Kuulumisia torstaiaamuna

08 maaliskuuta 2018
Heippa! Huh mitä hulinaa oli tuo viime viikko kun täällä oli hiihtoloma, tein ripsiä maanantaista lauantaihin aamusta iltaan ja viikon ainoana vapaapäivänä sunnuntaina olin niin väsynyt ettei puhettakaan että virtaa olisi riittänyt blogin päivittämiseen. Niska ja hartiat on ihan jumissa kun töitä tekee käsillä jatkuvasti samassa asennossa, pitäisi varata taas aika hierojalle. Tämä viikko on ollut hieman rauhallisempi ripsien osalta, mutta olen taas onnistunut keräämään itselleni niin paljon kaikkia muita projekteja ettei sitä paljon ole ehtinyt lepäämään. Onneksi tänään ensimmäinen ripsiasiakas on vasta iltapäivällä niin nyt aamulla ehdin vihdoin tänne teille mun kuulumisia päivittelemään.

P3081003

Kulunut talvi on ainakin itselleni ollut jotenkin tosi raskas, vanhempien ero ja yrityksen perustamiseen liittyvä stressi tuntuu uupumuksena kropassa edelleen. On niin ihanaa kun ulkona alkaa paistaa aurinko, tänäkin aamuna heräsin aikaisin ilman herätyskelloa kun makkarissa oli niin valoisaa ja olo on heti energisempi. Me ollaan Tonin kanssa nyt innostuttu taas remontoimaan ja sisustamaan meidän kotia. Nyt ollaan siirrytty  makkariin, josta maalattiin yksi seinä ja ostettiin vähän lisää huonekaluja. Deseniolta on tulossa sinne tauluja ja uudet valaisimet saa hakea postista perjantaina. Kun ollaan saatu kaikki uudet jutut paikalleen niin kuvaan makkarista teille pienen videon! Ja videosta puheen ollen mulla on edelleen kesken meidän Levireissun matkavlogin editointi, yritän senkin saada valmiiksi pikimmiten.

P3080988

Tänään vietetään Naistenpäivää ja Tonilla on ollut tapana viedä mut syömään, saa nähdä minne tänä vuonna. Töihinkin on mukava lähteä kun tietää, että sen jälkeen saa rentoutua eikä illalla tarvitse itse kokata mitään. Otin muutenkin koko viikonlopun vapaaksi, että ehdin ripsien sijaan hoitaa työasioita kotitoimistossa. Blogiyhteistyöjuttuja, kirjanpitoa ja työnalla on myös yhdet nettisivut mitä valmistellessa menee tämä viikonloppu mukavasti. Ihanaa Naistenpäivää kaikille upeille naisille siellä ruudun toisella puolella! 

Ei kommentteja

Sisällön tarjoaa Blogger.