Sleek-luomivärit

01 maaliskuuta 2016
Heippa! Yritän pienen tauon jälkeen palailla postaamaan tänne ja tänään esittelen teille mun uuden luomivärirakkauden! Mä oon viime aikoina hamstrannut kosmetiikkaa, joten meikki,-ja kauneudenhoito aiheisia postauksia on nyt lähi viikkoina luvassa. Miltä tämä kuulostaa? :)


Mä käytän yleensä luomillani vain tosi hillittyja värejä ja kun erästä projektia varten tarvitsisin  nyt värikkäitä meikkejä, lähdin sellaisia etsimään. Mulle on tärkeää, että luomiväreissä on hyvä pigmentti, mutta usein se tarkoittaa sitten myös kalliimpaa hintaa. Eräästä blogista onneksi löysin arvostelun Sleek-merkin luomiväripaleteista ja kehujen perusteella päätin sellaisen tilata itselleni Pretty.fi sivustolta hintaan 13,90€. 


Tämä paletti on nimeltään Sleek MakeUp i-Divine Snapshots ja saman sarjan luomivärejä löytyy noilta nettisivuilta myös muutama muu paletti. Nämä luomivärit ovat kyllä todella kaikkien kehujen arvoisia, sillä pigmentti on todella runsas! Värit ovat kauniita, hinta hyvin edullinen eikä Sleek myöskään testaa eläimillä. Tuskin maltan odottaa, että pääsen näitä kaikkia kokeilemaan! Eikä tämä sitten ole mikään maksettu mainos vaan ihan itse olen tämän tosiaan ostanut! :) 


Sleek ei ole mulle ennestään tuttu, mutta näiden luomivärien perusteella mua kiinnostaa kokeilla myös heidän muita tuotteita. Käsittääkseni tätä merkkiä ei suomessa myydä muualla kuin tuolla nettikaupassa, mutta onneksi sieltä löytyy niitä aika laaja valikoima. Jos etsit värikkäitä meikkejä edullisesti niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä Sleekin luomivärejä! Olisi kiva kuulla onko nämä teille ennestään tuttuja ja kiinnostaako teitä jatkossa kuulla mun kosmetiikka hankinnoista? Kivaa alkanutta viikkoa! 

6 kommenttia

 1. Sen verran ajattelin kirjoittaa, että ainakin meidän kaupungin citymarketissa myytiin sleekin-meikkejä. Näillä kyseisillä paleteilla oli hintaa myös sen 13.90. Suosittelen käydä katsomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, voi vitsi kun kiva kuulla, oon ollut ihan siinä uskossa ettei noita saa kun netistä, täytyy käydä katsomassa! :)

   Poista
 2. Oi Sleek on ihana merkki! Yhdessä fb-ryhmässä puhuttiin että niitä saisi nykyään myös ainakin joistain cittareista :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on, täytyy käydä tuolta Citymarketista katsomassa! :)

   Poista
 3. Empä ole koskaan kuullutkaan Sleek-merkistä, mutta kuulostaa kyllä hyvältä :) Mie oon käyttänyt aina näitä ihan perusmarkettien luomivärejä - vähänhän ne ropisee, mutta hintaa ei ole liiaksi :D Tosin ei tuo Sleek kovin hintavalta kuulosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentista, suosittelen ehdottomasti tutustumaan kyseiseen merkkiin! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.