten tiedän minkälaisia juttuja te tykkäätte lukea.


Vaikka kirjoitankin blogia itseni takia, on lukijoiden mielipiteet mulle silti hyvin tärkeitä. 
Siellä ruudun takana kun on niin ihania ihmisiä! 

6 kommenttia

 1. Vaatekaapin esittelypostaus, lempi asukokonaisuuksien esittelyä?:) Sekä kuulumispostauksia, toivon että kuultaisiin sun toipuvan ja elämän voittavan tän kevään aikana ^^ Tiettykään et voi luvata sitä mut me lukijat ollaan sun tukena tällä toipumisen ja parantumisen matkalla!

  VastaaPoista
 2. teit vuoden alussa sen 2014 in review (jos kirjotin oikein ) nii ois kiva jos siitä tulis se toinen osa :)

  VastaaPoista
 3. Joku kysymys vastaus postaus ois kiva :)

  VastaaPoista
 4. Sellainen kysymys-vastauspostaus liittyen sun mielenterveysongelmiin tai sellanen missä kerrot miten ne on vaikuttanut suhun. Myöskin sun kuulumisia on aina välillä mukava kuulla. Pinnallisempiin aiheisiin liittyviä toiveita olisi:suosikkimeikkituotteidenesittely ja vaatekaapinsisältö.

  VastaaPoista
 5. olisi kiva kuulla yleisiä mielipiteitäsi gyarusta ja muusta pukeutumiseen liittyvästä :)

  VastaaPoista
 6. What's on my phone?:)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.