Tämän hetken aakkoset

23 lokakuuta 2017
Heippa ja kivaa uutta viikkoa! Meinasin kirjoittaa teille perinteisen kuulumispostauksen, mutta halusin jotain erilaista ja päätin koota sellaisen aakkosia apuna käyttäen, kun nämä "elämäni aakkoset" yms. ovat olleet tosi tykättyjä. Koitin keksiä mahdollisimman moneen kohtaan sellaisia syvällisempiä asioita jotka oikeasti tämänhetkisestä arjestani ja tunteistani kertoo jotakin, toivottavasti pidätte! Kuvituksena toimii yhtenä kauniina syyspäivänä nappaamani kuvat meidän pihalta! 

A - Aamut. Mä en ole aiemmin ollut yhtään aamuihminen mun masennuslääkkeiden takia, mutta nyt kun olen ne pystynyt lopettamaan kokonaan niin olo on ollut erityisesti aamuisin tosi paljon pirteämpi. Jes!

B - Blogin päivittäminen taas säännöllisemmin on mun syksyn tehtävälistan kärjessä ja yritän nyt tosiaan päästä taas kiinni siihen vähintään kolmen postauksen viikkorytmiin. Toivottavasti ette ole kadonneet sieltä mihinkään vaikka taukoa postauksista on nyt vähän ollutkin! 

C - Coffee. Mä juon paljon kahvia ja sen jälkeen kun näitä rytmihäiriöitä alkoi tulemaan käski lääkäri sitä vähentämään. Olen nyt niin tehnyt ja olo on ollut parempi, toisaalta myös niitä estävää lääkitystä lisättiin että se voi kyllä johtua siitäkin. Mene ja tiedä mutta yritän sitä nyt kuitenkin varmuuden vuoksi vähentää.

syksy1

D - Duudsonit suunnittelivat tämän vuoden Roosa nauhan ja mun mielestä se oli tosi kivannäköinen, mulla on ollut tapana ostaa sellainen joka vuosi ja täytyy se seuraavalla kauppareissulla napata kassalta mukaan. Rintasyöpää on sairastettu meidän suvussa ja sen myötä olen vielä entistä enemmän havahtunut  tämän kampanjan tärkeyteen, oottehan muistaneet osallistua siihen jotenkin? 

E - Eilen mulla oli siivouspäivä, muutosta asti meidän yläkerta on toimittanut lähinnä varaston virkaa ja nyt kun sen siivosin se alkaa pikkuhiljaa näyttämään osalta meidän kotia, sinne tulee ainakin vierashuone ja kaksi huonetta jää vielä odottamaan että niille keksitään käyttöä, pakko kyllä myöntää että tämä talo on vähän turhan iso näin kahdelle ihmiselle.

F - Facebookkia tulee selailtua puhelimella ihan liian paljon ja mietin tänään että pitäisikö ihan suosiolla vaan poistaa koko sovellus puhelimesta ja käyttää sitä vaan tietokoneella, vähentyisi huomattavasti se turha etusivun selailu, senkin ajan voisi käyttää johonkin kehittävämpään.

G - Googleen liittyy eräs vähän kiusallinen kertomus, annoin nimittäin hiljattain pikkuveljelle mun vanhan puhelimen ja unohdin kirjautua ulos mun Google-tilistä, jolloin kävi niin että kaikki mitä Googletin mun omalla puhelimella näkyi viikon ajan mun veljen puhelimen hakuhistoriassa ja voin kertoa että hän löysi sieltä kyllä kaikkea mitä ei ollut tarkoitettu kenenkään löydettäväksi! :D

syksy2

H - Helsinki on ihana kaupunki ja joskus haaveilen että saisin siellä asua, mutta niin tuskin tulee koskaan oikeasti tapahtumaan, joten nautin kovasti jo siitä kun tiedän pääseväni siellä taas pian käymään mun mummia katsomassa. 

I - Iltaisin alkaa olemaan jo pimeää ja musta se on niin ihanan tunnelmallista, mutta siinä on se huono puoli, että kuvien ottaminen tänne blogiin pitää taas saada ajoitettua aamupäivään kun on vielä luonnonvaloa eikä se ole aina niin helppoa. #bloggerproblems.

