Testissä Volyymiripset

08 maaliskuuta 2016
Heippa! Kävin pitkästä aikaa Helmillä laitattamassa ripset ja kokeilin ensimmäistä kertaa volyymiripsiä klassisten pidennysten sijaan. Tavallisissa pidennyksissä omaan ripseen liimataan yksi pidennys kun taas volyymeissä omaan ripseen voidaan viuhkoittamistekniikan avulla liimata kolmesta viiteen pidennystä, jolloin lopputulos on tuuhea, näyttävä ja kestävä. Tavalliset ripset jostain syystä kutittivat mun luomia ihan älyttömästi ja ne tuntui jotenkin raskailta, mutta koska volyymiripset ovat joustavia, kevyitä ja ohuita ei mulla ole ollut sitä ongelmaa enää lainkaan.


Näiden tekemiseen meni pari tuntia eli vähän kauemmin kuin noissa tavallisissa, mutta huoltovälin pitäisi sitten olla pidempi, jopa 4-5 viikkoa vähän ihmisestä riippuen. Volyymiripset ovat vähän tavallisia kalliimmat, mutta pitkän huoltovälin, näyttävän lopputuloksen ja ripsien mukavuuden takia olen valmis maksamaan näistä vähän enemmän. Mä tykkään mun uusista räpsyttimistä ihan älyttömästi, helpottaa aamurutiineja huomattavasti kun ei tarvitse enää alkaa niitä tekoripsiä liimailemaan eikä iltaisin yrittää irrottaa väkivaltaisesti sitä ripsiin jäänyttä liimaa. Koska käytän välillä silmälaseja en halunnut ripsistä kauhean pitkiä ja övereitä, muistaakseni näiden kaarevuus on D ja pisimmät ripset 14 mm. Kasvoilla on huoliteltu ja naisellinen ilme ilman meikkiäkin, tykkään! Jos harkitset ripsenpidennyksiä niin suosittelen lämpimästi volyymejä, sillä näistä saa helposti muokattua juuri sellaiset kuin itse haluaa ja ovat lisäksi ainakin mun mielestä huomattavasti mukavammat! Onko teillä kokemuksia ripsenpidennyksistä? Hyvää Naistenpäivää! 

10 kommenttia

 1. Vitsi sä oot kaunis! ja kivat noi räpsyttimetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hirmuisesti, kivaa tiistai-iltaa sulle!:)

   Poista
 2. Oot kyllä tosi nätti! Paljonko tollaset ripset sitten maksaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kauniista sanoistasi! Näiden hinta riippuu tosi paljon siitä missä ne laitattaa, itse maksoin näistä 75€ mutta monissa paikoissa hinnat on jopa 100-140€ mutta täytyy muistaa ettei korkeampi hinta tarkoita automaattisesti parempia ripsiä!:)

   Poista
 3. Hyvin kirjoitettu ja oot kaunis :))
  T. Helmi
  ;))

  VastaaPoista
 4. Hei Kristiina! Onpa siulla kauniit silmät :) Mut voi kun joskus hymyilisit niin että hampaatkin näkyy, saisit lisää ilmettä kuviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tosin mulla on noissa kuvissa piilolinssit! Mä en ikinä hymyile kuvissa niin että hampaat näkyy koska en mielestäni osaa hymyillä niin että se näyttäisi luonnolliselta, mutta pitää kai kokeilla joskus! :D

   Poista
 5. Juu miulla vähän sama ongelma. Pitäs osata ottaa jotenkin rennommin kameran eessä, niin hymykään ei olisi niin väkisillä väännetyn näköinen :D

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.