My Office At Home

20 huhtikuuta 2017
room
room2 room3-2 room4 room6

Sisustusjuttuja on toivottu paljon niin täällä blogin kuin mun Youtube-kanavankin puolella, joten päätin tänään esitellä teille mun pikkuisen kotitoimiston! Kaipasin jotain suloista ja oikeastaan koko huoneen sisustus perustuu tuohon maailman söpöimpään kuumailmapallotapettiin! Siihen jäi vaan aika ikävät rutut kun sen takana oleva seinä on niin vanha ja epätasainen, mutta onneksi tuo suuri peili peittää alleen pahimmat kurtut. Joudutaan varmaan vaihtaa seiniin uudet levyt ennen seuraavaa tapetointiurakkaa olohuoneessa.

Jos mä saisin valita niin koko meidän talo näyttäisi lastenhuoneelta kuumailmapallotapetteineen, mutta koska mulle on tärkeää että meidän koti on myös Tonin näköinen niin muissa huoneissa onkin sitten hillitymmät värit. 
Tämä mun ikioma työhuone on meidän kodissa ehdottomasti mulle tärkein paikka, siellä saan ihan vapaasti toteuttaa kaikki villit visioni ja levittää tavarani ilman että ne ovat kenenkään tiellä. Edellisessä asunnossa mulla ei ollut työhuonetta enkä nyt siihen tottuneena ymmärrä kuinka selviydyin ilman! :D Täällä ei tosin ole vielä läheskään valmista, itseasiassa koko työpöydän ja tuolin ajattelin vaihtaa vielä uusiin, hankkia toisen maton ja muuta pientä. Olkoon tämä nyt tälläinen katsaus lähtötilanteeseen ja päivittelen teille sitten lisää kuvia kun täällä on ihan valmista! :) Kivaa torstai-iltaa toivottaa Kristiina! 

4 kommenttia

Sisällön tarjoaa Blogger.