Mun hiushistoria

27 lokakuuta 2017
Heippa ja kivaa viikonlopun alkua! Selailin mun vanhoja Facebook-profiilikuvia ja tajusin miten monta erilaista vaihetta mun hiukset onkaan käynyt läpi tässä vuosien varrella ja ajattelin jakaa ne tänne teidänkin iloksi. Mä oon aina ollut tosi kokeilunhaluinen ja impulsiivinen mun hiusten suhteen, varsinkin nuorempana niiden väri  ja leikkaus vaihtui jatkuvasti ääripäästä toiseen. Kasasin kollaasit värien perusteella en täsmälleen aikajärjestyksessä, sillä esimerkiksi mustat ja pinkit hiukset mulla on ollut useamman kerran. Tässä samalla tulee myös hyvä katsaus siihen miten mun tapa meikata on muuttunut. Vanhat lukijat, vieläkö muistatte nämä? :D

1. Pinkit hiukset. Pinkeistä hiuksista on neljä vuotta aikaa ja muistan vaan sen kuinka kammottava väri se oli ylläpitää, sillä ainakin mun päässä se haalistui tosi nopeasti sellaiseksi vaalean oranssiksi. Nämä on kotona värjätty ja sen on kyllä näköisetkin, varsinkin tuossa kollaasin ensimmäisessä kuvassa juuret ja latvat on ihan eri sävyiset. Mulla oli sivusiilikin yhtenä kesänä mikä näkyy myös tuossa ekassa kuvassa. Pinkkiä tuli kokeiltua niin otsatukan kanssa kuin ilmankin. Ei tätä enää ikinä.

Untitled collage (9)

2. Mustat hiukset. Saa nauraa tuolle ekalle ja neljännelle kuvalle, Kristiina 14-vuotta ja tyyli sen mukainen. Ekan kerran mulla on ollut mustat hiukset yläasteella 8. luokalla ja nyt toisen kerran tänä kesänä. Silloin ekalla kerralla ne oli mun mielestä niin hienot ja nyt toisella kerralla niistä tuli mustat vahingossa kun unohdin ruskean hiusvärin liian kauaksi päähäni. Kun vertailee eri värejä niin mun mielestä tämä musta tekee mut jotenkin kauhean kalpeaksi ja väri on ihan liian tumma mulle. 


3. Ruskeat hiukset. Näistä on kolme vuotta ja ruskea sopi mulle mun mielestä ihan kivasti, onhan se mun luonnollinen väri. Hiukset vaan oli tuolloin tosi huonossa kunnossa kaikesta värjäämisestä mikä näkyy etenkin tuossa toisessa kuvassa. 


4. Kirkkaanpunaiset hiukset pidennyksillä. Nämä kuvat ovat neljän tai kolmen vuoden takaa ja tämä hiustyyli mulla oli aika pitkään, tykkään punaisista edelleen tosi paljon mutta näiden sävy on tässä vähän liian räikeä. Käytin tuolloin päivittäin clip on-hiustenpidennyksiä ja tätäkin tuli kokeiltua otsatukalla ja ilman.


5. Peruukit. Mulla on tällä hetkellä kolme peruukkia, tämä viininpunainen ja kaksi ruskeaa jotka eroavat toisistaan oikeastaan vaan siten että toinen on kiharampi. Aiemmin mulla on ollut näiden lisäksi vielä kaksi muutakin, mutta ne olen myynyt pois. Peruukkeihin ihastuin pari vuotta sitten kun tajusin miten helppoa niillä on vaihtaa tyyliä ilman että omat hiukset kärsii ja niitä käytin pitkään aika ahkerasti. Nykyään viihdyn paremmin omilla hiuksilla, mutta juhlissa näitä tykkään pitää välillä edelleen. Ripsenpidennykset tuli mukaan kuvioihin samoihin aikoihin. 


6. Nykyiset hiukset. Tällä hetkellä mun hiukset on taas punaiset, mutta niiden sävy ei ole ihan niin kirkas kuin neljännen kollaasin kuvissa eikä mulla ole enää pidennyksiä. Tämä väri tuntuu tosi omalta ja tykkään siitä niin paljon että tässä ajattelin nyt pysyä. Muutenkin huomaan että se kauhea vimma saada hiuksiin jatkuvasti jotain muutosta on vähän laantunut iän myötä. Hiukset ovat myös paljon paremmassa kunnossa kun mitä joitakin vuosia sitten ja nyt haluan vaan kasvattaa niihin vähän lisää pituutta. 


Mikä on sun suosikki tai mistä et pitänyt?

18 kommenttia

 1. Noi kirkkaat punaiset/melkein pinkit on ihanat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Joo mäkin niistä silloin aikanaan tykkäsin, mutta nyt on maku vähän muuttunut enkä kyllä ehkä enää osaisi niiden kanssa elää. :)

   Poista
 2. Nuo peruukit on ihan tosi kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mäkin tykkään niistä edelleen tosi paljon vaikkei niitä tule enää niin usein käytettyä :)

   Poista
 3. Ihana postaus idea ja kivan erilaisia lookkeja! Mun hiusten tarina on paljon tylsempi. Useita vuosia sama väri. Ehkä hiusten kunnossa isoin muutos. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, kiva että tykkäsit! Joo sitä on tullut kokeiltua aika monenlaista :D

   Poista
 4. Noi pinkit on aivan ihanat!♡

  VastaaPoista
 5. Siis mä en oo ees tajunnut että noi on peruukkeja mitä sulla on tos yhes kollaasis ! Eli ne kaikki on nättejä! Ruskea kyllä sopii sulle huvin.
  Musta ei sovi,liian kova väri mutta niinhän sä itekin totesit 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah et oo kuule todellakaan ainut, moni on luullut niitä mun omiksi hiuksiksi! :D

   Poista
 6. Nää on musta suurin osa tosi kivoja, mutta tykkään ehdottomasti eniten pinkeistä otsatukalla :)

  VastaaPoista
 7. Kaikki sopi, mutta ruskeat mielytti eniten silmää��

  VastaaPoista
 8. Ruskea näyttää hyvältä ja punertava myös! Ihania noi peruukit. :)

  VastaaPoista
 9. Punainen väri on kyllä aina näyttäny sun päässä parhaimmalta, ruskea tulee hyvänä kakkosena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, mä oon sun kanssa ihan samaa mieltä! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.