Kiitollinen

06 syyskuuta 2015
Heippa! Vähän nyt toistan itseäni, mutta siltä varalta että joltain on mennyt ohitse, mulla alkoi maanantaina Unelma Itsestä-nettivalmennus, josta voit lukea lisää tästä* postauksesta. Yksi valmennuksen teemoista on kiitollisuus. Kiireisen arjen keskellä on hyvä pysähtyä pohtimaan mitä kaikkea hyvää omassa elämässämme on juuri tällä hetkellä, mistä kaikesta saat olla  kiitollinen. Mitä kiitollisempi olet, sitä enemmän vedät puoleesi asioita, joista olla kiitollinen - niinkuin työkirjassamme sanotaan. Mä olen tietoisesti yrittänyt joka aamu kun herään miettiä mistä saan olla kiitollinen juuri tänään ja nyt päätin listata tämän päivän ilonaiheet tähän postaukseen.


♥ Olen kiitollinen siitä, että  Bloggeriin palaaminen taisi olla oikea päätös. Sain teiltä paljon positiivisia kommentteja ja toivotitte minut tervetulleeksi takaisin. Enää tämä asia ei mua ahdista vaan innolla odotan, että pääsen taas postausrytmiin kiinni! Kiitos siitä kuuluu teille! :) 

♥ Sain herätä tähän sunnuntaiaamuun hyvillä mielin ja tietoisena siitä, että tänään ei ole kiire minnekään. Keitin teetä, söin aamupuuron ja nyt istun sohvalla ja naputtelen teille tätä postausta. Toni ja kissat nukkuu vielä, on ihan hiljaista.

♥  Ostin eilen kanervia meidän terassille, mutten vielä ehtinyt niitä istuttamaan. Tänään saan laittaa kasvit ruukkuihin ja nauttia siitä miten nätiltä ne näyttävät. 

♥  Oon ollut kipeenä koko viikon, mutta tänään antibioottikuuri viimein loppui ja mulla alkaa olla parempi olo. 

Unelma Itsestä-valmennus alkoi maanantaina uudella treeniohjelmalla, mutten tietenkään sitä ole pystynyt kuumee takia kokeilemaan. Nyt alan olla kunnossa ja tiedän, että huomenna pääsen vähitellen treenit aloittamaan. Jes!

♥   Mulla on ollut jäätävä writer´s block, mutta nyt mulla on taas ideoita ja inspiraatiota kirjoittaa eikä blogiin postailu tunnu pakkopullalta. 

19.9 lähden Unelma Itsestä-tapaamiseen Tampereelle ja odotan sitä tosi innolla! Valmennukseen lähteminen on ollut kyllä paras päätös ikinä. Lisää valmennuskuulumisia myöhemmin!

Syksy on mun lempi vuodenaika, rakastan viileää säätä, puista putoavia keltaisia lehtiä ja tietoa siitä, että joulu lähestyy! Tip, tap, tip, tap..

♥  Jostain syystä muhun iskee aina syksyllä kova käsityövimma ja pimenevät illat olenkin viettänyt kotisohvalla sukkaa kutoen tai ristipistotöitä pistellen. 

♥  Käytiin eilen Tonin kanssa leffassa katsomassa se "Elämältä kaiken sain" ja tykkäsin siitä kovasti, jäi jotenkin tosi hyvä mieli! 

Me ollaan oltu Tonin  kanssa viikonloppu täällä Seinäjoella, mutta nyt me lähdetään käymään mun vanhempien luona. Sitä ennen laitan vielä ruokaa ja istutan terasille ne kanervat. Tänään on hyvä päivä. Mistä sinä olet tänään kiitollinen?

15 kommenttia

 1. Juuri nyt olen kiitollinen perusjutuista; siitä, että on koti, ruokaa ja vaatteita ja olen fyysisesti terve. Tsemppiä vielä tuohon valmennukseen! Toivottavasti treeni alkaa sujumaan hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, odotan kyllä treenien alkamista tosi innolla! :)

   Poista
 2. Kanervat ovatkin loistava idea, minäkin haluan niitä parvekkeelleni.
  Minäkin rakastan syksyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on joka syksy kanervia terassilla kun ne on niin nättejä! Syksy on kyllä ihanaa aikaa! :)

   Poista
 3. pystyykö sulle laittaa henk.koht postia? ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä ei, mutta olen ajatellut hankkia poste restante-osoitteen tätä varten! Kerron blogissa kun mulle voi lähettää postia! :)

   Poista
  2. Okei! ^^ Tullu vaan mieleen että itselläkin juuri todettu kaksisuuntainen.Tahon siis kiittää, että jaat avoimesti kyseisestä aiheesta, koska ainaki itelle suuri apu huomata ettei oo yksin. Ja että toivottavasti jatkat blogia samaan malliin.. tsemppii. ^^

   Poista
 4. Hyvä päätös palata tänne, lily oli tosi hidas sivu ja lukeminen oli vaikeaa, kun sivu latasi törkeän kauan >_<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, joo se sivu oli kyllä ärsyttävän hidas! :(

   Poista
 5. Olen kiitollinen, että oon saanut uudesta koulusta ihania uusia ystäviä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ihanaa että olet saanut uusia ystäviä! :)

   Poista
 6. Olen kiitollinen Sinusta,syksystä,tänään potissa tulleesta ekasta Design by Pia.s vaatteestani,kisuista, Nalle-koirasta ,hyvästä aviomihestäni ja koko pienestä hyvästä elämästäni ! Kiitos että muistutit kiitollisuudesta ! T. Mami

  VastaaPoista
 7. Kiva että palastit tänne!

  Unelma itsestä valmennus kiinnostaa minua ja ajattelin työstää sitä omatoimisesti tilaamalla toisen noista kirjoista. Kumman tilaamista suosittelisit, unelma vuosi vai se työkirja, jos tavoitteena on oman elämän ja tavoitteiden hahmottaminen ja hyvälaatuisen elämän rakentaminen? :)

  Molemmat vaikuttaa mielenkiintoisilta joten kysyn nyt sulta suositusta, kumman itse koet hyödyllisemmäksi/paremmaksi ja miksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tähän osoitteeseen palaaminen oli hyvä päätös! :) Suosittelen ehdottomasti lähtemään Unelma Itsestä-projektiin mukaan kirjan kautta jos ei itse valmennukseen pysty/ehdi osallistua!

   Molemmissa kirjoissa mennään muuten aika samoja juttuja, paitsi että tuossa Unelma Vuosi-kirjassa ei käsitellä ollenkaan ruokaan ja liikuntaan liittyviä asioita kun taas Unelma Itsestä-työkirjassa ne ovat keskeisessä roolissa. Muutenkin tuossa työkirjassa käsitellään paljon just syömistä, liikuntaa, unta ja ihmissuhteita kun taas unelma vuosi-kirjassa käsitellään unelmien saavuttamista, kiitollisuutta, itsensä kuuntelemista ja opetellaan rakastamaan itseään. Mutta näitä siis käsitellään myös siinä työkirjassa, mutta ensin mennän ruokaa&liikuntaan liittyviä juttuja. Mulla on noi molemmat kirjat, mutta itse tykkään ehkä enemmän tuosta työkirjasta. :)

   Suositellaan, että ensin hankitaan tuon Unelma Itsestä-työkirja ja sen jälkeen tuon Unelma Vuosi-kirja, mutta jos koet ettet tarvitse ruokaan/liikuntaan yms. liittyviä ohjeita, hanki suoraan tuo unelma vuosi-kirja! :)

   Poista

Sisällön tarjoaa Blogger.