Uusi kirpputori Alahärmässä

29 huhtikuuta 2017
P4290418

Heippa! Niinkuin joku teistä ehkä muistaakin, mä tykkään kierrellä kirppareita ja siksi ilahduin kovasti kun kuulin että Alahärmään avattiin tänään uusi kirpputori "Isoo kirppis". Kävin avajaisissa ottamassa valokuvia tätä yhteistyössä toteutettua postausta varten ja ilokseni paikalle oli löytänyt tosi kivasti porukkaa ja kauppa kävi, minunkin myyntipöydästä oli kadonnut tavaraa ihan mukavasti. Jos jotakuta kiinnostaa niin mun paikka on numero 46. 
Kirpputori oli ihanan siisti, myyntipöytiä oli paljon ja sen sisältä löytyi myös pieni kahvila. Lapsillekin oli oma nurkkauksensa, jossa aika kuluu varmasti hyvin sillä välin kun aikuiset tekevät ostoksia. Tunnelma oli kaikin puolin mukava ja uskon että tuolla tulee kyllä käytyä vielä monta kertaa. Tässä vähän kuvia paikan päältä! 

P4290408
keksit3 keksit4 keksit2 keksit keksit5

Kirpputori sijaitsee Alahärmän keskustassa Halpa-Hallin ja Härmän Ässän läheisyydessä osoitteessa Isoorinki 2. Mikäli sinulla on ylimääräistä tavaraa joka etsii uutta kotia voit varata pöydän numerosta 044-2379167. Tervetuloa ja hyvää viikonloppua toivottaa Kristiina! 

5 kommenttia

 1. Näyttääpä kivalta paikalta! (:

  VastaaPoista
 2. Kiva että saitte uuden kirpparin itekki suosin kirppareita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparit on kyllä kivoja ja oli mukavaa saada tänne uusi! :)

   Poista
 3. Kuka tässä on uudessa on yrittäjänä ja onko
  Pohojalaane kirppis lopetettu?

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.