Herkullinen mustikkapiirakka

25 huhtikuuta 2017
piiras PicMonkey Collage24 piiras4 piiras-2 piiras3

Tajusin tänään etten ole leiponut kertaakaan joulun jälkeen ja päätin korjata tilanteen tekemällä mustikkapiirakan. Tuo vuokakin itse asiassa saatiin joululahjaksi ja piirakka siihen piti leipoa heti välipäivinä tai viimeistään uudeksi vuodeksi, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan? :) Mä olin jo ihan unohtanut miten terapeuttista puuhaa tuo leipominen oikein onkaan, heti tuli jotenkin parempi fiilis kun sai jotain näkyvää aikaan ja koko asuntokin tuoksui niin hyvältä! Ohjeen löysin Annin Uunissa-blogista suosittelen kokeilemaan, hyvin nimittäin tuntui miehelle ja vieraillekin maistuvan!

Tämä viikko kuluukin mun vanhempien luona, koska äiti toipuu jalkaleikkauksesta eikä siksi pysty esimerkiksi koiraa käyttämään ulkona, lisäksi koitan olla vähän siivous ja kauppa apuna. Onneksi asun heitä sen verran lähellä että pääsen nopeasti avuksi paikan päälle kun sitä kaivataan. Mutta nyt minä alan ruuanlaittoon, oikein kivaa tiistai-päivää toivottaa Kristiina! 

6 kommenttia

 1. Luulin että oot vegaani? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin tekstissä mainitsin niin piirakka oli miestä ja vieraita varten :)

   Poista
 2. Kylläpäs näyttää hyvältä! Kivaa päivää sullekin! 8)

  VastaaPoista
 3. Mä oon tehnyt piirakkaa tolla samalla ohjeella muutamia kertoja. Tolla ohjeella tulee tosi herkullinen piirakka ja lisäksi ohje on mukavan helppo. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Joo ohje oli kyllä helppo ja lopputulos herkullinen! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.