J - Jouluun ei ole enää kuin pari kuukautta ja tälläisenä jouluhulluna se tekee mut niin iloiseksi. Ihan vahingossa olen tainnut jo laittaa parit jouluvalot esille.. Lennolille oli tullut myyntiin upeita punaisia koristetyynyjä joita äidin kanssa yhdessä ihailtiin ja hän sitten yllätti mut ja oli ostanut niitä meille kihlajaislahjaksi enkä malttaisi odottaa että saan ne laittaa esille.

K - Kihlajaiset. Meidän kihlajaisia vietettiin tosiaan viime sunnuntaina ja mä oon niistä vieläkin jotenkin tosi hyvillä mielin kun juhlat onnistui niin hyvin.

syksy6

L - Luovuus. Nyt kun voin paremmin ja olo on energisempi niin huomaan että oon myös saanut mun luovuuden takaisin mikä oli pitkään hukassa! Jos masentaa ja väsyttää en pysty keskittymään mihinkään muuhun kun pakollisista askareista selviytymiseen mutta nyt kun asiat on järjestyneet  niin on jatkuvasti tarve kirjoittaa, valokuvata tai sisustaa kun uusia ideoita tulee mieleen jatkuvasti. Ihan parasta!

M - Musiikki on varmaan kliseisin sana jonka tähän voi keksiä, mutta sain vihdoin tänne meidän kotiin mun pianon äidin ja iskän luota, kävin pianotunneilla musiikkiopistossa yhdeksän vuotta ja sen jälkeenkin soittaminen on ollut rakas harrastus. Hain kirjakaupasta lisää nuotteja ja uusia kappaleita on tullut nyt opeteltua melkein päivittäin. Myös lauluharrastus on tuon pianon myötä ollut taas vahvasti mukana arjessa, sitäkin opiskelin pianonsoiton ohella. 

N - Niilo-kani arvostaa kovasti kun meidän pihalla kasvaa omenapuu ja se saa nyt syksyisin omenoita omalta pihalta, myös oksat ja lehdet menee hyvin kaupaksi.  Omenat on sen verran pieniä tänä vuonna ettei niitä tule itse syötyä, mutta onneksi on joku jolle ne kyllä kelpaa. 

O - Onnellisuus. Mä oon viime aikoina tajunnut että mä oon saanut elämäni tosi hyvin takaisin raiteilleen kaikista vaikeuksista huolimatta ja tunnen olevani tällä hetkellä tosi onnellinen! Kaikki elämän eri osa-alueet tuntuu olevan hyvin tasapainossa ja olen tosi tyytyväinen elämääni tällä hetkellä.

syksy10

P - Pikkuveli. Mun pikkuveli Pauli kotiutui armeijasta heinäkuussa ja on ollut tosi kiva taas viettää aikaa yhdessä, meillä on aina ollut tosi hyvät välit ja ollaan paljon tekemisissä toistemme kanssa. 

R - Remontti meidän kodissa edistyy pikkuhiljaa, maalattiin eilen makuuhuoneesta yksi seinä valkoiseksi ja koko huone muuttui heti paljon valoisammaksi. Uusia huonekaluja ollaan ostettu nyt lyhyessä ajassa paljon ja huomenna olisi tarkoitus käydä hakemassa uusi ruokapöytä! 

S - Synonyymisanakirja. Kun kirjoitan etsin aina synonyymeja usein käyttämilleni sanoille ettei ne toistuisi liian usein ja tämä on siihen ihan älyttömän kätevä apuväline joka on käytössäni lähes päivittäin. Suosittelen! 

T - Toivo-koiran kanssa ulkoilusta on tullut ihana arkirutiini, tehdään aamuin ja illoin pitemmät lenkit ja päivällä sitten käydään pikapissoilla kotipihalla. Varsinkin nyt syksyllä on ollut niin kivaa ulkoilla yhdessä, koira tuntuu olevan puista pudonneista lehdistä vähintään yhtä iloinen kuin minäkin! Toivolla oli hiljattain syntymäpäivä, poika on nyt vuoden vanha. 

