Uutta kotiin Sapirasta

08 syyskuuta 2015
Heippa! Syksy on aina ollut mulle sellaista sisustamisen aikaa, kun illat pimenee on ihanaa istahtaa olohuoneen sohvalle ja nauttia pöydällä palavista kynttilöistä ja puhtaasta kodista. Kesällä suosin kirkkaita värejä, ja niinkuin joku saattaa muistaa sohvaani koristi pitkään pinkit tyynyt. Talvea kohti kun mennään, kaipaan kotiin hillittyjä värejä ja pehmeitä materiaaleja tuomaan lämpöä ja kodikkuutta. Valitsin valkoisen ja harmaan kaveriksi vaaleansinisen, joka tuo kivasti väriä ja raikkautta muuten vaaleaan sisustukseen. Ostin työharjoittelupaikastani Sisustusliike Sapirasta vaaleansinisiä ja harmaita tähtityynyjä, sekä kaksi sinistä Lexingtonin tyynyä. Mukaan lähti myös uusi jalkavalaisin sekä Riviéra Maisonin pyykkikori. Ristipistoilla pistelemäni käsin ommeltu Petteri Kaniini pikkutyyny sopii nätisti olohuoneen väreihin. Näkyykö teidän kodissa jo syksy? Sisustusterveisin, Kristiina.

*Postaus toteutettu yhteistyössä Sisustusliike Sapiran kanssa.

5 kommenttia

 1. Teidän koti näyttää aina niin kauniilta! :) ps. Ihanaa kun palasit tänne, blogia paljon helpompi seurata ja lukea!

  VastaaPoista
 2. Ei kyllä nyt yhtään aiheeseen liity, mutta pakko kysyä tätä. Oon jo pidempää katellu, että omistat samanalaisen tietokoneen, kun mä. Onko sulla siinä ollu mitään vikoja? Itelläni tuo samainen kone on ollu huollossa alle vuoden sisällä kolme kertaa saman vian takia. Mutta ehkä mulle on myyty just se "maanantai kappale" ;D mutta tuosta sistustuksesta, tosi kauniin näköstä:) tuo pupu koriste kyllä kelpais mullekkin ja vielä, kun oot sen ite tehny, hieno!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon, kiva että tykkäät! :) Minkälaista ongelmaa siinä sun koneessa on? :/ Tämän kanssa ei kyllä ole ongelmia ollut :)

   Poista
  2. Emolevyssä aina ollu jotain vikaa eli siis kone ei suostu enää menee päälle, sellanen "pikku" ongelma vaan;D Mutta hyvä jos sun kone on pysyny ihan ehjänä:)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.