Levi 2016 Part 2.

20 maaliskuuta 2016

Heippa! Palataan vielä tämän yhden postauksen verran kuluneen viikon Levin lomalle! Me lähdettiin reissuun viime lauantaina ja kolme ensimmäistä päivää kuluivat lumilautaillen. Illat vielä ulkoiltiin, saunottiin ja pelattiin yhdessä lautapelejä. Kun en enää asu kotona ei vanhempien ja pikkuveljen kanssa tule vietettyä niin paljon aikaa kuin ennen, joten oli aivan ihanaa olla taas yhdessä ihan niinkuin silloin pienempänä. Loppuviikosta käytiin kylpylässä ja moottorikelkkailemassa mikä on uskokaa tai älkää mun mielestä aina lapinreissun kohokohta! Vaikka en koe olevani erityisen extreme-henkinen niin tykkään vauhdista, on upeaa kiitää tunturien halki satasen tuntinopeudella maisemista nauttien. Vaikka istuin vaan kyydissä niin se on kyllä tosi fyysistä hommaa, kyllä illalla tuntui polvissa kun reitti oli välillä niin kuoppainen.

Torstaina käytiin tutustumassa Levin Huskypuistoon mikä oli myös kiva kokemus, siellä oli huskyjen lisäksi muitakin koiria, yksi poro, valkoinen kettu ja koirasusia. Kiinnostava yksityiskohta oli se, että monet puiston eläimet ovat esiintyneet erilaisissa mainoksissa ja elokuvissa, kuten 2014 vuoden joulukalenterissa, Syvälle Salattu ja Joulutarina-elokuvissa ja jopa Robinin musiikkivideossa! Tälläkin hetkellä osa eläimistä oli Tampereella ensi vuoden joulukalenterin kuvauksissa. Ehkä osittain tästäkin syystä puiston eläimet olivat tosi ihmisläheisiä ja ystävällisiä, vapaana olevat koirat tulivat heti rapsutusta pyytämään. Puistossa olisi ollut myös mahdollisuus lähteä rekiretkelle huskyjen vetämänä, mutta me tyydyttiin tällä kertaa tähän tutustumiskierrokseen. 


Kaiken kaikkiaan meidän loma oli oikein onnistunut ja nyt on kiva palata takaisin arkeen levänneenä ja mieli virkeänä. Levillä oli vielä melkein metri lunta, mutta täällä Seinäjoella sää on ihanan keväinen, täytyy kyllä pian käydä ostamassa vähän kevyempi takki! Nämä oli viimeiset  lappikuvat ja nyt keskitytään taas ihan muihin juttuihin. Rentouttavaa sunnuntaipäivää toivottaa Kristiina! 

2 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.