U - Univaikeudet on olleet osa mun elämää aina ja ensimmäiset unilääkkeet sain 13-vuotiaana ja syön niitä edelleen. Nyt olen jo pitkään nukkunut tosi hyvin ja haluaisin kokeilla pärjäisinkö ilman niitä kun masennuslääkkeiden lopettamisestakin mulla on nyt ollut niin hyviä kokemuksia.

syksy9

V - Vain elämää on taas ollut mun perjantai-iltojen kohokohta, mä oon katsonut kaikki kaudet ja siitä on vuosien varrella muotoutunut mulle sellainen henkinen puhdistautumisrituaali! Mun täytyy saada katsoa jakso yksin jotta saan rauhassa fiilistellä ja itkeä niitä kauniita kappaleita, heti jakson loputtua lisään kaikki siinä esitetyt kappaleet mun Spotify-listaan ja kuuntelen niitä sitten nonstoppina aina seuraavaan perjantaihin. Mun on välillä hankalaa itkeä jos ahdistaa ja kun kuuntelen niitä koskettavia tulkintoja niin siinä sitten itken samalla kaikki omat murheeni ja stressinaiheeni. Lohduttakaa nyt joku etten ole ainut joka tekee näin? 

Y - Youtubessa on ollut mun osalta hiljaista ja niinkuin ootte huomanneetkin niin olen toistaiseksi piilottanut kaikki mun videot. Mä tein aikoinaan mun kanavalle tosi paljon mielenterveysaiheisia videoita ja nyt kun oon lopettanut valtaosan mun lääkkeistä, säännölliset lääkärikäynnit on lopetettu enkä muutenkaan enää pidä itseäni minään mielenterveyskuntoutujana niin mua alkoi ahdistaa se että kun itse haluaisin mennä jo eteenpäin niin päivittäin mun puhelimeen tuli ilmoituksia kun niitä videoita kommentoidaan ja sillä tavalla ne asiat mitkä haluaisin jo jättää menneisyyteen tulivat mun mieleen jatkuvasti. Mä tiedän, että moni on saanut niistä videoista tukea ja apua ja mua harmittaa että katsojat jotka niitä videoita haluaisivat vielä katsoa eivät niitä nyt enää näe, mutta mulla on nyt niin paljon parempi olo kun ne eivät ole enää esillä että mun on pakko ajatella tässä kohtaa nyt itseänikin. Rakastan videoiden tekemistä ja oon jo pitkään suunnitellut että alkaisin tekemään videoita uudestaan mutta vähän eri aiheista ja tämän kyllä aion toteuttaa heti kun saan mun videokameran kuntoon! Toivottavasti ymmärrätte! <3 

Ä - Äiti on mulle maailman rakkain ja me soitellaan tosi usein kun häneltä voi aina kysyä neuvoa kaikkiin ongelmiin oli kyse sitten elämän tarkoituksesta tai vessanpöntön pesemisestä. 

Ö - Ööö miksi suomenkielessä on niin vähän ö-kirjaimella alkavia sanoja, yritin Googlettaakin muttei sieltä löytynyt mitään sopivaa, joten tämä postaus oli nyt sitten tässä. Olisi muuten tosi kiva kuulla jos teillä on jotain postausideoita, nyt kun koitan taas bloggailla säännöllisemmin. 

6 kommenttia

 1. Ihanat kuvat ja on kyllä niin suloinen koira! Tuo synonyymisanakirja kuulostaa kätevältä, pitääpä käydä tsekkaamassa se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Joo suosittelen se on kyllä bloggaajalle hyvä apuväline! :)

   Poista
 2. Ihanan syksyinen postaus :) Koirakuumehan tässä vaan jatkaa kasvamistaan, tuon ihanan tupsukorvan myötä! ♥

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Nuo meidän Toivon tupsukorvat on kyllä tosi suloiset! :)

   Poista
 3. Ihana postaus! <3 Niin suloinen koiruli ja hänellä on kiva asu :)

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.