Daniel Wellington

20 syyskuuta 2015
Heippa! Sain hiljattain ehkä "bloggaajaurani" kivoimman yhteistyökumppanin, nimittäin sain valita mieleiseni rannekellon Daniel Wellingtonin laajasta valikoimasta! Mä olen pitkään haaveillut kyseisen merkin kelloista, mutta en ole kuitenkaan sitä opiskelijabudjetillani raaskinut ostaa, joten voitte vain kuvitella kuinka mielelläni lähdin tähän yhteistyöhön mukaan. Ihana piristys tämän ankean syksyn keskelle! Halusin ehdottomasti kellon nahkaisella rannekkeella, mutta en meinannut millään osata päättää sen väriä, ruskea ja musta kun on molemmat niin kivoja. Lopulta sitten kuitenkin päädyin tähän mustaan Classis Sheffield Lady-kelloon kultaisilla yksityiskohdilla, sillä se sopii ehkä kuitenkin ruskeaa paremmin tyyliini. Toimitus oli tosi nopeaa, kello tuotiin kotiovelleni parissa päivässä. Myöhemmin näette vielä minkälaisen asukokonaisuuden rakensin tämän kellon ympärille! 

Haaveena oma DW rannekello? Ilokseni voin kertoa, että sain teille alennuskoodin Daniel Wellingtonin viralliseen nettikauppaan! Koodilla "kristiina" saat 15% alennuksen ostoksistasi 15.10. saakka! Tuo alennus on arvokkaasta rannekellosta ihan tuntuva, joten kannattaa tämä alennus ehdottomasti hyödyntää! Mikäli haluat juuri samanlaisen kellon kuin minulla, löydät sen täältä. Kivaa sunnuntaipäivää! 

4 kommenttia

 1. Ihana kello :)

  Sun blogin kuvat on aina niin kauniita <3 Tuollaisten kuvien ottamiseen vaaditaan sellaista tiettyä herkkyyttä, jota sulla selvästi on :) jaksamista syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos hirmuisesti! Kivaa syksyä sulle! <3

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.