TAVOITTEET VUODELLE 2018

11 maaliskuuta 2018
Heippa! Kirjoitan aina vuoden vaihtuessa itselleni tavoitteet uudelle vuodelle ja niin tein myös tänä vuonna mutta unohdin tammikuussa julkaista listan tänne blogiin. Vuosi on kuitenkin edelleen vasta alussa, joten ei varmaankaan ole vielä liian myöhäistä? Tässä mun tavoitteet vuodelle 2018. 

1. Yrityksen kasvattaminen

Niinkuin oon teille kertonut niin ryhdyin joulukuussa yrittäjäksi ja tämän vuoden ykköstavoite onkin saada homma hyvin rullaamaan, hankkia lisää asiakkaita ja saada parempi tulos joka kuukausi. Teen siis pääasiassa sopimusyrittäjänä ripsienpidennyksiä, mutta lisäksi kirjoitan tätä blogia, teen Youtube-videoita, valokuvaan ja toimin sosiaalisen median sisällöntuottajana yrityksille. Olen nämä ensimmäiset kuukaudet tehnyt paljon töitä ja tällä menolla voin kyllä vuoden lopussa varmasti olla tyytyväinen.

yöpöytä

2. Kodin remontoiminen

Ollaan asuttu Tonin kanssa omakotitalossa kohta kaksi vuotta, mutta täytyy myöntää ettei me ihan hirveästi olla täällä remonttia ehditty tekemään. Nyt me ollaan päätetty, että tänä vuonna oikeasti tehdään ainakin se keittiöremontti, sauna ja uusitaan lattiat ja seinät. Makkarista me ollaan nyt aloitettu ja siellä alkaa jo näyttää aika kivalta, tässä postauksessa olevat kuvat on sieltä napattu ja lisää on tulossa seuraavassa postauksessa!

3. Rahaa säästöön

Uuden työn myötä rahaa jää enemmän käteen ja tavoitteena tälle vuodelle on käyttää sitä mahdollisimman fiksusti ja pistää osa säästöön. Mä olen 18-vuotiaana tehnyt ostoksia osamaksuilla miettimättä ollenkaan sitä miten paljon niihin tulee kaikkia ylimääräisiä kuluja. Voin ylpeänä sanoa että olen jo nyt alkuvuodesta saanut maksettua suurimman osan niistä kokonaan pois eikä mene kauaa loputkin on hoidettu ja kuukaudessa jää enemmän rahaa säästöön. 

öööö

4. Käy koulutuksissa

Teen tällä hetkellä ripsienpidennyksiä sekä kulmien värjäystä, mutta haluan tänä vuonna kouluttautua lisää, jotta voin tarjota monipuolisesti myös muita kauneuskeskuksen palveluita. Mosaic-kynsikoulutuksen aloitan keväällä, mutta sen lisäksi kiinnostaisi myös megavolyymiripset, Lash lift sekä sokerointi.

5. Aloita taas juoksemaan

Rakas harrastus jäi tauolle syksyllä kun aloin kärsimään rytmihäiriöistä ja kaikki raskas liikunta oli kiellettyä monta kuukautta kun niitä tutkittiin. Sitten tuli talvi ja uusi työ eikä lenkille ole tullut lähdettyä vaikkei sille enää ole mitään estettä. Lupasin itselleni että heti kun tiet alkaa sulamaan ja aurinko paistaa niin lähden taas lenkkipolulle.

äääää

6. Kasvata pidemmät hiukset

Vuosi sitten leikkasin mun pitkän hiukset long bobiksi, mutta se kyllä alkoi kaduttamaan melkein heti sillä mun paksut luonnonkiharat vaan näyttää paremmilta kun hiuksissa on enemmän pituutta. Tukka alkaa pian olemaan sen pituinen kuin ennen kuin sen leikkasin, mutta haluan tänä vuonna kasvattaa niistä vieläkin pidemmät. Värjäsin hiukset punaisista ruskeiksi, ettei niitä tarvitsisi värjätä niin usein ja sen ansiosta mun hiukset on nyt paljon paremmassa kunnossa. 

7. Bloggaa ja tee videoita ahkerammin

Viime vuosi ei todellakaan ollut mun blogin parhaita vaan mulla oli pitkiä postaustaukoja ja olin muutenkin tosi hukassa sen suhteen että mistä haluan kirjoittaa. Nyt olen löytänyt itseni bloggaajana ja haluan kirjoittaa tänne teille taas säännöllisesti. Kun keskityn kirjoittamiseen niin se aika on automaattisesti pois videoilta, mutta yritän pitää myös mun Youtube-kanavan hengissä. 

8. Luota, että asiat järjestyy

Mä oon tosi kova stressaamaan ja murehtimaan asioita etukäteen, vaikkei siitä ole mitään hyötyä. Tänä vuonna haluan vaan elää ja luottaa siihen, että asiat kyllä järjestyy. Millaisia tavoitteita sulla on tälle vuodelle?

Lue myös: Usein kysyttyjä kysymyksiä mun yrittäjyydestä / Näin minusta tuli yrittäjä

-Kristiina

4 kommenttia

 1. Juokseminen on kyllä aivan mahtava harrastus! Jospa saisit aloitettua sen tänä vuonna uudelleen :) Tosi hyviä tavoitteita muutkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Joo juoksemaan lähden heti kun tiet sen verran sulaa ettei tarvitse jatkuvasti pelätä liukastuvansa! :D

   Poista
 2. Hienoja ja etenkin realistisa tavotteita tulevalle vuodelle :) Mie oon niin ilonen, että oot saanut tuon yritystoiminnan rullaamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla että olet iloinen mun puolesta! Näitä tavoitteita on aina niin kiva asettaa ja sitten vuoden lopussa katsoa kuinka hyvin niihin päästiin! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.