Makuuhuoneen keväisempi ilme

19 maaliskuuta 2018
makkari3

Heippa! Niinkuin aiemmin kerroin niin ollaan nyt alettu remontoimaan meidän kotia oikein kunnolla  ja haluan päivittää tänne kuvia sitä mukaa kun projekti etenee huone kerrallaan. Me päätettiin aloittaa makkarista, joka on ollut jo pitkään todella ankea tyhjine seinineen eikä siellä ole ollut juuri muita huonekaluja kuin sänky. Halusin sinne ehdottomasti lisää väriä ja keväisempää fiilistä jota saatiin kauniilla  Finlaysonin Leinikki-pussilakanasetillä, joka on muuten ihanan pehmeä! Vihreän ja vaaleanpunaisen kanssa sopii kivasti kulta ja sitä löytyy nyt yöpöydän valaisimista ja taulujen kehyksistä. Sängyn takana oleva seinä oli aiemmin violetti ja huoneesta tuli heti paljon valoisampi kun maalattiin se valkoiseksi. Makkari ei ole vielä ihan täysin valmis, sillä seiniä on vielä tapetoimatta ja listoja puuttuu, mutta halusin jakaa ensimmäiset kuvat teille jo nyt kun saatiin nuo taulut seinälle.

makkari

Makkariin valitsin kaksi isoa taulua, Forest Mountain-metsämaisema on 70 x 100 cm ja tekstitaulu 50 x 70 cm. Kultaiset kehykset oli mun mielestä ihan nappivalinta, ne sopii niin kauniisti yhteen makkarin uusiin väreihin. Yöpöytiä koristaa kaksi pientä tekokasvia, jotka on muistaakseni Finnmarista ja niiden valkoiset "ruukut" Prismasta, tosin ne ovat oikeasti kynttiläkippoja. Yöpöydät löytyi Halpa-Hallista ja viltti on hankittu Hemtexiltä.

makkari2makkari4

Meillä on ollut Desenion julisteita ennenkin ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä niin itse ostettuihin kuin yhteistyönä saatuihin tauluihin. Valikoima on todella laaja ja uusia tuotteita tulee myyntiin jatkuvasti. Toimitus on aina ollut nopeaa ja asiakaspalvelu ystävällistä, joten jos olette uusia tauluja vailla niin en voi kun lämpimästi suositella! Kivaa uutta viikkoa toivottaa Kristiina! 

* Postaus toteutettu yhteistyössä Desenion kanssa.

6 kommenttia

 1. Noi lakanat on aivan ihanat!♥

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan näköistä, just semmosta mistä itsekin tykkäisin jos olis oma koti 💙

  ☽ Hiuksissa Hiekkaa ☾

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, käyn tsekkaamassa sun blogin! :)

   Poista
 3. Voi vitsi miten hienosti toi juliste ja petivaatteet sopii yhteen <3 Miekin odotan, että meillä on joskus oma yhteinen iso koti, joka saadaan sisustaa ihan miten halutaan 😍

  VastaaPoista

Sisällön tarjoaa Blogger.