Outfit Details

20 lokakuuta 2015
Heippa! Vaatteissa suosin hillittyjä ja maanläheisiä värejä, kuten harmaata, mustaa, tummansinistä ja metsänvihreää. Yhdistelen erilaisia materiaaleja, sillä siten esimerkiksi kokomustasta asusta saa huomattavasti kiinnostavamman. Tykkään hillityistä vaatteista, mutta sen sijaan asusteet saavat olla värikkäitä ja näyttäviä. Tämän postauksen omistankin erilaisille asuissani näkyville yksityiskohdille! 

Onko teillä koskaan sellaisia kausia kun ootte ihan rakastuneita johonkin tiettyyn väriin? Mulla on aika usein ja tämän hetken väri on ehdottomasti tumma pinkki tai aniliininpunainen, niinkuin joku voi jo hiusväristäni päätellä hahah! Se sopii niin ihanasti yhteen mustan, harmaan ja vihreän kanssa. Tykkään kultaisista yksityiskohdista ja niitä löytyy myös tästä kauniista blogiyhteistyön kautta saamastani Daniel Wellingtonin rannekellosta, joka on ranteessani nykyään ihan päivittäin.

Tämä ruskea koristeellinen huivi on jo monta vuotta vanha, mutta kuuluu edelleen ihan mun lemppariasusteisiin, samoin kuin tämä kultainen kaulakoru Glitteristä. Näin syksyisin mut voi bongata päivittäin mustassa nahkatakissa ja tuo huivi kaulassa, voisin ottaa siitä vielä asukuvia myöhemmin niin näette missä lookissa tämä tyttö tarpoo päivittäin töihin, hahah. 

Sain valmiiksi tässä postauksessa esittelemälläni neuleohjeella tehdyt villasukat, eikö olekin ihanan väriset! Pöllöriipus taas löytyi muutama viikko sitten Seinäjoen käsityömessuilta. Oon ihastunut niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin erilaisiin eläinaiheisiin, joten tämä oli pakko saada. 

Tyylini viimeistelee asuun sopiva kynsilakka, joka löytyi tällä kertaa Mavalalta. Niinkuin joku pidempään blogiani lukenut saattaa muistaa, mulla oli aiemmin aina itse tehdyt pitkät geelikynnet. Työt aloitettuani rakennekynnet eivät ole enää kovin käytännölliset eikä mulla tällä hetkellä ole kaikkia tarvikkeita mitä kynsiin tarvitsisin, joten homma on jäänyt. Viime päivinä olen kuitenkin miettinyt pitäisikö tarvikkeet ostaa ja alkaa väsäämään itselleni taas kauniita kynsiä - edes ihan lyhyitä! ;) Olisi kiva kuulla mitä piditte tästä postauksesta ja että minkälaisia asusteita te käytätte? Kivaa tiistaita! 

4 kommenttia

  1. Mä taisin nähdä sut tänään aamulla mutta en sit viittiny tulla moikkaamaan vaikka harmittikin ihan vähän että en moikannut ja kehunut blogias kasvokkain : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, oisit vaan rohkeesti tullut moikkaamaan, en mä pure! :)

      Poista
  2. Rakastan kaikkia pöllökoruja yli kaiken *o* Toi on tosi ihana!

    ❀Cinderella Days❀

    VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.