Suloisin kahvila Levillä - Café Soma

19 maaliskuuta 2016
Heippa! Täällä kirjoittelee yksi väsynyt mutta onnellinen lomailija, päästiin eilen illalla Leviltä kotiin yhdeksän tunnin ajomatkan jälkeen. Kyllä peppu puutui, mutta oli kyllä niin ihanaa päästä nukkumaan taas omaan sänkyyn. Meidän reissu oli ihan huippu, saatiin vajaaseen viikkoon ahdettua niin paljon kaikkea kivaa tekemistä että huh, palailen siihen vielä seuraavassa postauksessa. Vaikka meillä oli ihana matka tuntuu arkeen palaaminen tosi hyvältä, joten eikö loma ole silloin tehnyt tehtävänsä?


Mä tykkään viettää aikaani kahviloissa ja aina kotikaupungin ulkopuolelle matkustaessani haluan käydä tutustumassa paikallisiin kahvioihin. Päädyttiin Tonin kanssa testaamaan Café Somaa, joka löytyy sekä Kittilästä että Leviltä. Me käytiin tuolla Kittilässä ja voin kyllä sanoa että se oli suloisin kahvila jossa olen ikinä vieraillut, se todellakin oli soma! Sisustus oli toteutettu pastelliväreillä ja se teema näkyi niin leivonnaisissa kuin astioissakin. Tarjolla oli monipuolisesti kaikkea salaateista hampurilaisaterioihin, erikoiskahveihin ja herkullisiin kakkuihin. Me testattiin mokkaruutuja ja valkosuklaakaakaota, olihan ne hyviä mutta niin makeita ettei niitä olisi kyllä mitenkään pystynyt syödä ja juoda kokonaan! :-D 


Mikäli olette tuonnepäin menossa niin suosittelen lämpimästi Café Somassa vierailua, ihan jo sen suloisen sisustuksenkin takia! Kiinnostaisiko teitä jatkossa lukea tälläisiä kahvilavinkkejä entä onko joku teistä sattunut tuolla käymään? :) Minä jatkan nyt matkalaukkujen purkamista ja muiden velvollisuuksien hoitamista, aurinkoista lauantaipäivää toivottaa Kristiina! 

4 kommenttia

 1. Tosi ihanalta näyttää noiden parin kuvan perusteella *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä niin kiva paikka, olisin halunnut ottaa enemmän kuvia tuosta sisustuksesta mutta siellä oli niin paljon asiakkaita etten sitten viitsinyt :)

   Poista
 2. Todella ihanan oloinen kahvila kyllä on! Ja söpö pastelliväreineen ja ylimakeine tarjoamisineen :D Itse en ikinä käy kahviloissa, mutta tämän postauksen myötä täytyykin alkaa kiertelemään joskus niissäkin.

  Ps. Blogissani on nyt käynnissä arvonta ;) Pikkusiskonblogi

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.